Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σοσιαλιστικό κόμμα Σουηδίας: Είμαστε πολύ λευκοί!

Όπως βλέπετε και στο βίντεο η βλακεία διαδίδεται στην Ευρώπη ταχύτερα ακόμη και από το φως!!

Έτσι το μείζον πρόβλημα στο Σοσιαλιστικό κόμμα Σουηδίας, που είναι κάτι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ της Ελλάδας, είναι ο υπερβολικός βαθμός λευκότητας στην ηγεσία του κόμματος.

Πρέπει να γίνουν πολύχρωμοι λένε οι νεαροί του κόμματος και η πρώην αρχηγός, εννοώντας ότι πρέπει να εντάξουν μετανάστες στις τάξεις του κόμματος!

Όλα αυτά κύριοι συμβαίνουν στην χώρα που κατέχει το ρεκόρ βιασμών απο μετανάστες, ενώ το 77% των περιπτώσεων είναι Μουσουλμάνοι.

Οπότε στον μαζοχισμό δεν είμαστε μόνοι.




Ο πληθυσμός της Σουηδίας αυξήθηκε από 9 εκατομμύρια
σε 9,5 από το 2004-2012, κυρίως λόγω της μετανάστευσης από χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ και η Σομαλία.

16% των νέων γεννήσεων είναι από μητέρες μη-Δυτικών χωρών. Το ποσοστό των μεταναστών που εργάζεται είναι 54%.

Η Σουηδία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό βιασμών στο πλανήτη, μετά την Νότιο Αφρική, όπου τα 53,2 ανα 100.000 είναι 6 φορές μεγαλύτερο από ότι αυτό των ΗΠΑ. Οι στατιστικές προτείνουν ότι 1 σε κάθε 4 Σουηδέζες πρόκειται να βιαστεί!

Το 2003 στην Σουηδία οι στατιστικές βιασμών ήταν υψηλότερες από ότι ο μέσος όρος στο 9.24, αλλά το 2005 εκτοξεύθηκαν στο 36.8 και το 2008 στο 53.2. Τώρα ήδη είναι υψηλότερα τα ποσοστά καθώς οι Μουσουλμάνοι μετανάστες αποτελούν μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού.

Με τους Μουσουλμάνους να αντιπροσωπεύουν το 77% των υποθέσεων βιασμών και μια μεγάλη αύξηση στους βιασμούς παράλληλη με την αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού, τα πράγματα φαίνεται να χειροτερεύουν συνεχώς.

Στην Στοκχόλμη το καλοκαίρι που πέρασε έγιναν κάθε μέσα 5 βιασμοί κατά μέσο όρο. Το 1/3 των πολιτών της Στοκχόλμης είναι πλέον μετανάστες και το ¼ του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι!

Η Σουηδία έχει το αρνητικό ρεκόρ να είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο στους βιασμούς γυναικών μετά τη Νότια Αφρική και έξι φορές πιο πάνω –αναλογικά με τον πληθυσμό της- από τις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα ο δείκτης βιασμών γυναικών ανά 100.000 κατοίκους ήταν για το 2003 στο 9,24, το 2005 ο δείκτης αυτός εκτοξεύτηκε στο 36,8 και το 2008 ανέβηκε στο 53,2.

Σύμφωνα με έκθεση των ΗΕ και πιο συγκεκριμένα της υπηρεσίας για ναρκωτικά και το έγκλημα (UNDC) ο δείκτης βιασμών (ανά 100.000 κατοίκους) της Σουηδίας είναι μόνο μικρότερος από το Λεσότο στο οποίο ο δείκτης βρίσκεται στο 91,5, στη Σουηδία βρίσκεται στο 53,2 στις ΗΠΑ στο 28,6 στην Ζιμπάμπουε στο 25,6 στη Νορβηγία στο 19,8 κι στο Ισραήλ στο 17,6.

Σύμφωνα με τις στατιστικές 1 στις 4 γυναίκες στη Σουηδία πέφτουν ή πρόκειται να πέσουν θύματα βιασμού. Η αιτία για αυτή την ξαφνική άνοδο των βιασμών η σημαντική εισροή στη χώρα μεταναστών καθώς στο 77% των εξιχνιάσεων βιασμών ευθύνονται μουσουλμάνοι μετανάστες, τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι δεν ξεπερνούν το 5% του γενικού πληθυσμού της χώρας.

Κυριότερο πεδίο δράσης των βιασμών τα αστικά κέντρα. Το περασμένο καλοκαίρι στη Στοκχόλμη ο ρυθμός των βιασμών κυμαινόταν σε 5 την ημέρα!

Ο πληθυσμός της Σουηδίας αυξήθηκε από 9 σε 9,5 εκατ, μεταξύ των ετών 2004 και 2012 κυρίως με μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Σομαλία. Το 16% των γεννήσεων προέρχεται από μητέρες μη δυτικών χωρών και το ποσοστό απασχόλησης ανάμεσα στους μετανάστες ανέρχεται στο 54%

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1355.html
το είδα




<<<      ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με τροπολογία αθώωσαν τους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα 



 Συγκέντρωση-Πορεία αλληλεγγύης στους κατοίκους της Χαλκιδικής Σάββατο 13 Aπρίλη, 12:00 στο Μοναστηράκι     >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »