Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

0 πλειστηριασμοί αυτή την Τετάρτη, 19-10-16, στην Αττική. Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς κατοικιών θα είμαστε όλοι στα Ειρηνοδικεία να προστατέψουμε τη λαϊκή περιουσία

Με 30 πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 19-10-16, η βίαιη αρπαγή της λαϊκής περιουσίας και η παράδοσή της στους τοκογλύφους με τις ευλογίες της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς κατοικιών, αναμένεται να γίνουν κανονικά πλειστηριασμοί αγροτεμαχίων, καταστημάτων, οικοπέδων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων λαϊκών νοικοκυριών που δεν είναι κατοικίες.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:


11 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενιδίου), 1 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 1 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 5 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Πόρου, 2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 1 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

19 από τους 30 πλειστηριασμούς αφορούν σε αγροτεμάχια, οικόπεδα, καταστήματα και γραφεία πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουμε δυναμικό “παρών” στο κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ