Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ρωσικές πηγές: Ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber κατά αίθουσας επιχειρήσεων στο Χαλέπι και σκότωσαν 30 ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς μυστικών υπηρεσιών

Τα ρωσικά πλοία που σταθμεύουν στα παράκτια ύδατα της Συρίας στόχευσαν και κατέστρεψαν μια αίθουσα επιχειρήσεων σκοτώνοντας πάνω από 2 ντουζίνες ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς πληροφοριών.
« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του Χαλεπίου κοντά στο βουνό Sam’an σκοτώνοντας 30 Iσραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς, » αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη.

Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας Χαλεπίου στο μέσον του θεόρατου όρους Sam’an και σε παλιές σπηλιές. Η περιοχή είναι χωμένη σε μια οροσειράς.
Πολλοί αμερικανοί,τούρκοι,σαουδάραβες,καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς.Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.Σκοτώθηκαν 30 ισραηλινοί αξιωματικοί.

« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του
Χαλεπίου κοντά στα βουνά Sam’an σκοτώνοντας 30 Iσραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς, » αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη.

Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας Χαλεπίου στο μέσον του υψηλού όρους Sam’an και σε παλιές σπηλιές. Η περιοχή είναι βαθιά σε μια οροσειρά.
Πολλοί αμερικανοί,τούρκοι,σαουδάραβες,καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς.Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.Παράλληλα ο συριακός στρατός και σύμμαχοί του ανέκτησαν αρκετά συγκροτήμτα και υποδομές στο Νότο Χαλεπίου και συγκεκριμέν στο al-Ramouseh, συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων του Δημαρχείου και τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου με χημικά προιόντα αφού κατάφεραν να εκδιώξουν τους τρομοκράτες .fars 21.9.16 


www.rusreinfo.ru

Syrie: Attaques de missiles Russes: 30 officiers israéliens, brits, turcs, saudis etc, tués.
21-09 à 10:00 (Moscou): Syrie: Attaques de missiles Russes: 30 officiers israéliens, brits, turcs, saudis etc, tués.

 3 missiles Calibre tirés par la flotte Russe sur un centre de commandement des terroristes dans la région d’Aleppo (Syrie) ont tué une trentaine d’officiers: Israéliens, britanniques, turcs, quataris et saoudis. Ces officiers dirigeaient les opérations des terroristes dans la région.
Rappel: De tous les pays présents en Syrie, seuls la Russie et l’Iran le sont légalement, à la demande du Président Assad.
Mise à jour (19:00 Moscou) Le porte-avions Russe « Admiral Kuznetsov » est envoyé renforcer la flotte Russe en Méditerrannée au large de la Syrie.

Mise à jour (22-09 à 00:30 Moscou) Selon une information en attente de confirmation, la Russie a informé les USA que tout avion survolant la Syrie sans autorisation préalable sera abattu.

Ενημέρωση (22/9, 00:30 ώρα Μόσχας) Σύμφωνα με πληροφορία σε αναμονή επιβεβαίωσης, η Ρωσία ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι κάθε αεροπλάνο που θα πετάξει επάνω από τη Συρία χωρίς προηγούμενη άδεια θα καταρριφτεί.

https://rusreinfo.ru/fr/2016/09/syrie-attaques-de-missiles-russes-30-officiers-israeliens-brits-turcs-saudis-etc-tues/
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »