Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο ΟΛΕΘΡΙΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. 1o

Πρωταγωνιστούν:
Στον ρόλο του θύτη: εφιάλτες πολιτικοί και οι πονηροί αδίστακτοι διεθνείς χρηματοδότες τους
Στον ρόλο του θύματος: ο ελληνικός λαός σε περίοδο επιδημίας αλζχάιμερ λόγω εντατικών ψεκασμών συστηματικής προπαγάνδας.

ΜΕΡΟΣ 1ο  http://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/o-olethrios-epoikismos-ths-elladas-1/
ΜΕΡΟΣ 2ο  http://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/o-olethrios-epoikismos-ths-elladas-2/
ΜΕΡΟΣ 3ο  http://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/o-olethrios-epoikismos-ths-elladas-3/


Αριστερέ και δεξιέ, ακροαριστερέ και ακροδεξιέ, κεντρώε.
Άραξε, φτιάξε τον καφέ σου και αφιέρωσε λίγη ώρα από την ζωή σου, τώρα πού μάλλον είσαι και άνεργος. Ίσως να έχεις το όφελος να διαλύσεις τις πλάνες σου και ανάλογα να πορευτείς στις ιδεολογικές και πολιτικές σου επιλογές ή αντιθέτως, την ικανοποίηση να επιβεβαιώσεις ότι άλλοι είναι οι πλανημένοι και όχι εσύ.

ΜΕΡΟΣ 1ο
Κεφάλαια
Α’ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Β’ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.
==========
ΜΕΡΟΣ 2ο
Κεφάλαια
Γ’ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
…..Γ1. οι Ελβετοί έποικοι
……Γ2. το κοινωνικό περιβάλλον πρέπει να διαφυλάσσεται.
…..Γ3. το πονηρό ιδεολόγημα του ρατσισμού.
Δ’ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
.…Δ1. η προπαγάνδα της «εσωστρέφειας»,
….Δ2. ο ελληνισμός δεν είναι αποκλειστικά πνευματική έννοια.
===========
ΜΕΡΟΣ 3ο
Κεφάλαια
Ε’ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΣ
….Ε1. γενικά
….Ε2. η μεταναστευτική πολιτική του «αντίπαλου» στενού συνεργάτη
….Ε3. τα αριστερά κόμματα
ΣΤ’ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Ζ’ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
————————————————
ΜΕΡΟΣ 1ο


Οι Έλληνες βρισκόμαστε σε γενοκτονία σε εξέλιξη και είμαστε καθησυχασμένοι επειδή δεν μας έχουν ανακοινώσει ακόμα ότι είναι σωστό να ανησυχήσουμε…
Παρατηρήστε την αναλογία, στο τρένο, στο λεωφορείο, στον δρόμο, στά μαγαζιά.
Πόσους ακούμε πού μιλάνε άλλη γλώσσα, ή τους νομίζουμε για Έλληνες μέχρι να χτυπήσει το κινητό τους;
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Και συνεχίζουμε σαν να είναι όλα καλά, με εξαίρεση τα μνημόνια- ευτυχώς, για το ξύπνημά μας από την νάρκωση.


Κεφάλαιο Α
ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το άρθρο «Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας» (http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1387001 βλέπε σημείωση στο τέλος) του κυρίου Κατσανέβα, ακολουθεί την παράδοση της ένδοξης τακτικής των πολιτικών, να καταγγέλλουν με δριμύτητα ένα πρόβλημα (πού κατά κανόνα οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει), αναλύοντάς το με σχετική ορθότητα, και μετά, διαστρεβλώνοντας την λογική, να προτείνουν λύσεις πού δεν το διορθώνουν αλλά προσποιούνται ότι το διορθώνουν. Αυτή η συνειδητή εξαπάτηση κάθε άλλο παρά
περιστασιακή είναι.
Δεν έχουμε τίποτα με τον αρθρογράφο. Όμως ο σχολιασμός αυτού του άρθρου είναι μία καλή αφετηρία.

Επισημαίνετε κ. Κατσανέβα τον κίνδυνο της αλλοίωσης του πληθυσμού από αλλογενείς και ειδικώς μουσουλμάνους και δικαίως, αφού και σε μεγάλους αριθμούς έχουν εισρεύσει, και έχουν αυξημένη γεννητικότητα. Επίσης οι μουσουλμάνοι συγκροτούν κοινότητες πολιτιστικά μη αφομοιούμενες, όπως γιά παράδειγμα οι μουσουλμάνοι της Θράκης.
Ο κίνδυνος αυτός λέτε ότι θα αρχίσει να πραγματοποιείται σε 10 χρόνια, με μη αναστρέψιμο τρόπο.
Τα μέτρα που προτείνετε, πόσο θα καθυστερήσουν αυτές τις εξελίξεις σε σχέση με την τωρινή τους πορεία; Κατά 5 ή 10 χρόνια; Γιατί τόση θα είναι η αναβολή, όχι περισσότερη. Τότε, όταν θα έχει επέλθει ο χρόνος, πχ το 2025 ή 2030, μήπως δεν θα υπάρχει πρόβλημα δημογραφικής αλλοίωσης των μελλοντικών γενεών;


Ποσοτικά, σαφώς και θα υπάρχει τότε πρόβλημα, λόγω των μεγάλων αριθμών και της υπεργεννητικότητας των ήδη θεωρουμένων ως νόμιμων, αλλά και αυτών πού θα νομιμοποιηθούν και κάθε τόσο νομιμοποιούνται.
Το ότι οι κυβερνήσεις, (πού όποιος δεν βλέπει ακόμα ότι είναι προδοτικές σε όλα τα επίπεδα, είναι τυφλός), το ότι οι κυβερνήσεις λοιπόν βάφτισαν τους παλαιότερους εισβολείς νόμιμους, δεν τους αφαιρεί την ιδιότητα του απρόσκλητου εισβολέα, πού βασίζει την παρουσία του στήν Ελλάδα στην περιφρόνηση των συνόρων και των νόμων της χώρας.


Όσον αφορά τους μαζικά αιτούντες άσυλο, υπέρ των οποίων όλες οι ευαίσθητες διεθνείς οργανώσεις νουθετούν, οι οποίοι υποτίθεται ότι κυρίως προέρχονται από εμπόλεμες χώρες, είναι δεδομένο ότι τα ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού, είναι τα γυναικόπαιδα και οι γέροντες (θυμηθείτε εικόνες με καραβάνια προσφύγων) και όχι στην μεγάλη πλειονότητά τους οι άνδρες ηλικίας 20-30 ετών. Αρκετοί από αυτούς, είναι γνωστό ότι δεν γνωρίζουν πού είναι στον χάρτη η εμπόλεμη χώρα και η ιδιαίτερη περιοχή της, πού δηλώνουν ως πατρίδα τους. Αυτοί μάλλον δεν ήταν αρκετά μελετηροί. Αυτά οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας, στην ανίχνευση των κινήτρων όσων φέρονται ότι έχουν ανάγκη πολιτικού ασύλου.
Οι προερχόμενοι από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση, οι οποίες βρίσκονται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, είναι λίγο παράδοξο να πρέπει να ταξιδεύουν σε τέτοιες αποστάσεις, συνήθως με αεροπλάνα των τουρκικών αερογραμμών, (διότι η Τουρκία έχει αναλάβει την μεταφορά τους εργολαβικά), για να γλυτώσουν την ζωή τους. Οι πρόσφυγες από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, θα μπορούσαν ας πούμε, εναλλακτικά να πάρουν άλλο αεροπλάνο των τουρκικών αερογραμμών, (αν δεν έχει, να συνεννοηθούν με την Τουρκία και την μαφία πού τους κατευθύνει, να τους βρεί από άλλη εταιρία), πού να πηγαίνει:
στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες (μουσουλμανικές), στην Κίνα, πού έχει και υψηλούς δείκτες ανάπτυξης, (ας καταγγελθεί για ενδεχόμενη έλλειψη φιλοξενίας), Μπαγκλαντές, Ιράν, στα Αραβικά κράτη, στο Ομάν, στην Υεμένη, στην Αίγυπτο- Βόρεια Αφρική- Λίβανο- Συρία, (πού επί χρόνια δεν ήταν εμπόλεμες), Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία κλ. Ομοίως και οι προερχόμενοι από το Ιράκ.
Ειδικώς όμως για το Αφγανιστάν το Ιράκ και την Λιβύη, κατ’ εξοχήν υπεύθυνοι και υπόλογοι για την περίθαλψή τους είναι ασφαλώς οι ΗΠΑ.
Μία τεράστια γεωγραφική έκταση σε αυτήν την περιοχή τής υδρογείου, προστιθεμένων και των ΗΠΑ, αδυνατεί να δεχθεί ένα μικρό κλάσμα, πού αριθμεί έστω 100.000 πρόσφυγες, εκ των αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, και πού υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τους έχοντες ανάγκη ασύλου;
Αυτές οι χώρες έχουν συνολικά εκατοντάδες εκατομμύρια κατοίκους και πολλές από αυτές είναι πολύ πλούσιες. Όποιες από αυτές αρνούνται να τους παραχωρήσουν άσυλο, θα πρέπει να καταγγελθούν από τον ΟΗΕ, ο οποίος θα πρέπει να εισηγηθεί κυρώσεις.
Όμως πρωτίστως ο ΟΗΕ θα πρέπει να εισηγηθεί κυρώσεις στους αυτουργούς των αιτιών της δημιουργίας προσφύγων, όπως στις περιπτώσεις των «ανθρωπιστικών» βομβαρδισμών και ομοίως στους ηθικούς αυτουργούς. Σε αυτούς θα πρέπει να συγκαταλεχθούν πρωτίστως ο ίδιος ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και οι περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις πού κόπτονται για τους πρόσφυγες, με την λεπτεπίλεπτης ηθικής νομοθεσία τους…
Τι ηθικό δικαίωμα και νομιμοποίηση έχει ο ΟΗΕ, να εμφανίζεται ως υπερασπιστής και παγκόσμιος ρυθμιστής των ζητημάτων των προσφύγων, όταν είναι άμεσα ή έμμεσα συνένοχος με πράξεις ή παραλείψεις για εγκληματικές στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στις περιπτώσεις του Αφγανιστάν, του Ιράκ και της Λιβύης;
Ο ΟΗΕ και η Ύπατη Αρμοστεία του για τους πρόσφυγες, ως οργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας και αρμοδιότητας, πού υποτίθεται φροντίζει για όλα, γιατί δεν αποδίδει άμεσα ο ίδιος, όπως είναι λογικό και οφείλει να το κάνει, καθεστώς «παγκόσμιου» πολιτικού ασύλου, ανταποκρινόμενος ο ίδιος σε ένα πρόβλημα, εξόχως παγκόσμιας ηθικής τάξεως και κατόπιν να τους ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε όλη την Ευρώπη, Καναδά, Αυστραλία, Ρωσία, Κίνα και ιδίως στην βασική υπεύθυνη και υπόχρεη χώρα, τις ΗΠΑ, ανάλογα με τον πληθυσμό τους και τον βαθμό συνενοχής του καθενός;


Μία μικρή χώρα σαν την Ελλάδα, υποτίθεται ότι είναι η σανίδα σωτηρίας, σε όλο αυτό το πλαίσιο και υπό τις συγκεκριμένες μνημονευθείσες συνθήκες;;!!
Κάτι εμφανώς δεν πάει καλά εδώ…


Η παροχή ασύλου έχει νόημα, όταν αφορά περιορισμένο αριθμό προσφύγων.
Όταν όμως οι ελάχιστοι πραγματικοί πρόσφυγες γίνονται το προκάλυμμα για εκατομμύρια εποίκους, τότε η αποδοχή αυτής της κατάστασης μας εξομοιώνει με ηλίθιους. Διότι με μία ψεύτικη καταφανώς δικαιολογία περί ανθρωπισμού, περιβεβλημένη με την αναφορά στην Σύμβασης της Γενεύης για τους πρόσφυγες και υπό την πίεση οργανώσεων και στρατευμένων ανθρώπων πού επιδίδονται αλληθωρίζοντας, σε επιλεκτική εφαρμογή του προσχηματικού ανθρωπισμού, οδηγούμαστε χωρίς αντίσταση σε πλήρες αδιέξοδο.
Η προπαγανδιστική αόριστη επίκληση της σύμβαση της Γενεύης, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι άκρως αντιανθρωπιστική, διότι ενώ θεωρητικώς στοχεύει στην περίθαλψη των προσφύγων, στην πραγματικότητα προσφέρει το πρόσχημα γιά την ανεκτικότητα απέναντι στο σύνολο των εποίκων και θα οδηγήσει τους Έλληνες σε βάθος λίγου χρόνου, στην θέση διωκόμενων προσφύγων και στην απάνθρωπη υποβάθμιση της συλλογικής τους ύπαρξης. Βρισκόμαστε πλέον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την οποία οφείλουμε να αναλογιστούμε, σεβόμενοι τον εαυτό μας και κυρίως σεβόμενοι τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων.

Αν λοιπόν οι «πρόσφυγες» έρχονται στην Ελλάδα, όπως και οι υπόλοιποι έποικοι, επειδή αυτή είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βασικά η πύλη γι’ αυτήν, με σκοπό να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή, τότε δεν είναι πρόσφυγες. Απλά είναι οικονομικοί μετανάστες ή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την ηλικιακή κατηγορία στην οποίαν ανήκουν, είναι έποικοι στο πλαίσιο προσχεδιασμένου μουσουλμανικού εποικισμού της Ελλάδας και της Ευρώπης, με την συνέργεια του ΟΗΕ και κυβερνήσεων με ανθρωπιστικό προσωπείο.


Σε μερικά χρόνια, όχι πολλά, τους διωκόμενους Έλληνες πρόσφυγες από το μουσουλμανικό προτεκτοράτο ελλαδιστάν, ποια αφρικανική ή ασιατική χώρα θα τους χορηγήσει άσυλο;;


Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε τα εξής, για την ήδη υπάρχουσα επίδραση των τωρινών εποίκων:
Οι έποικοι έχουν πολύ νεώτερη μέση ηλικία.
Αν συγκριθούν οι δύο πληθυσμιακές ομάδες όσον αφορά το τμήμα τους πού είναι σε αναπαραγωγική ηλικία ή νεώτεροι, τότε η αναλογία αλλάζει προς το χειρότερο για τους Έλληνες, διότι ο Ελληνικός πληθυσμός είναι κατά πολύ γερασμένος.
Αν επί πλέον ληφθεί υπ’ όψιν, ότι από τους ανήκοντες σε αυτήν την υποκατηγορία, (σε αναπαραγωγική ηλικία ή νεώτεροι), οι έποικοι είναι επίσης σε νεώτερη μέση ηλικία, τότε αλλάζει δραματικά η αναλογία σε όφελος των εποίκων.


Τίθεται όμως και ένα άλλο πολύ σπουδαίο θέμα:
Πόσοι από τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους είναι λογικό να είναι Έλληνες και όχι ελληνοποιημένοι;
Το 1980 οι Έλληνες ήταν λίγο λιγώτεροι από 10 εκατομμύρια και είχαν δείκτη γεννητικότητας- γονιμότητας περίπου 2,2 δηλαδή κοντά στο σημείο ισορροπίας – αναπλήρωσης του πληθυσμού.
Έκτοτε, σταδιακά και επί 32 χρόνια ο δείκτης γεννητικότητας έχει μονίμως μειωμένες τιμές και το 2009 ήταν περίπου στο 1,5 . Τώρα με την οικονομική κρίση θα μειωθεί πολύ περισσότερο και λόγω της αποφυγής τεκνοποίησης αλλά και λόγω της φυγής των νέων, του πυρήνα δηλαδή της αναπαραγωγικής ηλικίας. Τόσο χαμηλοί δείκτες σε συνδυασμό με την αύξηση της μέσης ηλικίας τεκνοποίησης, έχουν σαν αποτέλεσμα πολύ μεγάλο ρυθμό μείωσης του πληθυσμού των Ελλήνων.
Τίθεται λοιπόν το ερώτημα. Μετά από 32 χρόνια βαθμιαίας πτώσης της γεννητικότητας και μονίμως κάτω από το όριο ισορροπίας- αναπλήρωσης του πληθυσμού, πόσοι λογικά πρέπει να έχουμε μείνει;
Πώς και εμφανιζόμαστε ακόμα 10 ή 11 εκατομμύρια; Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να είμαστε περισσότεροι από 9 ή 9,5 εκατομμύρια και είναι πολύ πιθανόν να είμαστε ακόμα λιγώτεροι.
Αν επί πλέον αφαιρέσουμε τα άτομα που είναι κάτω των 18 ετών, (περίπου 19%, ίσως και 20%), πόσοι πρέπει να περισσεύουν και να είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους;
Μία πολύ πιθανή μέγιστη τιμή είναι:
9.500.000
-19% (κάτω τών 18 ετών)=
=7.700.000 (άνω των 18).
Στις εκλογές του 2010 ήταν 9.837.000 οι εγγεγραμμένοι.


Επομένως υπάρχει μία διαφορά τουλάχιστον 2.130.000 (9.837.000- 7.700.000).
Αυτός ο αριθμός των 2.130.000 ψηφοφόρων σε ποιους αντιστοιχεί;
Μπορεί να αντιστοιχεί σε λανθασμένες εγγραφές, αλλά οι εκλογικοί κατάλογοι ενημερώνονται ως προς τους θανάτους, μεταδημοτεύσεις κλ. κάθε 2 μήνες. Άρα είναι μικρή η πιθανή συμμετοχή αυτής της περίπτωσης των λανθασμένων εγγραφών, ως αιτίας.
Εκτός κι αν γίνεται ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΝΟΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΑΤΟΜΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ.


Κατά συνέπεια η πιθανότερη εξήγηση που αφορά και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του αριθμού των 2.130.000 ψηφοφόρων, είναι οι πολιτογραφήσεις.
Επομένως οι ελληνοποιημένοι, πρέπει να είναι λίγο λιγώτεροι από τον αριθμό των τουλάχιστον 2.130.000. Μία πιθανή τιμή είναι δύο εκατομμύρια.
Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι κάτω των 18 ετών, που αντιστοιχούν οικογενειακά σε αυτούς και πού βέβαια δεν είναι ακόμα εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.
Αυτοί είναι τουλάχιστον το 19% του συνόλου των, (και λίγο περισσότεροι λόγω μικρότερης μέσης ηλικίας των ελληνοποιημένων ).
Κάνοντας τις πράξεις έχουμε 470.000 κάτω των 18 ετών (2.470.000 x 19%).
Σύνολο 2..000.000 + 470.000 = 2.500.000 περίπου
Τελικό σύνολο 9.500.000 Έλληνες + 2.500.000. Ελληνοποιημένοι=
=12.000.000 (εκ των οποίων ψηφίζουν μονό οι άνω των 18, δηλ. 9.700.000).
Αν η απογραφή μας βγάλει λιγώτερους, τότε κάτι αδιευκρίνιστο συμβαίνει με τους εκλογικούς καταλόγους, πού πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθεί.

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;
Στα 2.500.000 των ελληνοποιημένων μπορούμε να δεχτούμε ένα εκατομμύριο ελληνικής καταγωγής, και ενδεχομένως να είναι πολύ λιγώτεροι.

(Διότι είναι λίγο απίθανο να έχουν πολιτογραφηθεί 2.500.000 ελληνικής καταγωγής, δηλαδή το 25% των Ελλήνων. Και με ποιάς άραγε εγκυρότητας πιστοποιητικά να έχει βεβαιωθεί η καταγωγή τους; Υπάρχει άλλωστε μεγάλο ιστορικό τεκμηριωμένων σκανδάλων που αφορούν πλαστά πιστοποιητικά πού εκδίδονται κατά δεκάδες χιλιάδες από παράνομα κυκλώματα μαζικών ελληνοποιήσεων, εντός και εκτός Ελλάδας. Το αποκαλυμμένο μέρος τους είναι πιθανώτατα η κορυφή του παγόβουνου, διότι το πολιτικό σύστημα έχει κάθε συμφέρον να αποκτήσει ελληνοποιημένους ψηφοφόρους, πού θα το ψηφίζουν με αντάλλαγμα την ευνοϊκή φιλομεταναστευτική πολιτική.)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ.
Σε αυτούς προσθέτουμε 2-3 εκατομμύρια, κατ’ ελάχιστο, βάσει του καθημερινού και μόνο ρυθμού εισόδου, επί αρκετά χρόνια ήδη, πού είναι οι λοιποί έποικοι, οι έχοντες άδεια παραμονής- πράσινη κάρτα καθώς και οι μη έχοντες και έχουμε άθροισμα:
1,5+ (2 έως 3) εκατομμύρια=
= 1,5+2 έως 1,5 +3 =
= 3,5 έως 4,5 εκατομμύρια αλλοδαπών εποίκων, πολιτογραφημένων (με ελληνική ιθαγένεια) ή μη πολιτογραφημένων (χωρίς ιθαγένεια).


Οπότε έχουμε:
Έλληνες από το 1980 και μετά, χωρίς τις νέες πολιτογραφήσεις
9,5 εκατ. (το μέγιστο)
+1 εκατομμύριο οι ελληνογενείς πολιτογραφημένοι=
= σύνολο 10,5 εκατομμύρια Έλληνες.


Άς πάρουμε 3 εκδοχές οι οποίες, τονίζουμε, έχουν ως αφετηρία του υπολογισμού τους, τούς εκλογικούς καταλόγους:


α) 10,5 εκατομμύρια Ελλήνων, έναντι 3,5 εκατομμυρίων αλλοδαπών
(1,5 εκατ. πολιτογραφημένων + 2 εκατ. μη πολιτογραφημένων )
Αναλογία 75% : 25%


β) μέση εκδοχή
10,5 εκατομμύρια Ελλήνων, έναντι 4 εκατομμυρίων αλλοδαπών
(1,5 εκατ. πολιτογραφημένων + 2,5 εκατ. μη πολιτογραφημένων )
Αναλογία 72% : 28%


γ) 10,5 εκατομμύρια Ελλήνων, έναντι 4,5 εκατομμυρίων αλλοδαπών
(1,5 εκατ. πολιτογραφημένων + 3 εκατ. μη πολιτογραφημένων )
Αναλογία 70% : 30%


Η (β) εκδοχή (72% : 28%) είναι η μέση.
Αυτή η αναλογία απέχει ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ από το 49% : 51%, διότι αυτό το 28% και να μην είχε πολύ μεγαλύτερη γεννητικότητα, πού έχει, έχει πολύ μικρότερη μέση ηλικία, άρα μεγαλύτερο αναλογικά αριθμό ατόμων σε αναπαραγωγική ηλικία.


Η ένοχη έλλειψη στατιστικών στοιχείων εκ μέρους της πολιτείας, μας προϊδεάζει για πολύ χειρότερα. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΡΥΘΜΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΔΗ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ…. Και η αναλογία τους αυξάνεται μέρα με την μέρα.




Επειδή όμως αυτοί οι υπολογισμοί μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι έχουν και ένα μεγάλο ποσοστό λάθους, σκέψη πού μπορεί να κάνει κάποιον να εφησυχάσει, ιδιαιτέρως συνιστούμε το ακόλουθο:


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (Ή ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΣΤΑ ΜΑΙΕΥΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.
ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.


ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.



Ποιοτικά οι έποικοι, και αν εφαρμοστούν τα σοφά σας μέτρα, μοιραία θα γίνουν πλειονότητα, (απλώς με μία μικρή χρονική καθυστέρηση). Αυτοί θα αλλοιώσουν την Ελλάδα εθνολογικά, φυλετικά, πολιτιστικά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Αλλοίμονο στην τότε ελληνική μειονότητα, όταν εσείς δεν θα ζείτε πλέον.


Είστε προφανώς, χωρίς να το ομολογείτε άμεσα, οπαδός της χαριτωμένης άποψης των «αντιρατσιστών» περί της ελληνοποίησης των εποίκων, των «νοικοκυραίων» βέβαια. Μα τότε, πώς υπάρχουν σε πλείστα όσα κράτη οι μειονότητες και μάλιστα οι φανατικές, βλέπε και Θράκη; Αυτοί δεν είναι «νοικοκυραίοι»; Θα έπρεπε πρό πολλού να είχαν ομογενοποιηθεί, πράγμα το οποίο δεν έχει συμβεί. (Το ίδιο το Ελληνικό κράτος διδάσκει υποχρεωτικά την τουρκική γλώσσα στα σχολεία της Θράκης).
Και πώς γνωρίζετε ότι επιθυμούν βαθύτερα να «ελληνοποιηθούν», όρος πού είναι ουσιαστικά κενός περιεχομένου; Στήν Θράκη όπως γνωρίζετε, οι τουρκογενείς δεν το επιθυμούν καθόλου.
Εκτός και αν με αυτόν τον όρο εννοούμε το να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι και πολίτες της μη ελληνικής αποικίας πού θα λέγεται Ελλάδα. Ένας «ελληνοποιημένος» Κινέζος, Ινδός ή Αφρικανός πού εμφανώς αναγνωρίζεται αν μη τι άλλο από το χρώμα του, θα συγκροτεί μία πολυφυλετική «ελληνική» κοινωνία πού θα μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ό φορέας της ιστορικής συνέχειας τών Ελλήνων; Μόνο γέλια θα φέρνει αυτός ο ισχυρισμός. Θα είναι λοιπόν εμφανές ότι πρόκειται γιά ένα συνονθύλευμα εποίκων, χωρίς μάλιστα ενότητα μεταξύ τους. Αντιθέτως θα έχουν τάσεις για ανταγωνιστικές διαιρέσεις. Αυτό, τι νομίζετε, ανοίγει ή όχι τον ασκό του Αιόλου, (τον μισάνοιχτο ήδη), για έντονες και ταχείας εξέλιξης διεκδικήσεις από τους από κάθε κατεύθυνση γείτονες; Θα επιδιώξουν να κατατεμαχίσουν την χώρα, σε συνεννόηση και κατευθυνόμενες από τις όποιες υπερδυνάμεις και να ενσωματώσουν τά κομμάτια της στις χώρες τους.
Μήπως οι μουσουλμάνοι κάτοικοι θα δώσουν την ζωή τους αμυνόμενοι, προκειμένου να μην ενσωματωθεί ένα κομμάτι στην Τουρκία; Ή οι Αλβανοί κάτοικοι θα δώσουν τη ζωή τους προκειμένου να μην ενσωματωθεί ένα άλλο κομμάτι στην Αλβανία;! Ένας Ασιάτης ή ένας Αφρικανός τι θα έχει να χάσει, τήν γή των προγόνων του; Αντιθέτως, κάποιοι ενδεχομένως και να το προτιμούν, ή εν όψει των πολεμικών κινδύνων να τους είναι αδιάφορο. Άλλωστε, πάντοτε θα έχουν την εναλλακτική λύση της επιστροφής στην πραγματική τους πατρίδα με την οποία ούτως ή άλλως θα διατηρούν τις αυτονόητες συγγενικές σχέσεις, ή την λύση της μετάβασης σε άλλη τρίτη χώρα, όπου θα επιδιώξουν να γίνουν πχ. «ολλανδοποιημένοι».


Οι Έλληνες, άραγε συνειδητοποιούμε ότι σε αυτήν την περίπτωση η πατρίδα μας θα έχει χαθεί ουσιαστικά και οριστικά; Διότι η πατρίδα δεν είναι μόνο το έδαφος, (αν υποθέσουμε ότι δεν θα τεμαχιστεί), αλλά και ο ελληνικός πληθυσμός. Η πανσπερμία δεν θα αποτελεί ελληνική πατρίδα. Ούτε βέβαια και η Σαρία, δηλ το μουσουλμανικό δίκαιο, πού θα επιβάλλουν σε λιγώτερο ή περισσότερο αυστηρή μορφή, οι κυβερνήσεις των εποίκων. Ούτε βέβαια και το λατινικό αλφάβητο της ελληνικής γλώσσας πού θα είναι από τα πρώτα πού μαζί με τα αγγλικά, ως δεύτερη επίσημη γλώσσα του κράτους, θα επιβληθούν. Η χώρα θα κυβερνιέται από τις μαφίες και οι τοπικοί άρχοντες των επί μέρους μειονοτήτων θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους (σε αδέσποτο αχυρώνα). Συνθήκες όπου φύγει φύγει…

Γράφετε: «Η ελληνική πολιτεία οφείλει να σεβαστεί τους νοικοκυραίους μετανάστες που ζουν ειρηνικά εδώ, καταβάλλουν φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και αναγνωρίζουν την πολιτιστική μας ταυτότητα και τη γλώσσα.»
Η ελληνική πολιτεία δεν οφείλει τίποτα στους εισβολείς πού τούς βάφτισαν νόμιμους. Μήπως είναι ευγενική τους παραχώρηση πού αναγνωρίζουν την πολιτιστική μας ταυτότητα και τη γλώσσα; (Πού είναι σημειωτέον διαφορετική από την –σεβαστή- δική τους πολιτιστική ταυτότητα και γλώσσα). Να τους είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό; Ή μήπως πρέπει να είμαστε επίσης ευγνώμονες στους «νοικοκυραίους» εξ αυτών, που μας κάνουν την χάρη και δεν παρανομούν και πληρώνουν φόρους; Ο έσχατος ευτελισμός: ξεπουλάτε τις μελλοντικές γενεές και τις οδηγείτε στον όλεθρο της επικείμενης μετατροπής των Ελλήνων σε υπό διωγμόν μειονότητα, επικαλούμενος τους φόρους των «νοικοκυραίων».


Γράφετε: «Στην πραγματικότητα, λόγω της υπογεννητικότητας του ελληνικού πληθυσμού που πρέπει να ενισχυθεί με ιδιαιτέρα ισχυρά κίνητρα, χρειαζόμαστε τους νόμιμους μετανάστες και κυρίως αυτούς που μπορούν να συμβιούν ειρηνικά με τον ελληνικό πληθυσμό και να ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και την ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
Από τα μέτρα ενίσχυσης των πολύτεκνων εξαιρείτε τους εποίκους; Μάλλον αυτοί θα είναι οι πρώτοι πού θα ενισχυθούν. Αλλά αυτό κατά την γνώμη σας θα είναι πολύ καλό διότι σύμφωνα με την άποψή σας: οι έποικοι ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΝ (!!!) δημογραφικά τον ελληνικό πληθυσμό. Τότε προς τι η ανησυχία σας; Η απόλυτη διαστροφή της λογικής.
Καλοσύνη σας πού χρειάζεστε «ΚΥΡΙΩΣ αυτούς που μπορούν να συμβιούν ειρηνικά με τον ελληνικό πληθυσμό».
Και πώς είστε τόσο σίγουρος ότι οι νοικοκυραίοι θα είναι εξ ίσου «νοικοκυραίοι» και «αντιραστιστές» απέναντι στην ελληνική μειονότητα, όταν θα έρθει ο καιρός για τις προβοκάτσιες; Αυτές τις οποίες οι κάθε είδους υπερδυνάμεις και τοπικές δυνάμεις είχαν και έχουν σαν πρώτης γραμμής πολιτικό και γεωστρατηγικό εργαλείο.
Η πραγματικότητα βοά και εμείς εμφανιζόμαστε ως ανήξεροι. Οι ίδιοι οι κρατούντες στο ελληνικό κράτος είναι η Πέμπτη φάλαγγα, παρέα με μία μερίδα εισελθόντων μαζί με τους εποικιστές, πού θα ξεσηκώσουν και τους ίδιους τους εποικιστές σε ένα παροξυσμό της ψυχολογίας του όχλου.
Είναι αυτοί, της ίδιας κατηγορίας με εκείνους που καίνε την Αθήνα και παριστάνουν τους εχθρούς των ΜΑΤ, προκειμένου να κατασταλούν οι διαδηλώσεις. Την κρίσιμη στιγμή, κρυφοί στρατοί τύπου Ουτσεκά θα αναλάβουν τα ηνία, σε μία αιματοβαμμένη σκηνοθεσία, πού στο σενάριο θα παίζουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των «καταπιεσμένων» και οι έξωθεν στρατιωτικές επεμβάσεις με την σφραγίδα «τιμιότητας» του ΟΗΕ…
Αφού όμως οπωσδήποτε δεν είστε σίγουρος και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για την ασφάλεια του πράγματος, τότε με ποια λογική προκρίνετε μία λύση, (τον δήθεν μετριοπαθή εποικισμό), πού παίζει κορώνα γράμματα την ιστορική μοίρα των Ελλήνων;


Επίσης υποβάλλετε την γενικώτερα εντόνως προπαγανδιζόμενη ιδέα, ότι ο ελληνικός πληθυσμός είναι προβληματικός και ανίκανος να ευημερήσει οικονομικά χωρίς τους μετανάστες. Υποθέτω ότι εννοείτε ότι είμαστε και τεμπέληδες…

Η προπαγάνδα θέλει να πείσει ότι οι έποικοι είναι βλαπτικοί λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας, ενώ αν ήταν όλοι «νοικοκυραίοι» θα ήταν όλα μια χαρά. ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΦΥΛΕΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
Αυτές οι διαπιστώσεις, δεν είναι προϊόν χιτλερικής νοοτροπίας, αλλά είναι αλήθειες που διαπιστώνονται με στοιχειώδη λογική.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πού πιθανώς θα διαλυθεί ή θα υποβαθμιστεί, ούτως ή άλλως θα είναι όχι απλώς αδιάφορη, αλλά και εχθρική απέναντι στην θλιβερή αυτήν μειονότητα. Είναι κάτι τέτοιο απίθανο; Δείτε τα χάλια της διεθνούς δήθεν «νομιμότητας», όπως αυτή εκφράζεται στήν τρόικα, στα εθνικά μας θέματα, στην μέση ανατολή και σε όλα τα θερμά γεωπολιτικά σημεία των τελευταίων ετών και δεκαετιών. Παρατηρείστε πώς επιλεκτικά επεμβαίνουν στρατιωτικά εκεί πού κατά τεκμήριο χρησιμοποιούν ως πρόσχημα ασύστολα ψεύδη και προβοκάτσιες, ενώ αδιαφορούν παγερά μαζί με τα διεθνή ΜΜΕ εκεί πού πραγματικά γίνονται παραβιάσεις και σφαγές. Έχετε πειστεί λοιπόν ότι η διεθνής «νομιμότητα» είναι όντως νομιμότητα και όχι μέσον επιβολής;


Εδώ αξίζει να κάνουμε μία παρένθεση για το Κόσσοβο:


Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο, Σέρβοι ή Αλβανοί, το μέσον δια του οποίου επικράτησαν οι Αλβανοί, (πέραν της έσωθεν βοήθειας του Τίτο (!) και της έξωθεν βοήθειας και υποστήριξης προς την παραστρατιωτική αλβανική δραστηριότητα και τους τελικούς βομβαρδισμούς των δυτικών), ήταν η πληθυσμιακή τους έκρηξη, έναντι της πληθυσμιακής στασιμότητας των Σέρβων.

«…Το 1912 κατά τη διάρκεια του Α’ Βαλκανικού Πολέμου, ο Σέρβικος Στρατός απελευθέρωσε το Κόσοβο, έπειτα από πέντε αιώνες τουρκικής κατάκτησης. Την ίδια χρονιά Σέρβοι και Αλβανοί μοιράζονταν από ένα 45% του πληθυσμού της επαρχίας. Από το 1941 ως το 1944 το Κόσοβο γνώρισε μια σκληρή ιταλο-αλβανική κατοχή και χιλιάδες Σέρβοι κάτοικοι του δολοφονήθηκαν, ενώ δεκάδες χιλιάδες κατέφυγαν στην κυρίως Σερβία εγκαταλείποντας τις περιουσίες τους στους Αλβανούς καταπατητές. Ακόμη και μετά την απελευθέρωση της περιοχής ο Τίτο, που άσκησε εξ αρχής μια αντισερβική πολιτική, απαγόρευσε την επιστροφή των Σέρβων προσφύγων από το Κόσοβο στα σπίτια τους, τα οποία και παραχώρησε στους Αλβανούς που τα κατέλαβαν. Άφησε μάλιστα ως το 1948 τα εκτεταμένα σύνορα με την Αλβανία αφύλακτα, διευκολύνοντας έτσι την παράνομη είσοδο 100.000 Αλβανών από την φτωχή βόρεια Αλβανία στα πλούσια οροπέδια του Κοσόβου, οι οποίοι και προστέθηκαν στον ντόπιο αλβανικό πληθυσμό ανατρέποντας έτσι μοιραία τη δημογραφική ισορροπία σε βάρος των Σέρβων. Το 1948, έπειτα από εκδιώξεις χιλιάδων Σέρβων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την εγκατάσταση τουλάχιστον 100.000 Αλβανών εποίκων από τη βόρειο Αλβανία, το αλβανικό στοιχείο στο Κόσοβο έφτασε το 65% του συνολικού πληθυσμού. Τις επόμενες δεκαετίες ο Γιουγκοσλάβος ηγέτης Τίτο, δίνοντας στο Κόσοβο το καθεστώς της αυτόνομης επαρχίας (αλλά και την κρυφή υπόσχεση ότι μελλοντικά θα γίνει η 7η γιουγκοσλαβική δημοκρατία), επέδειξε μια αξιοζήλευτη εύνοια στους Αλβανοκοσοβάρους, οι οποίοι κυριολεκτικά προσκύνησαν τη βαλκανική «θεά της γονιμότητας»: από 500.000 το 1948 οι Αλβανοί του Κοσόβου εκτινάχθηκαν στα 1,6 εκατομμύρια το 1991. Την ίδια περίοδο ο σερβικός πληθυσμός της επαρχίας παρέμενε στάσιμός γύρω στις 250.000 (από 24% το 1961 έπεσαν στο 10% το 1991). Μάλιστα, μετά τους βομβαρδισμούς του 1999, την απομάκρυνση των σερβικών δυνάμεων και την εγκατάσταση της διεθνούς στρατιωτικής και αστυνομικής δύναμης (KFOR και UNMIK), οι περισσότεροι Σέρβοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους στο Κόσοβο. Απέμειναν γύρω στις 80.000-100.000, που αποτελούν πλέον μια μειονότητα της τάξεως του 5-8%, και μάλιστα περιορισμένη σε προστατευόμενους θύλακες και στο βόρειο Κόσοβο.» http://www.e-telescope.gr/el/international-issues/91-kossovo

«…Από το 1970 έως και σήμερα οι Αλβανοί εφάρμοσαν πολιτική πληθυσμιακής έκρηξης στο Κόσοβο. Κάθε οικογένεια είχε τουλάχιστον δέκα παιδιά. Υποστηρίχθηκαν, δε, από το κράτος που χρηματοδοτούσε αδρά αυτές τις οικογένειες. Έτσι, μέσα σε δύο δεκαετίες τριπλασίασαν τον αριθμό τους ώστε σήμερα, σε μια καθαρά επαρχιακή περιοχή όπου δεν συναντά κανείς τίποτε άλλο από χωριά (η μεγαλύτερη συγκέντρωση βρίσκεται στην Πρίστινα και είναι 150000) να κατοικούν 2 εκατομμύρια Αλβανοί.
«Στις 8 Οκτωβρίου του 2008, μετά από αίτημα της Σερβίας, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να αποφασίσει για την ανεξαρτησία του Κοσόβου. Στις 22 Ιουλίου του 2010, η Χάγη αποφάσισε πως η ανακήρυξη ανεξαρτησίας δεν παραβιάζει τη διεθνή νομοθεσία.» http://news.pathfinder.gr/countries/europe/kosovo.html


Κατά συνέπεια στο μέλλον να καταφύγουμε και εμείς στο δικαστήριο της Χάγης, για την Ήπειρο, την Θράκη, το Αιγαίο, την Πελοπόννησο, την Αττική κλ….

Παραθέτουμε και ένα άρθρο για το επικείμενο «ελληνικό δημοκρατικό κόμμα αλβανοφώνων»
http://epilekton.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=37391
Αυτό λοιπόν το κόμμα θα απευθύνεται σε αλβανόφωνους πού έχουν και δικαίωμα ψήφου, δηλ μία υπαρκτή και όχι φανταστική κατηγορία ελληνοποιημένων εποίκων Αλβανών! Και επί πλέον θα ψηφίζουν ένα κόμμα πού εξ ορισμού θα εκπροσωπεί τα ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, πού προφανώς δεν ταυτίζονται με αυτά των υπολοίπων Ελλήνων…
Ήδη στις εκλογές του 2012 την τελευταία στιγμή έγιναν μαζικές ελληνοποιήσεις και αυτό συνιστά νομιμοποιημένη νοθεία υπέρ μάλιστα του ΠΑΣΟΚ, διότι αυτό προσφέρει στους ελληνοποιημένους το ρουσφέτι της διαφημισμένης φιλομεταναστευτικής του πολιτικής (υποδουλώνοντας την Ελλάδα).
Ανησυχούμε γι αυτό όταν συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για νομιμοποιημένη νοθεία, αλλά δεν ανησυχούμε εκτός προεκλογικής περιόδου. Σχιζοφρένεια!



Γράφετε: «Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρέπει να αφεθεί να μας υπερκεράσουν αριθμητικά.»
Δηλαδή αν θα είναι πχ. 75% (9 εκατομμύρια) οι «ελληνογενείς» (όπως τους αποκαλείτε –αποφεύγοντας να τους χαρακτηρίσετε Έλληνες, διότι δέχεστε ότι και οι πολιτογραφημένοι πραξικοπηματικά αλλογενείς θα είναι και αυτοί Έλληνες) και απ’ την άλλη 25% (3 εκατομμύρια) οι αλλοδαποί, θα είστε ικανοποιημένος; (Ποσοστά βέβαια πού χρόνο με τον χρόνο θα αλλάζουν ραγδαία σε βάρος των Ελλήνων).
Σε μία εποχή έντονης αστάθειας και έξωθεν παρεμβάσεων δυνάμεων πού κινούν τα νήματα, αν ας πούμε, δοθούν αφανώς μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα σε ένα μέρος των εποίκων για να μετοικήσουν στην Θράκη, ώστε να ανατραπεί ριζικά η δημογραφική ισορροπία και μετά με δημοψήφισμα τοπικό κηρύξουν την αυτονομία της Θράκης, θα είστε εκεί για να συμβουλεύσετε το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ και τους κατοίκους να αλλάξουν γνώμη; Οι δήθεν ελληνοποιημένοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συμβάλλουν στην απόσχιση της Θράκης ή αργότερα της Ηπείρου. Εσείς;


Εσάς όμως σας απασχολούν περισσότερο θέματα όπως:
«…η ελληνική πολιτεία ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ τους νόμιμους μετανάστες, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως ισχύει διεθνώς, στον κοινωνικό της ιστό και ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ»
Τι πρωτότυπη θέση. Πρέπει « σταδιακά» να τους παραχωρήσει την ιθαγένεια. Τόσο « σταδιακά» όσο προκύπτει από το ότι, όπως ισχυρίζεσθε: «χρειάζεται να ΑΠΛΟΠΟΙΗΘΕΙ και να συγκεκριμενοποιηθεί η νομοθεσία και διοικητική πρακτική για τους νόμιμους μετανάστες και να αρθούν οι γραφειοκρατικές ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ που τους ταλαιπωρούν».
Δηλαδή με ακόμα πιο συντομευμένες διαδικασίες από ότι τώρα!!!


«…πρέπει να αρθούν οι αδιέξοδες αντιρρήσειςγια τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αττική.Παράλληλα, χρειάζεται να ΑΠΛΟΠΟΙΗΘΕΙ και να συγκεκριμενοποιηθεί η νομοθεσία και διοικητική πρακτική για τους νόμιμους μετανάστες και να αρθούν οι γραφειοκρατικές ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ που τους ταλαιπωρούν, τους καθιστούν υποχείριους σε εκμετάλλευση από κυκλώματα και οδηγούν σε απώλειες πολλών δισ. για το χειμαζόμενο κρατικό προϋπολογισμό.»
Συγχαρητήρια, εκτός των άλλων αναλύσατε επαρκώς την σχέση των εποίκων με τον χειμαζόμενο κρατικό προϋπολογισμό και αποφανθήκατε ότι είναι για το καλό μας, ότι θα μας φέρουν πολλά δίς έσοδα! Και να ήταν σωστό αυτό, πού δεν είναι ούτε αν εξεταστεί μεμονωμένα, αλλά βέβαια πολύ περισσότερο αν εξεταστεί σε συνάρτηση με τις λοιπές δυσμενείς οικονομικές επιδράσεις πού επιφέρουν οι μετανάστες, εξακολουθείτε να επικαλείστε, σαν λογιστάκος (πολύ κακός και ως λογιστής ακόμα), τα δήθεν δίς, ξεπουλώντας τις μελλοντικές γενεές και οδηγώντας τις να γίνουν υπό διωγμόν μειονότητα


Κεφάλαιο Β’
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.


Αυτό πού δεν αναφέρατε καθόλου, είναι μία σειρά ερωτημάτων πού υποθέτουμε θα σας έχουν απασχολήσει:
Ήταν άραγε τόσο δύσκολο να είχαν προβλεφθεί οι συνέπειες της μετανάστευσης, ήδη από τις αρχές τού φαινομένου στήν Ευρώπη και στήν Ελλάδα; Και αν είχαν ήδη προβλεφθεί και ήταν εκ των προτέρων γνωστές, τότε η πολιτική πού τήν επέτρεψε ήταν ή όχι εσκεμμένη εκ μέρους των κυβερνήσεων μαριονετών; Αν με της σειρά της ήταν εσκεμμένη αυτή η πολιτική και οι μαριονέτες είχαν πάρει εντολές, τότε οι εντολοδότες τους τι επεδίωκαν και τι επιδιώκουν με την οργανωμένα ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ και ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΜΕΝΗ μετανάστευση;
Να βοηθήσουν άραγε στο παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχειας και της δυστυχίας; Δύσκολο να το πιστέψουμε. Διότι ακραία μαζική φτώχεια, πείνα και πόλεμοι πάντοτε υπήρχαν και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό.
Πέραν αυτού, οι έποικοι στήν Ελλάδα ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑ Ή ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ενώ θα ήταν υπεραρκετοί για να καταστρέψουν την δημογραφία της Ελλάδας με ότι αυτό συνεπάγεται, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Φανταστείτε ένα μερμήγκι πού κάνει οικονομία στο γεύμα του και τελικά είναι έτοιμο να πεθάνει από την πείνα, για να γλυτώσει, υποτίθεται, από την πείνα ένα ελέφαντα. Έτσι του είπανε.
Η εξήγηση του ανθρωπισμού ως κινήτρου, γίνεται παντελώς μη πιστευτή, αν σκεφτούμε ότι την φτώχεια, την πείνα και τους πολέμους, η ίδια η δύση τα προκαλεί, υποδαυλίζει και συντηρεί με ποικίλους τρόπους, με τις μαριονέτες κυβερνήσεις της.
Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΩΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ.
Εδώ να τονίσουμε και το γελοίον του πράγματος, ότι αυτές τις ΕΝΟΧΕΣ κυβερνήσεις τίς αναδεικνύουν οι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΛΑΟΙ πού δημοκρατικά τις ψηφίζουν, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ.
Στην συνέχεια μαζί με τις ένοχες κυβερνήσεις τους, όλοι μαζί, εμφανίζονται ως αθώοι, ανήξεροι, καθημερινοί άνθρωποι του μόχθου, φιλειρηνιστές, φιλάνθρωποι, συμπονετικοί, φιλεύσπλαχνοι και φιλόξενοι αποδέκτες των μεταναστών…

Η αλυσίδα λοιπόν των ερωτημάτων αυτών, εύκολα απαντάται αν ξεκινήσουμε από ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 1993 ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ». http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3633
Σ’ αυτό περιγράφονται με χαρακτηριστικά έντονο τρόπο, όλες οι αρνητικές μελλοντικές συνέπειες της μετανάστευσης, ιδίως των μουσουλμάνων και προτείνονται μέτρα αντιμετώπισης.
Στήν συνέχεια, σε επόμενη ανάλογη έκθεση, 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ «ΈΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ» ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2007 (http://www.e-grammes.gr/article.php?id=3326) , όλα έχουν αλλάξει.
Γίνεται ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ, καταδηλώνοντας ως θετική και χρήσιμη την νομιμοποίηση των αλλοδαπών και επισημαίνοντας ότι η κοινωνία συνολικά …αποδέχθηκε την συμβίωση με τους μετανάστες!
Δηλαδή τελικά ήταν απόλυτοι γνώστες του προβλήματος και προχώρησαν, κατόπιν εντολών, σε προσχεδιασμένη επιχείρηση εποικισμού.
Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος της επικείμενης υφαρπαγής του δικαιώματος των Ελλήνων να ασκούν την κυριαρχία τους στον τόπο τους και την μετατροπή της Ελλάδας στήν καλύτερη περίπτωση σε επαρχιακό προτεκτοράτο ή την διάλυσή της, καταλαβαίνουμε και κάποιους από τους στόχους της Νέας Τάξης, των εντολοδοτών των ελληνικών κυβερνήσεων, στόχους πού επεκτείνονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.


Σημείωση
Ακολουθεί το άρθρο του Θεόδωρου Κατσανέβα:

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1387001
.Η εισβολή .Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων. …Συνέχεια. http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1387001



συνέχεια στο 2ο μέρος
http://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/o-olethrios-epoikismos-ths-elladas-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »