Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Top Secret Banker’s Manual, για Τραπεζίτες μόνον

Μία μικρή εισαγωγή: Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Torn Schauf πληροφορήθηκε ότι το Federal Reserve Bank ανήκει σε συγκεκριμένες οικογένειες. Όταν άκουσε αυτό, ήξερε ότι οι τραπεζίτες έπρεπε να έχουν και να ελέγχουν το Κογκρέσο, τους δικαστές και τα πιο σημαντικά ΜΜΕ. Ήξερε ότι εκείνοι είχαν τον έλεγχο της διάθεσης τους χρήματος, επιτρέποντας έτσι στους τραπεζίτες να ελέγχουν εκ των προτέρων το ποσοστό των ανθρώπων που θα βιώσουν την κατάσχεση, αν το χρηματιστήριο παρουσιάσει άνοδο ή κάθοδο και ποιο θα είναι το επιτόκιο.

Ο Tom δεν ήθελε να έχει καμία ανάμειξη. Πολλοί έδωσαν στον Tom ένα βιβλίο σχετικά με το Federal Reserve System, αλλά δεν ήθελε να το διαβάσει. Εκείνοι όμως συνέχιζαν να επικοινωνούν με τον Tom για να δουν αν είχε διαβάσει το βιβλίο. Τελικά, λόγω της επιμονής τους, διάβασε το βιβλίο. Ο Tom ένιωσε ότι ο θεός της Βίβλου τον είχε επιλέξει για να διαδώσει την αλήθεια σε όλους τους Αμερικανούς. Σε 1 ½ χρόνο είχε κυκλοφορήσει 2 εκατομμύρια φυλλάδια που εξέθεταν τους τραπεζίτες. Αυτά τα φυλλάδια ήταν φωτοτυπίες και όχι σε μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς τότε λίγοι άνθρωποι είχαν υπολογιστή.

Τρεις μήνες από τότε που άρχισε να διανέμει τα φυλλάδια, ταξίδεψε στα Smoky Mountains και ο
μάγειρας του εστιατορίου έλαβε ένα φυλλάδιο δύο εβδομάδες αργότερα. Οι άνθρωποι φωτοτυπούσαν τα φυλλάδια και τα έδιναν σε όλους. Αυτά τα φυλλάδια έκαναν να τηλεφωνούν τόσοι πολλοί στον Tom που δεν μπορούσε να δουλέψει καν, και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει τη διανομή.
Τότε οι άνθρωποι τον ενημέρωσαν ότι οι τοπικές τράπεζες είχαν φτιάξει νέο νόμισμα. Δεν το πίστεψε γιατί αυτό θα παραβίαζε το GAAP (Generally Accepted Accounting Principles): ήξερε ότι εγκεκριμένοι ελεγκτές έκαναν ελέγχους σε τράπεζες και ποιες αρχές έπρεπε να διατηρούνται.  Για να αποδείξει στον κόσμο ότι οι τοπικές τράπεζες δεν έκοβαν νέο χρήμα ρώτησε τους μαθητές του τους οποίους εκπαίδευε για να γίνουν εγκεκριμένοι ελεγκτές μέσα από προγράμματα δια βίου μάθησης.
Όλοι τους ομολόγησαν και παραδέχθηκαν ότι ήταν μυστικό και του είπαν ακόμα με ποιο τρόπο γινόταν αυτό. Αυτές τις πληροφορίες, ο Tom τις μοιράστηκες με μερικούς ανθρώπους οδηγώντας 20 από αυτούς να “ελευθερώσουν” τα σπίτια τους από τα δάνεια. Την ίδια περίοδο χρησιμοποίησε τις ίδιες πληροφορίες για τις εταιρείες πιστωτικών κρατών.

Το 1996, ο Tom μετακόμισε στο Tucson για να αποφύγει όλα τα τηλεφωνήματα. Ζήτησε από όλους να σταματήσουν να τηλεφωνούν για ένα χρόνο ώστε να βρει χρόνο να γράψει βιβλία σχετικά με το τραπεζικό σύστημα. Του πήρε περίπου σχεδόν 3 χρόνια με δουλειά 12 ώρες τη μέρα, 6 μέρες την εβδομάδα για να γράψει τα βιβλία και να ηχογραφήσει κασέτες.

Σήμερα, έχουμε βρει ένα εγχειρίδιο σχετικά με το μυστικό τραπεζικό σύστημα που απευθύνεται μόνο για τους εσωτερικούς τραπεζικούς υπαλλήλους, εξηγώντας ότι αν η τράπεζα δεχόταν μήνυση και να οι άνθρωποι έβλεπαν τους μυστικούς νόμους σε αυτό το μυστικό τραπεζικό εγχειρίδιο, η τράπεζα θα έχανε τη δίκη.

Αν κυκλοφορήσουμε 2 εκατομμύρια εγχειρίδια σε 1 ½ χρόνο, σκεφθείτε πόσο εύκολο θα είναι να κυκλοφορήσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εκατοντάδες ιστοσελίδες να το δημοσιεύουν. Οι ψηφοφόροι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε μία προεκλογική καμπάνια αν γνωρίζουν ποιο είναι το σχέδιο και ότι αν γνωρίζουν ότι μπορούμε να νικήσουμε.

Μπορούμε να νικήσουμε και νικάμε. Τώρα είναι η ώρα να αντισταθούμε και να ενημερώσουμε τους Αμερικανούς για την αλήθεια. Αν βρούμε 100 ανθρώπους να φιλοξενήσουν μία ιστοσελίδα, σε λίγο αυτοί θα γίνουν 200, και μετά 400 και μετά 800, 1600 και μετά πάνω από 3,000 και συνεχώς θα αυξάνονται. Αν έχουμε έστω και 1000 ιστοσελίδες και ο καθένας στέλνει από 1000 μηνύματα, ένα εκατομμύριο υποψήφιοι θα έχουν ενημερωθεί. Αν ο καθένας έστελνε ηλεκτρονικό μήνυμα και οι φίλοι τους το συνέχιζαν σύντομα εκατομμύρια ψηφοφόροι θα συμμετείχαν στο έργο μας.

Αυτός ο αγώνας δεν γίνεται με σφαίρες, αλλά με ηλεκτρονικά μηνύματα, ιστολόγια, βιβλία, σχετικά εγχειρίδια και ψήφους. Αν δεν πάρετε το μέρος μας, οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση και θα υποδουλώσουν και εσάς και τα χρήματά σας.

Ο Tom μιλούσε ήδη στον κόσμο για την ηλεκτρονική κάρτα από το 1994 και εκείνοι τρομοκρατούνταν. Έλεγαν ότι αν ποτέ καθιερωθεί αυτή η κάρτα, οι κυβερνήσεις/τραπεζίτες θα μπορούν να ελέγχουν κάθε χρηματική συναλλαγή σου, να σε εντοπίζουν με τον δορυφόρο και να έχουν τον πλήρη έλεγχο πάνω σου.

Η κυβέρνηση θα πει, “αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα, τότε γιατί σε νοιάζει;” Δείξε μου τα χαρτιά σου … αν δεν το κάνεις, θα πας αμέσως στη φυλακή. Ψάχνουν για δικαιολογίες για να καθιερώσουν τη χρήση ταυτότητας και ξεκίνησαν την έρευνα περίπου 10 χρόνια πριν. Σκοπεύουν να το κάνουν – τώρα απλά πρέπει να πείσουν τον κόσμο για αυτό. Ας πούμε στους ψηφοφόρους σχετικά με το τραπεζικό σύστημα και τι μας κάνουν, και οι υποψήφιοι θα απορρίψουν εκείνους που θέλουν να μας υποδηλώσουν μέσα από τις τράπεζες και την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Η εφημερίδα Arizona Daily Star (9 Ιουνίου, 2002, σελ. A13) ανέφερε πώς ο Ronald Reagan χρησιμοποίησε μυστικά τη CIA/FBI και προσπάθησε να σταματήσει παράνομα τους πολιτικούς αντιπάλους για κάθε ομοσπονδιακό δικαστή. Αν γίνονται προσπάθειες να απειλείς τους πολιτικούς σου αντιπάλους, τι θα κάνουν αν έχουν μία εθνική ταυτότητα και εσύ είχες διαφορετική πολιτική θέση από αυτούς; Ο ψυχολογικός πόλεμος από τη μεριά της CIA/FBI χρησιμοποιήθηκε ενάντια στους πολιτικούς αντιπάλους.
Φαντάσου, λοιπόν, τις δυνατότητές τους με την ύπαρξη της ηλεκτρονικής κάρτας, την παρακολούθηση μέσω δορυφόρων, να γνωρίζουν που είστε κάθε στιγμή στο 24ωρο, καθέναν με τον οποίο μιλήσατε και οτιδήποτε πουλάτε και αγοράζετε. Αυτό ονομάζεται απόλυτος και καθολικός έλεγχος που κάνει τους ανθρώπους να τρομοκρατούνται. Όλο αυτό θα κάνει τις ΗΠΑ να έχουν μεγαλύτερο ποσοστό πληροφοριοδοτών από αυτούς που χρησιμοποιούσε STASI στην Ανατολική Γερμανία.
Θα σας παρακολουθούν.


Στις 9/11/01, μας έκαναν να κουνάμε σημαιάκια την στιγμή που ο πρόεδρος Bush μας στερούσε τα δικαιώματά μας. Πόσο ηλίθιοι είμαστε άραγε; Τα μεγάλα κανάλια ενημέρωσης έμειναν σιωπηλά σχετικά με τους αναρίθμητους αυτόπτες μάρτυρες και ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων και των ρεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί λίγη ώρα μετά την κατάρρευση των πύργων του World Trade Center, οι οποίοι είδαν και άκουσαν εκρήξεις κοντά στο ισόγειο που προκάλεσαν το γεγονός. Το World Trade Center ήταν σχεδιασμένο για να αντέξει το χτύπημα που του προκάλεσε το τζετ.

Ρωτήστε έναν ειδικός στις κατεδαφίσεις και θα σας πει ότι ένα κτήριο σαν και αυτό θα έπρεπε να πέσει σαν ένα δέντρο και όχι ευθεία κάτω χωρίς τη βοήθεια ειδικών ομάδων κατεδαφίσεων. Οι ειδικοί εξηγούν ότι είναι πολύ δύσκολο να γκρεμίσεις τέτοιους μεγάλους πύργους χωρίς αυτοί να γκρεμίζονται με τον τρόπο που πέφτει ένα κομμένο δέντρο.  Όχι μόνο ένας, αλλά δύο πύργοι έπεσαν σαν να ήταν έργο κάποιας ειδικής ομάδας. Οι τηλεοράσεις έδειξαν κάτι που φαίνεται να ήταν μεγάλες εκρήξεις κοντά στο έδαφος λίγο πριν οι πύργοι καταρρεύσουν.

Ο ειδικός στα εκρηκτικά Van Romero και πρώην διευθυντής στην έρευνα των Ενεργειακών Υλικών και του Κέντρου Δοκιμών στο New Mexico Tech, είπε στις 11/9: “η άποψή μου που βασίζεται στις βιντεοκασέτες είναι ότι μετά από την στιγμή τα αεροπλάνα χτύπησαν το World Trade Center, υπήρχαν κάποιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί μέσα στα κτήρια που επέφεραν την κατάρρευση.” Τον Μάη 2002, μάθαμε ότι ο πρόεδρος Bush είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για την απειλή. Στις 23 Μάη, 2002 ο Bush σταμάτησε τη διενέργεια ανεξάρτητης έρευνας σχετικά με αυτήν την πληροφορία. Αν δεν είχε να κρύψει κάτι, τότε γιατί σταμάτησε την έρευνα. Πριν τις 11/9, οι δημοσκοπήσεις για τον Bush ήταν ιδιαίτερα χαμηλές, ενώ μετά ανέβηκαν.

Ας σκεφτούμε για λίγο. Αν ήταν όντως τρομοκρατικό χτύπημα, τότε γιατί οι τρομοκράτες να μην ήθελαν το κτήριο να πέσει σαν ένα κομμένο δέντρο καταστρέφονται και άλλα κτήρια κοντά; Πολλά υψηλά στελέχη που είχαν γραφεία στους πύργους δεν εμφανίστηκαν για δουλειά εκείνη την μέρα και αναφέρεται ότι ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων δεν πήγε επίσης.

Ένα παιδί σε ένα σχολείο είχε μιλήσει για την κατάρρευση των πύργων λίγες μέρες πριν. Πολλοί άνθρωποι – ακολουθώντας μία γνωστή τακτική στις χρηματιστηριακές συναλλαγές – πουλούσαν μετοχές, ειδικά των αεροπορικών εταιρειών (για να τις αγοράσουν πολύ φθηνά αργότερα), στοιχηματίζοντας ότι το χρηματιστήριο θα έπεφτε εκείνη τη μέρα. Άραγε τι συνέβη; Υπάρχει ένα τεράστιο απόθεμα πετρελαίου στο Αφγανιστάν. Έπρεπε ίσως να αλλάξουν την κυβέρνηση στο Αφγανιστάν για να βάλουν χέρι στο πετρέλαιο εκεί; Γίνονται όλα για το χρήμα, την απληστία και τον έλεγχο;

Θυμάστε τα κοίτασμα στο Κουβέιτ; Ένας Αμερικανός πρέσβης είπε στο Ιράκ λίγο πριν την επίθεση ότι οι ΗΠΑ δεν θα βοηθήσουν το Κουβέιτ, δίνοντας έτσι το πράσινο φως στον Σαντάμ να επιτεθεί. Τότε τα Ηνωμένα Έθνη συσπειρώθηκαν για να αντιμετωπίσουν την επίθεση; Έγινε όλο αυτό για να δώσουν κύρος στα Ην. Έθνη;

Οι πόλεμοι είναι αρκετά δημοφιλείς γιατί βοηθούν στην επανεκλογή κάποιου στην εξουσία. Χρειάζεσαι έναν πόλεμο για να αφαιρέσεις δικαιώματα. Παρόλο αυτά πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι πολύ καλοί. Για να καταφέρουν τα σχέδιά τους, το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να πιστεύουν οι πάντες αυτά που λέει η τηλεόραση και έτσι γίνεται η δουλειά τους.

Για αυτό το λόγο ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει σχετικά με το θέμα των τραπεζών. Αυτό που μπορούμε να αποδείξουμε και το μοναδικό πράγμα για το οποίο ενδιαφέρεται κάποιους είναι το ΧΡΗΜΑ. Σχεδόν όλοι χρωστάνε και θέλουν να απαλλαγούν από το χρέος. Αν ξυπνήσουν πάνω στο θέμα των χρημάτων, τότε θα ξυπνήσουν και σε θέματα που αφορούν την υγεία, τα Ην. Έθνη, την εκπαίδευση, τα ναρκωτικά, τα όπλα κ.α.

Υπάρχουν άνθρωποι στην κυβέρνηση που έχουν σκοπό να σου αφαιρέσουν τα δικαιώματά σου και τον πλούτο σου. Ψάχνουν διαρκώς για δικαιολογίες για να κάνουν τη δουλειά τους.

Όσοι θέλουν να διαβάσουν το κείμενο ας ακονίσουν τα Αγγλικά τους για να διαβάσουν 49.000 περίπου λέξεις! ΕΔΩ
http://www.terrapapers.com/?p=20778


<<<   Κρήτη: Κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου – απαγορεύεται η αξιοποίησή του!



7 τροφές που οι... ειδικοί δεν θα έτρωγαν ποτέ!  >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ