Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κάποια στιγμή το παραμύθι θα τελειώσει ..



Εάν τα παρακάτω γινόντουσαν επί Σαμαρά θα είχε καεί το σύμπαν.

Μαθαίνουμε από τους Financial Times (από Ελληνικό μέσο ενημέρωσης ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση) ότι:

* Την Τρίτη ζητήθηκε από τους υπαλλήλους στη δημόσια υγεία να παραδώσουν € 50 εκατ. από τα αποθεματικά για την καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ιατρικό προσωπικό.

* Νωρίτερα αυτό το μήνα κατασχέθηκαν απροσδόκητα περίπου € 150 εκατομμύρια από τον προϋπολογισμό που προορίζονταν για προμήθειες ιατροφαρμακευτικού υλικού, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου υγείας.

Εδώ η ίδια πηγή μας αναφέρει τη δήλωση αξιωματούχου, ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας μετά από 4 χρόνια περικοπών βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση λόγω έλλειψης πόρων αλλά αυτά τα δύο μέτρα είναι ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.

* Αφαιρέθηκαν περίπου € 300 εκατομ. ευρωπαϊκών επιδοτήσεων προς τους αγρότες για να καλυφθούν οι
μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων …(ο κομματικός στρατός προηγείται)

* Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής έχει μαζέψει πάνω από € 600 εκατομμύρια σε μετρητά από κρατικές επιχειρήσεις, …Μετρό της Αθήνας, …ΔΕΗ, … ΔΕΥΑΠ Αθήνας.


Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση στο προσεχές μέλλον έχει ακόμα να πληρώσει (μεταξύ άλλων):

- 1.7 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα σε συντάξεις και μισθούς

- 450 εκ. ευρώ στο ΔΝΤ [9 Απριλίου]

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κυβέρνηση και αξιωματούχοι της ευρωζώνης πιστεύουν ότι η Αθήνα δεν έχει τους πόρους να ανταπεξέλθει και στα δύο.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε να παραδώσει μέχρι τη Δευτέρα μία λίστα με μεταρρυθμίσεις (οι μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη που μας λένε) αλλά οι αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι θα πρέπει να περάσει πρώτα από την έγκριση των εποπτικών αρχών πριν γίνει κάποια πρόοδος με μία νέα συμφωνία χρηματοδότησης από τις αρχές τις ευρωζώνης.

Κάποια στιγμή το παραμύθι θα τελειώσει ..

Φαίη/Αβέρωφ

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »