Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

O Μεχμέτ Αζίτ, έδινε εντολές για τον σφαγιασμό Ελλήνων στη Σμύρνη.

Απάντηση-χαστούκι σε όλους τους σύγχρονους διαστρεβλωτές της Ιστορίας, δίνει έγγραφο-ντοκουμέντο που σπάει κόκαλα και αποκαλύπτει το μέγεθος της θηριωδίας των Τούρκων κατά την Μικρασιατική καταστροφή. ....
Αυτή την θηριωδία, όχι μόνο την απέκρυψαν σκοπίμως, αλλά την παρουσίασαν ως

..συνωστισμό μπροστά από το λιμάνι της Σμύρνης!
Λες και οι κυνηγημένοι Έλληνες περίμεναν να πάνε ταξιδάκι αναψυχής και απλά ανέμεναν, συνωστιζόμενοι, την άφιξη του πλοίου! Όταν λοιπόν στη Σμύρνη επικρατούσε... συνωστισμός, ο Διοικητής των τουρκικών δυνάμεων Μεχμέτ Αζίτ, έδινε εντολές για τον σφαγιασμό Ελλήνων και Ελληνίδων!

Αδιακρίτως. Το έγγραφο που παρουσιάζουμε μεταφράστηκε από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών, το δε πρωτότυπο φυλάσσεται στα Ιστορικά Αρχεία της Άγκυρας. Το παρόν τρίπτυχο που βλέπετε και στην φωτογραφία, ανήκει στο Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου.
Ιδού λοιπόν τι ανατριχιαστικά αναφέρει το έγγραφο-ντοκουμέντο:


Υπηρεσιακή διαταγή για τον αφανισμό όλων των Ελλήνων και τον διασυρμό των Ελληνίδων γυναικών.

"Προς τον Διοικητή των Κεντρικών Δυνάμεων.
Σας εφιστώ την προσοχή προς τα εξής: Θάνατος στους Έλληνες που απώλεσαν την τιμή τους.
Μόλις δοθεί το πρώτο σήμα, αμέσως εξολοθρεύστε τους πάντες. Όσον αφορά τις γυναίκες μη διστάσετε. Μην υπολογίσετε ούτε την τιμή ούτε τη φιλία, όταν έρθει η στιγμή της εκδίκησης.
Ο Διοικητής των δυνάμεων
Μεχμέτ Αφ"
(Σμύρνη 1922)


 Αναρτήθηκε από ENDYMION
το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »