Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τὰ μεγαλύτερα θύματα τῆς νέας τάξεως εἶναι τὰ παιδιά!!!

Ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί σ’ ένα παιδί, αλλά και στην συντριπτική πλειοψηφία της πανίδας στον πλανήτη, είναι να το αποσπάσει κάποιος από την βιολογική του μητέρα. 

Και σήμερα οι ανώμαλοι της ελίτ, που αιματοκυλούν αυτόν τον πλανήτη, πέρασαν νόμους όπου το παιδί μπορεί να είναι αντικείμενο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ συναλλαγής και παροχής υπηρεσίας.



Τὰ μεγαλύτερα θύματα τῆς νέας τάξεως εἶναι τὰ παιδιά!!!3Τὰ μεγαλύτερα θύματα τῆς νέας τάξεως εἶναι τὰ παιδιά!!!4

Στην Αγγλία, όταν μία παρένθετη μητέρα άλλαξε γνώμη γεννώντας το παιδί-παραγγελία, και δεν ήθελε να το παραδώσει, βρέθηκε …κατηγορούμενη στο Δικαστήριο!

Τὰ μεγαλύτερα θύματα τῆς νέας τάξεως εἶναι τὰ παιδιά!!!1 Τὰ μεγαλύτερα θύματα τῆς νέας τάξεως εἶναι τὰ παιδιά!!!2


Κατηγορούμενη γιατί προσπάθησε να το δηλώσει στο όνομά της και γιατί το θήλαζε σκόπιμα (!) προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα (!) στο gay ζευγάρι που θα το υιοθετούσε.


«Συμπτωματικά» την υπόθεση εκδίκασε …λεσβία Δικαστίνα (βλέπε καρνάβαλο στην φωτογραφία) η οποία αποκάλεσε «ομοφοβική» την μητέρα και της απαγόρευσε με δικαστική απόφαση να μιλήσει στα ΜΜΕ, ώστε να μην ακουστεί και η δική της εκδοχή.


Αυτά συμβαίνουν σ’ έναν πλανήτη όπου οι αποφάσεις παίρνονται από μία μικρή, ανώμαλη, παρανοϊκή αλλά παντοδύναμη ελίτ,  με δισεκατομμύρια ανθρώπων να παραμένουν θεατές και να υπόκεινται τις συνέπειες των επιλογών αυτών.

Σίγμα

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ