Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαφία, οι «δυστυχισμένοι» και οι «φιλάνθρωποι»

Όπως ανακοίνωσε χθες η εισαγγελία των Τιράνων η Αλβανική αστυνομία «εξάρθρωσε» κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων , συλλαμβάνοντας 18 άτομα.

Οι Καλά Οργανωμένοι (διακινητές) εισέπρατταν από 900 μέχρι και 1.250 ευρώ το κεφάλι και μετέφεραν λαθρομετανάστες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Οι «πελάτες», οι «δυστυχισμένοι» οι «πρόσφυγες» που πλήρωναν από 900 μέχρι και 1.250 ευρώ το κεφάλι προέρχονταν από την Ελλάδα.

Η αλβανική Μαφία και η Μαφία των ΜΚΟ «ψάρευαν» τους πελάτες στα Χοτ Σπότ. Τα «ναύλα» των 900 μέχρι και 1.250 ευρώ αφορούσαν το δρομολόγιο μέσω Αλβανίας και Κοσσυφοπέδιου προς τη Σερβία.

Για το δρομολόγιο Σερβία-Ουγγαρία- Αυστρία και τελικά στη Γερμανία, πλήρωναν άλλα. Η προμήθεια των ελλήνων συνεργατών δεν καταγράφεται.

Χθες επίσης στο λιμάνι του
Καλαί στη Γαλλία συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί που είχαν μετανάστες σε φορτηγά για να τους περάσουν στη Βρετανία.

Οι "φτωχοί"  και «δυστυχισμένοι» που τρώνε τσάμπα σε βάρος του ελληνικού προϋπολογισμού, έχουν από 900 μέχρι και 1.250 ευρώ για τα ναύλα τους.

Πόσοι Έλληνες έχουν από 900 μέχρι και 1.250 ευρώ στην τσέπη τους θα μας το εξηγήσουν οι Σόρος, οι γκαλοπατζήδες και οι ΕΚΟΥΜΟΥ.

πηγή

http://deltio11.blogspot.gr/2017/02/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ