Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Πέσαν όλοι με τα μούτρα να υπερασπιστούν την Τεγοπούλου

H ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που πανηγύριζε και ζητούσε εκλογές όταν οι πράκτορες έκαιγαν την Πελοπόννησο και την Αθήνα, η εφημερίδα που εμπιστεύονταν τυφλά οι άνθρωποι του Soros, oι τρομοκράτες της 17ΝΟΕ-CIA καθώς και η ίδια η CIA... καλείται να πληρώσει πολλά εκατομμύρια για ΦΠΑ και σπεύδουν όλοι να την υπερασπιστούν.

Τους τίμιους και πατριώτες επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτα κατά χιλιάδες ...κανείς δεν τους λυπήθηκε ...Ήταν καπιταλιστές με υπερκέρδη... Ενώ η Τεγοπούλου δεν έστειλε τίποτα σε Offshore... Τα έδωσε όλα στη μάχη κατά του φασισμού... να φύγει ο Καραμανλής... για να έρθει το ΔΝΤ τραγουδώντας.
Διαβάστε αλληλεγγύη και ειρωνεία... προς το Υπουργείο Οικονομικών τα παπαγαλάκια που ζητούσαν να πληρώσουμε τα χαράτσια γιατί ...«μαζί τα φάγαμε».

Το παρακάτω άρθρο "αλληλεγγύης" είναι από την
"IEFIMERIDA":





Την Κυριακή (09/10) ο «Βηματοδότης» αποκάλυψε τις φορολογικές περιπέτειες της Μάνιας Τεγοπούλου και αναφερόμενος σε αυτές, τα βάζει με την ανοησία του υπουργ(ει)ου Οικονομικών και την εχθρότητα των φορολογικών αρχών απέναντι στην πρώην εκδότρια.

Γράφει συγκεκριμένα ο «Βηματοδότης»: «Η Μάνια Τεγοπούλου, εκδότρια της πάλαι ποτέ «Ελευθερο­τυπίας», κόρη του αείμνηστου Κίτσου Τεγόπουλου, αντιμετωπίζει πραγματικά εξοντωτικές διώξεις.
Είναι τέτοια η εχθρότητα των φορολογικών αρχών απέναντί της που δεν έχει προηγούμενο.
Εχασε την ιστορική εφημερίδα και μαζί όλη της την περιουσία. Και τώρα, με την εταιρεία χρεοκοπημένη στα χέρια του συνδίκου, καλείται να αντιμετωπίσει και το αποτέλεσμα εξωλογιστικού ελέγχου για τα έτη 2007, 2008 και 2009.
Οι φωστήρες των φορολογικών αρχών προσδιόρισαν εξωλογιστικά, χωρίς δηλαδή να έχουν πρόσβαση στα λογιστικά βιβλία, επιπρόσθετα έσοδα 93 εκατ. ευρώ. Και διεκδικούν από την κυρία Τεγοπούλου ΦΠΑ 64 εκατ. ευρώ. Τη σέρνουν κάθε λίγο και λιγάκι στα δικαστήρια προκειμένου να επιβάλουν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης από ένα πρόσωπο που αποδεδειγμένα δεν έχει και δεν μπορεί. Τόση εχθρότητα λοιπόν και τόση ανοησία συγκεντρωμένη στην κορυφή του υπουργείου Οικονομικών. Να τους χαίρεστε, κύριε Τσίπρα». 
Παραθέτουμε ορισμένες φωτογραφίες για να θυμηθούμε τι εστί "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ":
































το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ