Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ἡ ὀδοντόκρεμα καί ὁ καρκίνος…

Εἶσαι ἀντι-αμερικανός; Πεθαίνεις ἀπό καρκίνο. Τόσο ἁπλᾶ! Πολλές οἱ συμπτώσεις στούς μή ἀρεστούς στίς μυστικές ὑπηρεσίες τῶν Η.Π.Α.

Ἡ ὀδοντόκρεμα καί ὁ καρκίνος σέ διατεταγμένη ὑπηρε-CIA

Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο καρκινοπαθής Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ανέφερε ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής “είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων”.
“Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;” αναρωτήθηκε, προσθέτοντας ότι δεν απευθύνει “απερίσκεπτες κατηγορίες”, απλώς “σκέφτεται δυνατά”.


Υπενθυμίζουμε ότι έχουν προσβληθεί από καρκίνοο πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, καθώς και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα και βεβαίως η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ (με καρκίνο του θυρεοειδούς).
Δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος, για το αν οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει κάποιο είδος « εμβολίου» που προκαλεί
καρκίνο και εμβολιάζουν τους «ανεπιθύμητους» και «μη αρεστούς». Όμως το να προσβάλλονται από καρκίνο οι πολιτικοί ηγέτες που δεν κρύβουν τα αντιαμερικανικά αισθήματά τους είναι μια «περίεργη» σύμπτωση. 
Εκείνο όμως που επιβεβαιώνεται με κάθε επισημότητα, είναι ότι οι ΗΠΑ «έβαλαν το χέρι τους» και στο Κογκό, όταν προσπάθησαν με διαφόρους τρόπους να δολοφονήσουν τον τότε πρόεδρο Patrice Lumumba. Οι πράκτορες της CIA φρόντισαν να τοποθετήσουν στην τουαλέτα του σπιτιού του ένα σωληνάριο με δηλητηριασμένη οδοντόκρεμα.. !!! Και δεν τα λέω εγώ ο γραφικός συνομωσιολόγος. Η τραγική αυτή ομολογία βρίσκεται ανηρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA. (https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/kent-csi/vol44no4/html/v44i4a07p_0027.htm).


Τελικώς το 1961, δολοφονήθηκε ο Patrice Lumumba σε ηλικία 35 ετών. Για την ιστορία αναφέρω ότι το Κονγκό είχε γίνει ανεξάρτητο κράτος πριν μόλις ένα μήνα, (Βελγικό Κονγκό) και ο Lumumba, δηλωμένος εθνικιστής είχε θριαμβεύσει στις εκλογές. Ο «δημοκράτης» πρόεδρος της Αμερικής J.F.Kennedy, απεχθανόταν την «κομμουνιστική πρόκληση Lumumba» και στις 17 Ιανουαρίου 1961, η επιχείρηση με την κωδική ονομασία Project Wizard ολοκληρώθηκε με «επιτυχία». Το Κονγκό έχει πλουσιώτατο υπέδαφος, το οποίο εκμεταλλευόταν το Βέλγιο. Αργότερα απεκαλύφθη ότι η CIA χρηματοδοτούσε τους αντιπάλους του Lumumba, τον πρόεδροKasavubu, τον αρχηγό του στρατού Mobutu κλπ, οι οποίοι μετά την δολοφονία του Lumumba, κυβέρνησαν την χώρα. 
Τότε ήταν η οδοντόκρεμα. Τώρα γιατί να μην είναι κάτι άλλο; Ας πούμε ένα εμβόλιο καρκίνου… 
Α.Α.(φιλοτιμία)
το είδα



<<<    Ἀποκάλυψις: Ἐπιδοτοῦν ἑταιρεῖες μέ ἑκατομμύρια εὐρώ χωρίς θέσεις ἐργασίας! 



 Ζέας ἀλεύρι – ψωμὶ Ζειαῖ.    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »