Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Η δολοφονία του γιου μου ήταν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας

Μέχρι και η μάνα του Γρηγορόπουλου συνειδητοποίησε ότι η «αυθόρμητη» επανάσταση της γενιάς των 700 ευρώ το 2008 …. ήταν προϊόν σχεδιασμού για την αποσταθεροποίηση της χώρας. Αυτό το σχέδιο οικονομικής καταστροφής υπηρέτησαν με φανατισμό οι ελληνόφωνοι πράκτορες-πολιτικοί, συνδικαλιστές,κομματόσκυλα, καναλάρχες , δημοσιογράφοι , εκδότες … που έριχναν λάδι στη φωτιά με δακρύβρεχτα πρωτοσέλιδα ενώ ζητούσαν από την πρώτη μέρα των επεισοδίων …εκλογές…για να έρθει η «Ελληνική Άνοιξη» και οι «νεράιδες» του ΔΝΤ .
Έπρεπε να θησαυρίσουν τα αφεντικά τους όπως οι Rothschild , o Soros και λοιποί «φιλάνθρωποι» μέσα από τη ληστεία ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου…με πρόσχημα τη σωτηρία μας.
Κι αυτό το κατάφεραν μια χαρά.

Συνήγορος της μάνας του Γρηγορόπουλου …η Ζωή Κωνσταντοπούλου… που υπερασπίστηκε και το Indymedia-Soros που λειτουργούσε ως κέντρο διεύθυνσης των τρομοκρατικών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας …από τους ξένους «αυθόρμητους» επαγγελματίες κουκουλοφόρους.

Για να είναι όλα υπό τον έλεγχο της ελίτ και της εξουσίας.
Εφημερίδες που ανήκουν σε ηθικούς νταβατζήδες … όπως το ΕΘΝΟΣ … φρόντιζαν με επιμονή για τη διατήρηση του κλίματος εκτροπής … με την ελπίδα να συνεχιστούν τα επεισόδια και να παραιτηθεί ο Καραμανλής.


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ