Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Μερικοί λόγοι για τους οποίους το σύστημα επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ



Το σύστημα έσπρωξε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όχι γιατί οι άλλοι δεν ήταν καλοί στην τυφλή υπακοή και την υπογραφή Μνημονίων, αλλά γιατί η μισή ατζέντα της Νέας Τάξης που αφορά τα ναρκωτικά, τον γάμο των gay, τον διαχωρισμό εκκλησίας κράτους, την δήθεν ανθρωπιστική παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες κλπ... είναι «αριστερού» τύπου και δεν θα μπορούσαν να περάσουν εύκολα από μία «δεξιά» κυβέρνηση.

Πηγή: efsyn.gr
Κι αυτός είναι ο λόγος που σε μία χώρα με 30% ανεργία και με τα νοσοκομεία απογυμνωμένα και χωρίς ασθενοφόρα... ο καημός τους ήταν η νομιμοποίηση της κάνναβης, το
σύμφωνο συμβίωσης, τα αποτεφρωτήρια κλπ.


Πηγή: newsbomb.gr
Ακόμα και η τοποθέτηση του δήθεν «εθνικιστή» Καμμένου στο Υπουργείο Άμυνας επίσης είναι πολύ βολική για τους Δυτικούς, τώρα που ο Ερντογάν έχει στοχοποιηθεί από τους επικυρίαρχους και πρέπει παντού γύρω του να υπάρχουν εχθροί, ώστε να αποκτήσει εσωτερικό πρόβλημα.

Πηγή: documentonews.gr

Γι' αυτούς στη Νέα Δημοκρατία... αν οι ηλίθιοι ψηφοφόροι ...καταφέρουν να τους κάνουν κυβέρνηση... θα μείνει η ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, η κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο, το ξεπούλημα ΔΕΚΟ κι ό,τι άλλο κατέχει το Δημόσιο... που συνάδουν με την φιλελεύθερη ρητορεία τους.

Πηγή: fisy.gr
Αυτά, για να ξέρουμε τι είναι στο πρόγραμμα εδώ και πολλά χρόνια... Αρκεί να δούμε τις θέσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, όπου αρχηγός ήταν ένας γνήσιος εκπρόσωπος των ξένων «διαφωτιστών»... ο Βαλλιανάτος-Soros. 
Όποιος και να εκλεγεί, η ατζέντα των Soros-Rothschild προωθείται πάση θυσία.

πηγή

http://antizitro.blogspot.gr/2017/04/blog-post_83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ