Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Trump απείλησε με βαριά φορολογία στην Toyota για την κατασκευή του εργοστασίου της στο Μεξικό

© RIA Novosti. Μιχαήλ Kireev Το αυτοκίνητο Toyota RAV4. Φωτογραφία αρχείου

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, 5 Ιανουαρίου – RIA Novosti.

Ο Νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη απείλησε την ηγέτιδα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας  την ιαπωνική εταιρεία Toyota ότι θα  εισαγάγει υψηλότερους φόρους στις εισαγωγές των προϊόντων της, εάν ο κατασκευαστής δεν χτίσει το  εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η Toyota Motor ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στην Baja του  Μεξικό που θα  παράγει αυτοκίνητα Corolla για τις ΗΠΑ
Δεν υπάρχει περίπτωση! «Θα Φτιάξουν  ένα εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή θα πληρώσουν  περισσότερους φόρους στα σύνορα.»- Έγραψε ο Trump στο
 στο Twitter του [1].

Ο Trump απείλησε με  βαριά φορολογία στην  Toyota για την κατασκευή του εργοστασίου της  στο Μεξικό - Εικόνα1

Ο Trump, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου  σε ένα από τα βασικά σημεία του προγράμματος εκλογής του κάλεσε τη δημιουργία θέσεων εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής των αμερικανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.  Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος  προτίθεται να μειώσει τους φόρους για τις επιχειρήσεις στη χώρα και ταυτόχρονα να αυξήσει τους δασμούς εισαγωγής.

Ακόμη και πριν από την ανάληψη καθηκόντων του εκλεγμένου προέδρου ένας αριθμός εταιρειών  ανέφεραν την μεταφορά παραγωγής στις ΗΠΑ  ή τη δημιουργία νέων βιομηχανιών στην Χώρα.

References
 в своем Twitter
   ( https://twitter.com/realdonaldtrump )
https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr
το είδα

Επίσης,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ