Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

Πέρασαν δέκα χρόνια από τις 10 Φεβρουαρίου του 2007, όταν ο Βλαδίμηρος διακήρυξε το «δόγμα Πούτιν» στο συνέδριο για τη διεθνή ασφάλεια στο Μόναχο. Το «δόγμα Πούτιν» έσκασε σαν βόμβα κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στο Μόναχο και τα ψευτοΜΜΕ ανακάλυψαν ότι «η Ρωσία επέστρεψε στον Ψυχρό Πολέμο»υ», και ότι «ο Πούτιν ήταν ένας δικτάτορας».

Το «δόγμα Πούτιν» ήταν η διακήρυξη ότι η εποχή του «μονοπολικού κόσμου» και της Παγκόσμιας Κυριαρχίας της Ελίτ που είχε έδρα στη Νέα Υόρκη πλησίαζε στο τέλος της. Ο Βλαδίμηρος τους πρότεινε μια ισότιμη εταιρική σχέση μεταξύ των κυρίαρχων κρατών σε εναν πολυπολικό κόσμο. Και αυτή η πολιτική είναι το πρόγραμμα της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής εδώ και δέκα χρόνια.

«Η Ρωσία είναι κυρίαρχο Κράτος με διεθνή πολιτικά της συμφέροντα, και απαίτησε να γίνουν σεβαστά .
Ωστόσο, η πολιτική ελίτ της Νέας Υόρκης απέρριψε κατηγορηματικά την ιδέα μιας Κυρίαρχης και ανεξάρτητης Ρωσίας με τα δικά της συμφέροντά της, και κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, παρακολουθήσαμε τις υστερικές και
πολυαίμακτες προσπάθειες του «Κέντρο Εξουσίας» του «μονοπολικού κόσμου» να διατηρήσει την υπεροχή του.

Ταυτόχρονα, όλος ο κόσμος έβλεπε την εξουσία και τη δύναμη του «μονοπολικού κόσμου να πέφτει κάτω σαν την άμμο μέσα από την παλάμη των ελίτ.
Συρία, Κριμαία, Πόλεμος τιμών Πετρελαίου, Κυρώσεις και βάλε.
Πριν από δέκα χρόνια, ο Βλαδίμηρος εμφανίστηκε όχι μόνο ως ο οραματιστής μιας νέας δημοκρατικής παγκόσμιας τάξης, αλλά και ως ο άνθρωπος, που θύμιε σε όλο τον κόσμο τους αντικειμενικούς νόμους της Ιστορίας.

Η «ομιλία στο Μόναχο» του Βαλόντια δέκα χρόνια αργότερα, ζούμε σε έναν κόσμο με δύο παγκόσμια συστήματα. Το πρώτο είναι η συμμαχία των προθυμουν υπό της ΗΠΑ και το άλλο είναι ο άξονας Μόσχας- Πεκίνου.


πηγή
http://deltio11.blogspot.gr/2017/02/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »