Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η Χαλκιδική στενάζει κάτω από στρατιωτική μπότα και τα κόμματα …χτενίζονται !!!



Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει προχωρήσει σε ΑΝΟΙΚΤΟ στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ιερισσό: Τα ΜΑΤ έχουν εισβάλει στην περιοχή, την έχουν καταλάβει, σπέρνουν δακρυγόνα και χημικά, κτυπάνε ανηλεώς προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα σχολειά, μαθητές και γέρους, ανοίγουν σπίτια και συλλαμβάνουν τους πολίτες, έχουν καταλύσει κυριολεκτικά κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και τα στοιχειωδέστατα δικαιώματα των πολιτών… 
 Αν αυτό δεν είναι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ τότε, πράγματι, οι έννοιες έχουν χάσει κάθε σημασία…

 Δεν μπορεί πλέον να το παίζουμε Πόντιοι Πιλάτοι, ούτε να μένουμε στα κροκοδείλια δάκρυα των απλών, διπλωματικών, κομματικών διαμαρτυριών.

Η κυβέρνηση μεθοδικά και κλιμακούμενα επιβάλει και τον στρατιωτικό γύψο: Άρχισε με τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, προχώρησε με τις επιστρατεύσεις και επικηρύξεις των απεργιακών αγώνων και ΤΩΡΑ επιβάλει το ζόφο της ανοικτής στρατιωτικής ΚΑΤΟΧΗΣ στη Χαλκιδική: Μια πρόβα τζενεράλε για ΟΛΗ την Ελλάδα…

Τι κάνουν αλήθεια τα «αντιμνημονιακά» και δήθεν «αντικατοχικά» κόμματα, ιδιαίτερα τα κόμματα της «αριστεράς»; Μία από τα ίδια: Διπλωματικές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για το θεαθήναι…

ΑΝΤΙ να κατεβάσουν τον κόσμο στο δρόμο για το στρατιωτικό καθεστώς κατοχής που επέβαλε η

κυβέρνηση στη Χαλκιδική για να στηρίξει τις παρανομίες και τα εγκλήματα των χρυσοθήρων, τα κόμματα αυτά απλώς εκδίδουν ανακοινώσεις Τύπου!!!

Τα κόμματα αυτά συμμετέχουν στο κατοχικό ΕΓΚΛΗΜΑ. Γιατί όταν επιβάλλεται ένα ΑΝΟΙΚΤΟ στρατιωτικό καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ σε μια ολόκληρη περιοχή και δεν εξεγείρεσαι, απλά διαμαρτύρεσαι, ΤΟΤΕ συμμετέχεις στο ΕΓΚΛΗΜΑ και ανοίγεις ορθάνοικτα τις πόρτες για να μπει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα και στον στρατιωτικό γύψο.


Η Ιερισσός μας ΑΦΟΡΑ πλέον ΟΛΟΥΣ!!!


Ο ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ αγώνας των κατοίκων της περιοχής δεν πρέπει να μείνει ΜΟΝΟΣ…


το είδα






<<<     Φάκελος "ΠΟΡΟΣ" , Η πραγματική (παρα)κυβέρνηση της Ελλάδας


 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!     >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »