Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Γιατί τα mainstream μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

TheAmericanDream/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
  
Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, περισσότεροι από εκατό από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη θα παρακολουθήσουν ένα μυστικό συνέδριο σε ένα ξενοδοχείο στο Chantilly της Virgina. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής και των επιχειρήσεων θα είναι εκεί. Το ξενοδοχείο πρόκειται να αποκλειστεί εντελώς και θα κατακλυστεί από ορδές ένοπλων φρουρών ασφαλείας που πολυβόλα. Το συνέδριο αυτό είναι τόσο σημαντικό που ακόμη και οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ φημολογείται ότι θα συμμετέχουν στην παροχή ασφάλειας. Αυτές οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα ετησίως από το 1954, αλλά επίσημα δεν υπάρχει καμία καταγραφή για το τι συμβαίνει σε αυτές και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ορκιστεί μυστικότητα. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτό το συνέδριο θα επηρεάσει τη ζωή κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στον πλανήτη. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών δεν έχει καμία ιδέα ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει περίπου 20 μίλια από την Ουάσιγκτον φέτος, επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες αγνοούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σχεδόν εξ ολοκλήρου. Με βάση την κάλυψη που παίρνει από τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα έλεγε κανείς ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ένα μη-γεγονός. Αλλά αν κάποιοι από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη συγκεντρώνονται για να συζητήσουν για το μέλλον μας, δεν νομίζετε ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ θα έπρεπε να το καλύψουν;

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς μια
"κοινωνική λέσχη" (σχ. ΚΟ: ή ένα απλό ‘thinktank’ όπως την χαρακτήρισε η Διαμαντοπούλου. βλ. εδώ). Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης του κόσμου από τότε που δημιουργήθηκε το 1954. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ βοήθησε στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συνέβαλε στη δημιουργία του ευρώ. Οι προσπάθειες αυτού του χρόνου φημολογείται ότι αποσκοπούν στο να σώσει το ευρώ.
Και λαμβάνοντας υπόψη τα μεγάλα ονόματα που εμφανίζονται σε αυτό το συνέδριο σε ετήσια βάση θα πίστευε κανείς ότι τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχαν δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για αυτό. Δείτε παρακάτω ένα δείγμα από τα μεγάλα ονόματα που έχουν παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις της Bilderberg τα τελευταία χρόνια ....
Bill Clinton, George H.W. Bush, Prince Charles, David Cameron, Tony Blair, Henry Kissinger, Bill Gates, Angela Merkel, Ben Bernanke, Timothy Geithner, Rick Perry, David Rockefeller, Herman van Rompuy, Jean-Claude Trichet, Jeff Bezos, Chris R. Hughes, Eric Schmidt, Craig J. Mundie, Anders Fogh Rasmussen, Richard Perle, Paul Volcker, Lawrence Summers, Hillary Clinton και Joe Biden
Δεν είναι αρκετές οι διασημότητες για να τραβήξουν την προσοχή των μίντια;

Μια πλήρη λίστα των "επίσημων συμμετεχόντων" της Λέσχης Bilderberg από το προηγούμενο έτος μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Θα νόμιζε κανείς ότι αυτό θα ήταν μεγάλη είδηση.
Αλλά προφανώς υπάρχουν τόσα άλλα που συμβαίνουν στον κόσμο που δεν υπάρχει χώρος για να καλύψουν δημοσιογραφικά τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Για παράδειγμα, τώρα στο USA Today μπορείτε να βρείτε τίτλους ειδήσεων στην πρώτη σελίδα του στυλ .... «Τριλογίες ξεπηδούν από την ανάγνωση των καταλόγων», «Η ορθογραφία έχει ακόμη σημασία στην εποχή των γραπτών μηνυμάτων», «Πολλά καταστήματα προσθέτουν τώρα ένα παιχνίδι για ενήλικες».
Ίσως άλλες πηγές ειδήσεων να αναφέρουν πιο σημαντικές ειδήσεις.
Αλλά ίσως και όχι.
Το ίδιο συμβαίνει στην πρώτη σελίδα του CNN.
Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να αγνοούν την Μπίλντερμπεργκ, αλλά με βάση το επίπεδο της ασφάλειας που υπάρχει γύρω από το ξενοδοχείο, καταλαβαίνει κανείς ότι αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος.
Σε ένα πρόσφατο άρθρο του ο Paul Joseph Watson γράφει για ορισμένα από τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται για την προστασία αυτού του συνεδρίου ....
Μυστική Fairfax αστυνομίας, μυστικές υπηρεσίες, ασφάλειας του ξενοδοχείου, καθώς και το διπλωματικό προσωπικό των υπηρεσιών, όλοι τώρα σπεύδουν να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για την άφιξη των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ αύριο το πρωί.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Charlie Skelton, του Guardian του Λονδίνου, οι διοργανωτές του συνεδρίου, επίσης, χρησιμοποιούν iPhones για να καταγράφουν τους επισκέπτες που είχε έρθει για τον μπουφέ. Επισκέπτες όπως και δημοσιογράφοι ελέγχονται, με την εξέταση του ιστορικού τους και των ονομάτων τους.
Ο Alex Jones άκουσε επίσης τις συζητήσεις μεταξύ των μελών της ασφαλείας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ σχετικά με το πώς προηγμένος εξοπλισμός επιτήρησης με την χρήση δορυφόρων χρησιμοποιείται για να παγιδέψουν τα τηλέφωνα γνωστών ακτιβιστών και προσωπικοτήτων των ΜΜΕ που καλύπτουν το γεγονός.
Γιατί λοιπόν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θέλουν να καλύψουν αυτό το γεγονός;
Στο παρελθόν, μια σειρά από κορυφαίους πολιτικούς (συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών προέδρων των ΗΠΑ) έχουν παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις της Μπίλντερμπεργκ πριν εκλεχτούν σε πολύ σημαντικές θέσεις. Ένα πρόσφατο άρθρο στην WorldNetDaily δίνει μερικά παραδείγματα αυτού του φαινομένου....
Ο George H.W. Bush παρευρέθηκε το 1985. Έγινε πρόεδρος το 1988. Ο Μπιλ Κλίντον παρευρέθηκε το 1991. Έγινε πρόεδρος ένα χρόνο αργότερα. Ο Τόνι Μπλερ παρευρέθηκε το 1993. Έγινε πρωθυπουργός της Αγγλίας το 1997. Ο Romano Prodi συμμετείχε το 1999. Αργότερα εκείνο το έτος έγινε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ένωσης. Το 2004, ο γερουσιαστής Τζον Έντουαρντς μίλησε στην Λέσχη. Χρίστηκε αργότερα υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών από τον προεδρικό υποψήφιο Τζον Κέρι.
Φημολογείται μάλιστα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον πραγματοποίησαν μυστική συνάντηση στη Λέσχη Bilderberg το 2008.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να έχει μια μικρή «προ- Bilderberg συνεδρίαση» και πάλι φέτος. Σύμφωναμε την Economic Policy Journal, ο Ομπάμα κρύφτηκε από τους δημοσιογράφους το Σάββατο για κάποιο μυστηριώδη λόγο ....
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα εξαφανίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο .. Οι δημοσιογράφοι ήταν θυμωμένοι. Ήταν η αιτία μια προ-Bilderberg συνεδρίαση;

Η αλήθεια είναι ότι το mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ο μεγαλύτερος "φύλακας" μυστικών για όλους μας.
Μπορούν να αποφασίσουν τι είναι σημαντικό και τι δεν είναι σημαντικό.
Αυτοί αποφασίζουν τι πρόκειται να αποτελεί "είδηση" και τι θα είναι αυτό για το οποίο ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να μιλάει.
Μπορούν να επιλέξουν να αγνοήσουν εντελώς τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και έτσι οι περισσότεροι Αμερικανοί ούτε καν θα ακούσουν κάτι γι’ αυτό φέτος.
Και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό. Η αλήθεια είναι ότι εκείνοι που συμμετέχουν στην Μπίλντερμπεργκ έχουν μεγάλα σχέδια για όλους μας.
Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο του 2003 με τίτλο "Απομνημονεύματα" ....
"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα - ένα κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι περήφανος γι’ αυτό".
 


Δεν ξέρω για σας, αλλά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι ένα μάτσο ελιτιστές συνεδριάζουν στα μυστικά και συζητούν πώς να χτίσουν ένα  «πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα», που σημαίνει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Το μέλλον της Αμερικής θα πρέπει να είναι στα χέρια του αμερικανικού λαού – (όπως και το μέλλον όλων των εθνών στα χέρια του λαού) και όχι στα χέρια ενός μυστικοπαθούς clubτης παγκόσμιας ελίτ που επιθυμεί να διαμορφώσει τον κόσμο όπως θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ