Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ PROBANK – ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚYROS LAW OFFICES – ΕΠΕΙΓΟΝ

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Αξιότιμοι Κυρίες & Κύριοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των μετόχων της πρώην Τράπεζας PRΟΒΑΝΚ στην Ομαδική Προσφυγή στο ΣτΕ (Αίτηση Ακυρώσεως κλπ) κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και οποιουδήποτε άλλου αρμόδιου οργάνου φέροντος ευθύνη, είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Η προθεσμία που είχε τεθεί από τα γραφεία μας, αφορά μόνον το σκέλος της προσφυγής στο ΣτΕ, καθώς στις 27 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία που προβλέπεται από το νόμο. Για τα Πολιτικά Δικαστήρια, δεν υπάρχει ακόμη χρονικός περιορισμός.

Δεδομένου ότι ακόμη και σήμερα, ορισμένοι εκ των μετόχων μόλις χθές (!) ενημερώθηκαν για την εκκαθάριση της Τράπεζας, κι επειδή από διάφορες απομακρυσμένες περιοχές το ενδιαφέρον ΟΜΑΔΙΚΩΝ προσφυγών έχει εγγράφως εκδηλωθεί, αποφασίζουμε την παράταση της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής και κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών έως την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.
Σχετικά με το οικονομικό σκέλος της προσφοράς μας, για την αποφυγή παρανοήσεων, αυτό συνοψίζεται
ΣΥΝΟΛΙΚΑ στα εξής :

Προκαταβολή 500ευρώ+ΦΠΑ23% (σύνολο 615 ευρώ) για την άσκηση όλων των ενδίκων μέσων έως και το Πρωτοδικείο, όσων έχουν άνω των 10.000 μετοχών, ενώ 50 ευρώ +ΦΠΑ23% για όσους έχουν έως 10.000 μετοχές.Τα έξοδα του ΣτΕ έχουν καλυφθεί, οπότε διαγράφονται.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε να λάβετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-3633104, μέσω του site μας www.kyroslawoffices.gr, ή μέσω mail στο kyroslawassociate@hotmail.com.Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση
Γιάννης Κυριακόπουλος-Μαρία Σκιαδιώτη



ΣΧΕΤΙΚΑ:

-  ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ PROBANK ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ    

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ PROBANK – ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
«ΤΡΑΠΕΖΑ PROBANK A.E (ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ)»


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Του ………………………………………………… του ……………………………, κατοίκου ………………………, οδός ………………………………, Τ.Κ. ………
KATA
Της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ PROBANK A.E» η οποία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα από τον ειδικό εκκαθαριστή PricewaterhouseCoopers Business Solutions A.E, (Λ. Κηφισίας 268, 15232 Χαλάνδρι, Αθήνα) υπόψη κ. Νικόλαος Πεγειώτης, σύμφωνα με το άρθρο 68 του ν. 3601/2007 και την υπ’ αρ. 85/1/26.7.2013 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΦΕΚ Β΄1831/26.7.2013).
_____________._____________
Όπως γνωρίζετε, με την υπ’ αριθ. 85/1/26.7.2013 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΦΕΚ Β΄1831/26.7.2013), ανακλήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος η άδεια λειτουργίας του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ PROBANK A.E», και τέθηκε αυτό σε «ειδική εκκαθάριση», σύμφωνα με το άρθρο 68 του ν. 3601/2007.
Την 1 Αυγούστου 2013 καλέσατε τους πιστωτές του εν λόγω υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού Ειδικής Εκκαθάρισης Πιστωτικών Ιδρυμάτων (απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος, Συνεδρίαση 21/2/4.11.2011, ΦΕΚ Β 2498/4.11.2011) μέχρι και την 23η Σεπτεμβρίου 2013.
Στο προαναφερθέν υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικό ίδρυμα, είμαι μέτοχος και σας δηλώνω, με την επιφύλαξη όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου που απορρέουν ή σχετίζονται με την εγκυρότητα της υπ’ αριθ. 85/1/26.07.2013 απόφασης της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΦΕΚ Β’1831/26.07. 2013), καθώς και κάθε άλλης συναφούς /σχετιζόμενης ή προγενέστερης αυτής -από οποιοδήποτε όργανο κι αν έχει εκδοθεί, ότι οι οικονομικές μου απαιτήσεις που απορρέουν από την ιδιότητά μου ως μετόχου της Τράπεζας Probank Α.Ε., με αριθμό …………….. Ονομαστικών Μετοχών, στις οποίες είμαι κύριος, νομέας και κάτοχος, με ονομαστική αξίας εκάστης …………. Ευρώ είναι κατ’ ελάχιστον η συνολική ονομαστική τους αξία εκ ……………………. Ευρώ ( ……………μετοχές Χ …………Ευρώ).



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με τη ρητή επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου

που απορρέουν, μεταξύ άλλων και από την καθαρή θέση του προαναφερθέντος υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ PROBANK A.E (ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ», ΑΝΑΓΓΕΛΛΩ τις ως άνω κατ’ ελάχιστον απαιτήσεις μου κατά του υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ PROBANK A.E (ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ», συνολικού ποσού ευρώ ……………………………..…. ευρώ και …………………… λεπτά (€……………).

………………….. ……….……………..
Ημερομηνία Υπογραφή



Στα δικαστήρια οι υπεξαιρέσεις στην Probank | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

Λάρισα: Υπόθεση υπεξαίρεσης στην Probank – larisa: ypothesi …

το είδα




<<<     Ποιοί και πώς έκαψαν την Μαρφίν



 Καταγγελία στον ΑΠ: Εγκληματική οργάνωση λειτουργεί στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »