Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Χοντρά προπαγανδιστικά ψέματα

 Δονάτε κόψε τα σώτα 
Η δήθεν υπόθεση με τους «τριακόσιους έλληνες φοιτητές του Παντείου» που δεν ήξεραν τη Μάχη του Μαραθώνα, και την αλβανικής καταγωγής φοιτήτρια, που περιέγραψε με καταπληκτική ακρίβεια τα γεγονότα της μάχης, είναι ένα επικοινωνιακό ψέμα που «αποκάλυψε» ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Δονάτος Παπαγιάννης. 


Ο πολυθεσίτης δικηγόρος και καθηγητής κ. Δονάτος (Παπαγιάννης), είναι συνεργάτης των «Νέων» όπου διδάχθηκε το πως να ψεύδεται και ειναι οπαδός της «Ανοιχτής Κοινωνίας». Πιστεύει σε «ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που δεν θα είναι κλειστοφοβικό, μίζερο, αλλά ανοιχτό στην κοινωνία και τη διεθνή επιστημονική κοινότητα». Το 1971, που κατέβηκε στην Αθήνα για σπουδές, τον διόρισε η Χούντα υπάλληλο με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων. Από ρουσφέτι της Χούντας έγινε ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ, που τον διόρισε το 1984, ειδικό επιστήμονα στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και καθηγητή στα ΤΕΙ. Το 1992, χώθηκε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και το 1997 τον έκαναν καθηγητή στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας όπου διδάσκει μέχρι σήμερα την «Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

Ο κ. Δονάτος πριν καιρό ρώτησε τους φοιτητές του,(Έλληνες και Αλβανούς), αν η τρόικα αποτελεί όργανο
της ΕΕ, πώς αποκτάται και πώς χάνεται η ευρωπαϊκή ιθαγένεια και αν η Αλβανία μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν απογοητευτικές για τα αποτελέσματα της δουλειάς του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να τις δημοσιοποιήσει. 

«Η Τρώικα θεωρείται όργανο της ΕΕ, αλλά αποτελεί όχι απλό αλλά μικτό όργανο της ΕΕ». «Η τρόικα αποτελεί οικονομικό επιτελείο της Γερμανίας, όπου εποπτεύει την Ελλάδα. Από τη στιγμή που η τρόικα έχει νόμιμη υπόσταση θεωρείται ευρωπαϊκό όργανο». «Τα μέλη της Τρόικα εκλέγονται από τα κράτη μέλη και ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Συνεπώς ανήκει στα υπερεθνικά κυβερνητικά όργανα». «... η τρόικα από την οποία δανειζόμαστε λεφτά δεν ανήκει στην Ευρώπη».«Η τρόικα δεν είναι όργανο της ΕΕ, γιατί είναι ανεξάρτητο παγκοσμίως όργανο».
-«Το πρόβλημα με την ιθαγένεια προκύπτει από την ευκολία που μπορεί ένας πολίτης ακόμα και εκτός Ευρώπης να διεκδικήσει την ιθαγένεια αν έχει έστω και μονομερώς μια σχέση με κάποια ευρωπαϊκή χώρα (δεύτερης γενιάς) ή μακρινή γενεαλογική σύνδεση».
-«Η Αλβανία μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ γιατί βρίσκεται δίπλα στην Ευρώπη», «η Αλβανία θα πρέπει να αποκτήσει δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης για να γίνει μέλος». «Οι πολιτικές εξαθλίωσης των τελευταίων ετών στον Ευρωπαϊκό Νότο οδηγούν, σε "αλβανοποίηση" τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Άρα η γειτονική χώρα θα έπρεπε να είναι μέλος μιας τέτοιας Ένωσης».


Μετά το τεστ για την Ιθαγένεια, τους κατέβηκε η ιδέα με την αλβανίδα Συλβάνα που ξέρει την ιστορία μας που δεν την ξέρουν οι Ελληνες το Γένος οπότε οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί και όλοι οι Λάθρο που πήγαν σε Ελληνικό σχολείο δικαιούνται την Ιθαγένεια που λέει ο νόμος Σαραγκούση-Αλιβιζάτου-Παυλόπουλου.
Γκέγκε; Που θα έλεγε και η Συλβάνα.

ΥΓ.Αλήθεια πόσοι ειναι οι Αλβανοί φοιτητές στο Πάντειο;

το είδα





<<<     Η ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, Η ΕΕ, ΤΟ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 



 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , 14 ΜΑΡ 2013     >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ