Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Γιατί είναι σημαντικό το ποσοστό των Μουσουλμάνων σε μια χώρα

Αυτά τα στοιχεία για το Ισλάμ είναι αληθινά και απαίσια. Αν ζεις στη Δύση και ανησυχείς με το Ισλάμ και την ισλαμοποίηση της χώρας σου, αυτό το βίντεο έχει ένα μήνυμα για σένα!

Τι δεν είναι το Ισλάμ: Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «frontpagemagazine.com” τον Απρίλιο του 2008 και είναι διασκευή του βιβλίου από τον δρ. Πήτερ Χάμμοντ «Σκλαβιά, Τρομοκρατία και Ισλάμ».

Τι δεν είναι το Ισλάμ

Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία ούτε παραθρησκευτική οργάνωση. Στην πλήρη μορφή του είναι απόλυτο, ολοκληρωτικό 100% σύστημα ζωής. Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά, νομικά, πολιτικά, οικονομικά κοινωνικά και στρατιωτικά στοιχεία. Το θρησκευτικό στοιχείο είναι προμετωπίδα για όλα τα υπόλοιπα.

Η Ισλαμοποίηση ξεκινάει όταν υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι ώστε να εξεγερθούν για τα θρησκευτικά τους δικαιώματα. Όταν πολιτικά ορθές, ανεκτικές και πολιτιστικά διαφορετικές χώρες συμφωνήσουν στις απαιτήσεις των μουσουλμάνων για τα θρησκευτικά δικαιώματα τους κάποια από τα άλλα στοιχεία παρεισφρέουν επίσης.

Να πως γίνεται

Όσον καιρό ο μουσουλμανικός πληθυσμός παραμένει γύρω στο 2% σε οποιοδήποτε χώρα στο μεγαλύτερο μέρος θα θεωρούνται σαν μια ειρηνική, αξιαγάπητη μειονότητα κι όχι ως απειλή για τους άλλους πολίτες.

Η περίπτωση αυτή αφορά:



ΗΠΑ- 0,6%,

Αυστραλία- 1,5%,

Καναδάς-1,9%,

Κίνα- 1,8%,

Ιταλία-1,5%,

Νορβηγία -1,8%.

Όταν αρχίζουν τον προσηλυτισμό άλλων εθνικών μειονοτήτων κι αντιεξουσιαστών, επιστρατεύοντας άτομα συχνά από φυλακές και συμμορίες.

Αυτό συμβαίνει στις:

Δανία-2%,

Γερμανία- 3.7%,

Ην. Βασίλειο-2,7%,

Ισπανία -4%,

Ταϊλάνδη-4,6%.

Από το 5% και πάνω ασκούν υπερβολική επιρροή σε σχέση με το ποσοστό αυτό στον πληθυσμό. Για παράδειγμα πιέζουν την εισαγωγή κρέατος χαλάλ, που είναι καθαρό φαί για τα ισλαμικά δεδομένα. Έτσι εξασφαλίζονται θέσεις εργασίας για μουσουλμάνους στην προετοιμασία τροφίμων. Πιέζουν αλυσίδες καταστημάτων για να εφοδιάσουν τα ράφια τους με χαλάλ, μαζί με απειλές αν δεν δεχτούν να συμμορφωθούν.

Αυτό συμβαίνει στις:

Γαλλία -8%,

Φιλιππίνες-5%,

Σουηδία -5%,

Ελβετία-4,3%,

Ολλανδία-5,5%,

Τρινιτάντ και Τομπάγκο-5,8%.

Τώρα πλέον θα προσπαθήσουν να κάνουν την εκάστοτε κυβέρνηση να τους επιτρέψει να αυτοκυβερνώνται στα γκέτο τους με τον νόμο Σαρία.

Ο τελικός σκοπός των ισλαμιστών είναι να εγκαταστήσουν τον νόμο Σαρία σ’ όλον τον κόσμο. Όταν οι μουσουλμάνοι πλησιάζουν το 10% του πληθυσμού, έχουν την τάση να αυξάνουν τις παρανομίες σαν ένα μέσο διαμαρτυρίας για την κατάστασή τους. Στο Παρίσι είδαμε να καίνε αυτοκίνητα. Οποιαδήποτε δράση μη μουσουλμανική προσβάλλει τους μουσουλμανικούς και καταλήγει σε ξεσηκωμούς κι απειλές όπως στο Άμστερνταμ κι άλλες δυτικές πόλεις με αντιδράσεις για τα σκίτσα του Μωάμεθ και ταινίες που εκθέτουν το Ισλάμ.

Τέτοιες εντάσεις υπάρχουν καθημερινά ιδιαίτερα στις:

Γουιάνα -10%,

Ινδία-13%,

Ισραήλ- 16%,

Κένυα-10%,

Ρωσία-15%.

Αφού φθάσουν το 20% τα έθνη θα πρέπει να αναμένουν ξεσηκωμούς για ψύλλου πήδημα, στρατιωτικούς σχηματισμούς τζιχάντ, σποραδικές δολοφονίες και εμπρησμούς χριστιανικών και εβραϊκών συναγωγών όπως στην Αιθιοπία-32,8%.


Στο 40% τα έθνη παθαίνουν εκτενείς σφαγές, συστηματικές τρομοκρατικές επιθέσεις και συνεχιζόμενο πόλεμο όπως στις:

Βοσνία-40%,

Τσαντ-53,1%,

Λίβανος-59,7%.

Στο 60% τα έθνη υφίστανται ασυγκράτητους διωγμούς απίστων όλων των άλλων θρησκειών, συμπεριλαμβανομένων και μουσουλμάνων που δεν συμμορφώνονται, σποραδικές εθνικές εκκαθαρίσεις, χρήση του νόμου Σαρία, σαν όπλο και τζίζια, φόρος για τους άπιστους όπως στις:

Αλβανία-70%,

Μαλαισία-60,4%,

Κατάρ-77,5% ,

Σουδάν-70%.

Μετά από το 80% υπάρχει καθημερινός εκφοβισμός κα βίαιο τζιχάντ, κυβερνητικές εθνικές εκκαθαρίσεις, ακόμη και γενοκτονίες, καθώς αυτά τα έθνη εξολόθρευσαν τους άπιστους κι έγιναν 100% μουσουλμανικές.

Όπως έγινε και συνεχίζεται στις:

Μπανγκλαντές-83%,

Αίγυπτος-90%,

Γάζα- 86,1%, Ι

νδονησία 86,1%,

Ιράν- 98%,

Ιράκ- 97%,

Ιορδανία-92%,

Μαρόκο-98,7%,

Πακιστάν 97%,

Παλαιστίνη 99%,

Συρία-90%,

Τατζικιστάν-90%,

Τουρκία-99,8%,

και Ην. Αραβικά Εμιράτα-96%.

Στο 100% θα τους φέρει την ειρήνη του Νταρ-ελ Σαλάμ, στον οίκο ειρήνης του Ισλάμ. Εδώ υποτίθεται πως υπάρχει ειρήνη γιατί όλοι είναι μουσουλμάνοι. Τα μαντράς είναι τα μόνα σχολεία και το Κοράνι ο μοναδικός λόγος, όπως στις:

Αφγανιστάν 100%,

Σ.Αραβία-100%,

Σομαλία-100%,

Υεμένη-100%.

Δυστυχώς ειρήνη ποτέ δεν επετεύχθη καθώς σ’ αυτές τις χώρες οι πιο ριζοσπαστικοί μουσουλμάνοι εκφοβίζουν, ξερνάνε μίσος και ικανοποιούν την αιμοδιψία τους σκοτώνοντας μετριοπαθείς μουσουλμάνους για διάφορους λόγους.

Ένα κομμάτι από το βιβλίο «Το προσκύνημα στην Μέκκα»

«Πριν γίνω 9 έμαθα τους βασικούς κανόνες της αραβικής ζωής.

Εγώ εναντίον του αδελφού μου,

εγώ κι ο αδελφός μου εναντίον του πατέρα μας,

η οικογένειά μου εναντίον των εξαδέλφων μου και του σογιού μας,

το σόι εναντίον της φυλής μας,

η φυλή μας εναντίον του κόσμου,

και όλοι μας εναντίον του απίστου».

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι σε μερικές χώρες που έχουν χαμηλό ποσοστό μουσουλμάνων όπως η Γαλλία, οι μειονότητες μουσουλμάνων ζουν σε γκέτο, όπου πράγματι είναι 100% μουσουλμάνοι και μέσα εκεί εφαρμόζουν τον νόμο Σαρία.

Η αστυνομία δεν μπαίνει καν σ’ αυτά τα γκέτο. Δεν υπάρχουν κρατικά δικαστήρια, ούτε σχολεία, ούτε θρησκευτικές παροχές σε μη μουσουλμάνους. Σε τέτοιες καταστάσεις οι μουσουλμάνοι γενικά δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες. Τα παιδιά πηγαίνουν σε μαντράς και μαθαίνουν μόνο το Κοράνι.

Ακόμη και το να κάνεις παρέα με άπιστο είναι έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο. Έτσι σε μερικές περιοχές ιμάμηδες και εξτρεμιστές ασκούν εξουσία περισσότερη απ’ ότι ο μέσος όρος του κράτους αυτού.

Αντιγραφή Μέλια..


Εικόνα από: milocca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »