Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ακου τι είπε! «Υπερπροστατεύουμε την τρίτη ηλικία σε βάρος των νεότερων γενιών»



Τι τον κοιτάτε ρε. Κρεμάλα για τον φασίστοτραπεζίτη

Στέλνει στο κρεματόριο τους συνταξιούχους και τους εξηντάρηδες ο αρχιναζιστής Στουρνάρας . Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας , έπαιξε το χαρτί των νέων κατά των παλιών και είπε ότι, «Υπερπροστατεύουμε την τρίτη ηλικία σε βάρος των νεότερων γενιών» και τάχθηκε υπέρ της μείωσης των συντάξεων προκειμένου "να προστατευτούν οι νεότερες γενιές".

Ο Στουρνάρας είπε  ακόμα ότι είναι πολύ μεγάλη «η
δαπάνη για τις συντάξεις» και ότι «είναι καλύτερο να μειωθεί η δαπανη για τις συντάξεις παρα να αύξηθούν οι εισφορές».



2 σχόλια:

  1. Πρόκειται για εμετικό προπαγανδιστικό τέχνασμα. Διότι ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος είναι ουσιαστικά το ίδιο πρόσωπο. Το να μην πληρώνεις για να ωφεληθούν οι συνταξιούχοι, σημαίνει να μην πληρώνεις για να ωφεληθείς εσύ ο ίδιος όταν θα γίνεις συνταξιούχος, διότι οι εξευτελισμένης αξίας συντάξεις θα είναι το μέλλον σου.

    Οι γλοιώδεις αυτοί τύποι αν ενδιαφερόντουσαν για την νέα γενιά και τους εργαζόμενους, δεν θα καταδίκαζαν την Ελλάδα σε θάνατο εκμηδενίζοντας και το παρόν και το μέλλον των αγέννητων, των μαθητών, των φοιτητών, των εργαζόμενων και των συνταξιούχων.

    Έχουμε να κάνουμε με πολιτικό βούρκο, ανθρώπους – μηδενικά που για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους είναι πρόθυμοι να ξεγελάσουν, να εξαπατήσουν, να προπαγανδίσουν και να ευτελίσουν οτιδήποτε ακόμα και σε βάρος της ίδιας τους της μάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια

    Το κράτος υποχρέωνε για πολλά χρόνια τα ασφαλιστικά ταμεία να καταθέτουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος άτοκα, χαρίζοντας του τόκους που εκείνη την εποχή ήταν πολύ αυξημένο το επιτόκιο, σε όφελος της (ιδιωτικής) Τράπεζας της Ελλάδος.
    Οι κυβερνήσεις επέτρεψαν το στημένο τζογάρισμα των αποθεματικών στο χρηματιστήριο. Τα χρήματα των αποθεματικών που ήταν επενδυμένα σε Ελληνικά κρατικά ομόλογα (δηλαδή που τα δάνεισαν στο κράτος), επέτρεψαν να κουρευτούνε (για να μειωθεί το χρέος της χώρας, δηλαδή να μειωθεί απέναντι στα ταμεία!!!).
    Οι ίδιες κυβερνήσεις πούλησαν τις τράπεζες, την Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ, μεταφέροντας την συνταξιοδότηση των υπαλλήλων τους στο ΙΚΑ (και μάλιστα την πρόωρη συνταξιοδότηση τους προς χάριν των καλύτερων όρων πώλησης), ενώ οι ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων, δηλαδή τα αποθεματικά των ειδικών ασφαλιστικών ταμείων αυτών των οργανισμών και η υποχρέωση των αγοραστών να τους συνταξιοδοτήσουν, έγιναν δώρο στους αγοραστές.
    Οι ίδιες κυβερνήσεις σύναψαν διακρατικές συμβάσεις βάσει της ΕΕ, με τις οποίες έχουν δοθεί συντάξεις σε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που με πλαστά χαρτιά αντί να παίρνουν σύνταξη 80 ευρώ π.χ. στην Βουλγαρία παίρνουν 600 ευρώ στην Ελλάδα.
    Οι ίδιες κυβερνήσεις επέτρεψαν οι προμηθευτές του συστήματος υγείας να χρεώνουν τα είδη τους σε υπερ-πολλαπλάσιες τιμές.
    Οι ίδιες κυβερνήσεις επέτρεψαν και επιτρέπουν την δωρεάν παροχή περίθαλψης σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που συχνά καλούν στην Ελλάδα μέλη της οικογένειας τους για μακροχρόνιες θεραπείες.
    Οι ίδιες κυβερνήσεις επέτρεπαν και επιτρέπουν την ανασφάλιστη εργασία και μάλιστα την θεσμοθετούνε με τις σχεδιαζόμενες ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ), με συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.
    Οι ίδιες κυβερνήσεις δημιούργησαν ύφεση και ανεργία με τα μνημόνια και έτσι συρρικνώθηκαν ραγδαία τα έσοδα από τις ελλιπείς ασφαλιστικές εισφορές.
    Οι ίδιες κυβερνήσεις έκαναν ύπουλα ότι μπορούσαν για να δημιουργήσουν έντονη υπογεννητικότητα εδώ και δεκαετίες, άρα επί πλέον αύξηση της αναλογίας των συνταξιούχων, ενώ προσπαθούν να φανούν ως αρωγοί των πολυτέκνων.

    Ποιός είπε μια λέξη για την αποζημίωση των ταμείων από όλη αυτή την αιμορραγία που τους προκάλεσαν;
    Ποιός είπε μια λέξη για την απόλυτη ηθική ανάγκη να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και ποιός κίνησε τις διαδικασίες για να προσαχθούν στην δικαιοσύνη;

    Αντιθέτως, τι κάνουν οι ίδιες αυτές κυβερνήσεις και τα φερέφωνα των αφεντικών τους;
    Το μόνο που βρήκαν να κάνουν είναι να επιδιώκουν να διαιρέσουν τις γενιές, στρέφοντας την μια εναντίον της άλλης με ευτελή συνθήματα και να σπέρνουν τον τρόμο ότι αν δεν γίνει όπως λένε το σύστημα θα καταρρεύσει. Ταυτόχρονα παριστάνουν την ασπίδα του λαού απέναντι στα αφεντικά τους, δίνοντας σκηνοθετημένες μάχες.
    Αν δεν ήταν τόσο ψυχικά διαβρωμένοι θα εύχονταν να άνοιγε η γη να τους καταπιεί για να γλυτώσουν από την ντροπή, που όμως όπως φαίνεται δεν αισθάνονται καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »