Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Εισφορές ΚΙΣ και Ελληνικό Δημόσιο

Σε ΦΕΚ του 1935, ένα Προεδρικό Διάταγμα βάζει το Ελληνικό Δημόσιο να εισπράττει για λογαριασμό του Εβραϊκού Κεντρικού Συμβουλίου τις Μηνιαίες Εισφορές και το ετήσιο "Πέτσια" από όσα μέλη τους έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν!

Για να δούμε μερικά πράγματα επί του θέματος:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή .PDF


Για να δούμε δυο τρία πραγματάκια που λέει το ΦΕΚ του "Ελληνικού" Κράτους και της "Ελληνικής" "Δημοκρατίας"


κατ αρχήν το ΦΕΚ μας υπενθυμίζει ότι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή Κράτος όπως π.χ. το Υπουργείο Οικονομικών, Εθνικής Αμύνης, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων... (τα ΦΕΚ που
κάνουν το ΚΙΣ ΝΠΔΔ μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ)





Εν συνεχεία μας ενημερώνουν ότι το ΚΙΣ έχει Στρογγυλή Σφραγίδα (σ.σ. Στρογγυλή Σφραγίδα είναι η γνωστή σφραγίδα που έχουν οι Κρατικές Υπηρεσίες)





Κατά το άρθρο 3, μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητος θεωρείται όποιος είναι στο θρήσκευμα Εβραίος χωρίς να είναι αναγκαίο να είναι και κατά φυλή. Δηλαδή π.χ. αν Έλληνας εν ιθαγένεια Πολιτικός ασπαστεί τον Εβραϊσμό δύναται να γίνει μέλος του ΚΙΣ.





Κατά το άρθρο 6 μπορεί να γίνει επίτιμο μέλος κάποιος Ισραηλίτης που δεν ανήκει στην Κοινότητα (εκτός Αθήνας), επίσης δύναται να γίνει μέλος κάποιος που δεν είναι Εβραίος στο θρήσκευμα ο οποίος θα δώσει άξιας λόγου υπηρεσίες στην Κοινότητα, φυσικά αποφάσει (μικροσκόπιο) Κοινοτικού Συμβουλίου.


Το μεν πρώτο μας ενημερώνει ότι κάθε Εβραίος από όλη την Ελλάδα ή από όλον τον κόσμο δύναται να γίνει επίτιμο μέλος, το δε δεύτερο μεταξύ άλλων περιέχει και την παράμετρο να είναι κάποιος μέλος του Κοινότητος μη Εβραίος στο θρήσκευμα αλλά Εβραίος στην φυλή... πόσοι μη Εβραίοι στο θρήσκευμα υπάρχουν στην Κρατική μηχανή σε θέσεις κλειδιά (Διευθυντές, Γ. Γραμματείς, Σύμβουλοι, Υπουργοί, Πρωθυπουργοί κτλ) οι οποίοι όμως είναι Εβραίοι και Ισραηλίται στην φυλή (στο αίμα δηλαδή)...


Μια επίσης παράμετρος και η περίπτωση να είναι κάποιος μη Εβραίος στο θρήσκευμα, μη Εβραίος στην φυλή αλλά να δίνει άξιας λόγου υπηρεσίες στους Εβραίους (σ.σ Δούρειος Ίππος Χ2)





Στο άρθρο 7 ορίζεται ποιος θα πληρώνει τι. Εισφορές θα πληρώνει ο κάθε άνδρας πάνω από τα 21. Οι συνδρομές των μελών είναι δυο ειδών (γενικότερα οι πόροι της Κοινότητος αναφέρονται αναλυτικά στο ΦΕΚ), η μηνιαία και η ετήσια (Πέτσια). Απαλλαγή από τις εισφορές έχουν Ιερωμένοι και οι μη ιερωμένοι που είναι στην υπηρεσία της Κοινότητος. Δηλαδή όποιο μέλος Εβραίος στο θρήσκευμα ή μη Εβραίος στην φυλή ή μη εργάζεται στο ΚΙΣ δεν πληρώνει φόρους (δηλαδή αν ένας Πολιτικός άνδρας και αντιρατσιστής και αρχηγός κόμματος και πρώτος στις επερωτήσεις στην βουλή υπέρ του ΚΙΣ, είναι δικηγόρος του ΚΙΣ δεν πληρώνει ούτε το μηνιαίο ούτε το Πέτσια)





Φτάνουμε λοιπόν στο άρθρο 9 το οποίο λέει ότι αν όποιος καθυστερεί τις δόσεις των μηνιαίων και ετήσιων (Πέτσια) συνδρομών του στην Κοινότητα, αιτήσει Προέδρου της Κοινότητος και συμφωνίας του Συμβουλίου, καλείται το Ελληνικό Δημόσιο να εισπράξει για λογαριασμό της Εβραϊκής Κοινότητας τα οφειλόμενα!







πηγή ΦΕΚ...diaforos.blogspot.com




το είδα




Για μη φορολογία του Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) και Ελλήνων Εβραίων στο Ελληνικό δημόσιο δες και εδώ:

Βίντεο, Αρτέμης Σώρρας-Κ.Ι.Σ., ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ



ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ



Οι Ρότσιλντ και η εν Αθήναις σύσταση Ισραηλιτικής Αδελφότητος το 1890









<<<     Αναγνώρισαν διεγραμμένα χρέη Γ. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκης 



 H «πέμπτη φάλαγγα» της Microsoft και της Google στις Βρυξέλλες     >>>




1 σχόλιο:

  1. γράφει ότι δινουν φόρους στο ΚΙΣ , εισφορά δηλαδή όχι φόρους στο Δημόσιο. Όπως δίνουν εισφορά οι χριστιανοί στη Γερμανία στην τοπική ενορία (τους τα παίρνου απτο λογαριασμό τους).

    Εδώ ώς χριστιανοί δινουμε εισφορά στην τοπική ενορία (αν θέλουμε), κ αν δε θέλουμε πάλι παίρνουν απο τη μητρόπολη, κ η μητρόπολη απο που παίρνει λεφτα; έλα σκέψου μπορείς... ναι το βρήκες απο τους Φόρους!

    τελικά βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να διαβάσει να ψάξει και να ρωτήσει, ότι του φανεί του λολοστεφανή έτσι εξηγούνται πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »