Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η αυστηρή περιχειρίδα (gauntlet) των δύο κριτηρίων υπέρ του ελληνικού μας λαού

 Χαίρε συν Έλληνα και συναγωνιστή μου, Δρ. Κωνσταντίνε Χ. Κυριακίδη,  Παρακαλώ σε πάρα πολύ, λογικά και μαθηματικά να υπολογίσεις τι ακριβώς ζητάς από τον Αρτέμιο Σώρρα.


Στην ουσία του ζητάς να αποσύρει τους χρηματιστικούς πόρους, που ήδη έχει επενδύσει στην απελευθέρωση και στην ελευθερία του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού και να τους ρίξει μέσα στην όποια μαύρη χρηματιστική τρύπα, της άρδην ανθελληνικής, από την εποχή του Ιωάννου Κωλέττη -που εισήγαγε τη φαυλοκρατία στην Ελλάδα- και του Όθωνος-Φρειδερίκου-Λουδοβίκου, πρίγκιπος της Βαυαρίας, ξενόφερτηςκαι στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, που με όλα της τα κόμματα κατακερματίζει και κομματιάζει την ελληνική μας κοινωνία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και έτσι αφανίζει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό.
Το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα έχει τόσο ενδελεχώς σχεδιάσει την καταστροφική του μαύρη τρύπα, ώστε κάθε εργαλείο της χρηματιστικής που επενδύεται τούτη την στιγμή στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αυτομάτως να απορροφάται από την μαύρη τρύπα, υπέρ της βιωσιμότητος και διαιωνίσεως της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, που με όλα της τα κόμματα, τόσο πιστά και τυφλά υπηρετεί τα συμφέροντα των περίπου 40 διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών που κυβερνούν τον πλανήτη Γη.

Ο μοναδικός δε σκοπός των διεθνών τούτων χρηματοπιστωτικών οργανισμών δεν είναι άλλος από την συσσώρευση χρηματιστικού πλούτου, όχι όμως μεγιστοποιώντας το λογιστικόν κέρδος του κάθε οργανισμού, αλλά μεγιστοποιώντας, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσον, την συσσώρευση χρηματιστικού πλούτου, επάνω στην πλάτη των κοινωνιών και των λαών του πλανήτη Γη [1]. Η επικρατούσα κανονιστική τούτη προτροπή προς την συσσώρευση χρηματιστικού πλούτου ξεκινάει με τον Milton Friedman, τον μέγιστο δηλαδή αρχιερέα των πολιτικά συντηρητικών (conservatives) ή χρηματιστικά ελευθεριακών (libertarians) οπαδών της χρηματιστικής τούτης θεολογίας, που θεμελιώνει το απώτερον δόγμα της θεοκρατικής οικονομίας ή, πιό σωστά, τηςχρηματιστικής δογματικής, στην μεταμοντέρνα μας προσωρινότητα.

Δεν είναι καθόλου τυχαία τα όσα καταγγέλει ακόμη και η βουλευτής Σοφία Σακοράφα, γιά την 'αγιοποίησι' του αμερικανικού καπιταλισμού εντός του ταχύτατα επερχομένου σχήματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ στην Ελλάδα [1]. Άθελά σου λοιπόν, όπως πολλές και πολλοί άλλοι, έτσι
και εσύ ζητάς από τον Αρτέμιο Σώρρα, στην ουσία 'να ταΐσει' τινί τρόπω, την βιωσιμότητα και την διαιώνιση της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή! Την κάθε μας πράξι πρέπει να την φιλτάρουμε, όχι μόνον μέσα από ένα, αλλά μέσα από δύο, πάρα πολύ αυστηρά φίλτρα-κριτήρια: το ένα θετικό (+) και το άλλο αρνητικό (-).

Το πρώτο μεν, θετικό (+) φίλτο-κριτήριο, φυσικά είναι η συλλογική ευδαιμονία και η συλλογική οικονομική ευμάρεια όλου του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού. Το κάθε τι που κάνουμε πρέπει δηλαδή να αποβλέπει, με ένα θετικό (+) πρόσημο, προς την αύξησιν της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας όλου του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού.

Το δε δεύτερο, αρνητικό (-) φίλτο-κριτήριο, φυσικά είναι είτε η αποφυγή είτε η μείωση του 'ταΐσματος' της βιωσιμότητος και της διαιωνίσεως της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, που με όλα της τα κόμματα, τόσο πιστά και τυφλά υπηρετεί τα συμφέροντα των περίπου 40 διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών, που κυβερνούν τον πλανήτη Γη, και καθημερινά δρουν εναντίον της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας όλου του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού. Το κάθε τι δηλαδή που κάνουμε πρέπει να αποβλέπει, με ένα αυστηρά αρνητικό (-) πρόσημο, προς την αποφυγήν ή την μείωσιν του 'ταΐσματος' της βιωσιμότητος και της διαιωνίσεως της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Έτσι λοιπόν, ό,τι βάζουμε εμπρός ως μία πρόταση προς δράσιν, πρώτα πρέπει να περνάει ανάμεσα από την πολλή αυστηρή περιχειρίδα (gauntlet) και των δύο αυτών των φίλτρων ή κριτηρίων· το ένα θετικό (+) και το άλλο αρνητικό (-). Άκουσε σε παρακαλώ πάρα πολύ προσεκτικά, πως ακριβώς ο ίδιος ο Αρτέμιος Σώρρας χειρίζεται την αυστηρή τούτη περιχειρίδα στο ASTRA TV Μαγνησίας, στις 18/2/2013 [2].


Άκουσε επίσης σε παρακαλώ μετά, την πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή 'Αθέατον', με τον Άκη Ρούσσο. Εκεί ακούγονται ξεκάθαρα τα όσα έχει να πει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, σχετικά με τον εις την ελευρερίαν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτή, Έλληνα Αρτέμιο Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/).


Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς


[1] Η μεθοδευμένα στημένη φάκα γιά τον ανυποψίαστο ελληνικό λαό [Google: About103,000 results (0.12 seconds)]
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2013/02/13/η-μεθοδευμένα-στημένη-φάκα-γιά-τον-ανυ/


[2] Αρτέμιος Σώρρας στό ASTRA TV Μαγνησίας, 18/2/2013
http://www.youtube.com/watch?v=GTQLphznB00&feature=player_embedded

[3] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΑΘΕΑΤΟΝ' ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ: «Εύγε! Επιτέλους ένας Έλληνας!»
http://www.youtube.com/watch?v9VELgqo4S8

ΠΗΓΗ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/n-gewrgantzas-h-aysthrh-periheirida-gauntlet-twn-dyo-krithriwn-y.html
το είδα






<<<     Γιατί ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος γίνεται κατανοητός με πλείστα επιχειρήματα για το θέμα της ΑΟΖ; 



 Alexander Haig    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »