Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΛΑΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ

Καλησπέρα! Απευθύνομαι σε άπαντες και όσοι με παρεξηγήσετε με παρεξηγήσατε…. δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Μέσα σ΄αυτήν την τρελή κατάσταση που ζούμε, σ΄αυτή τη μισοβολεμένη κοινωνία αλλά και κοινωνία »ζωντανών νεκρών» υπάρχουν και άνθρωποι που ούτε βολεμένοι είναι και είναι και »ΖΩΝΤΑΝΟΙ»!!! Άνθρωποι με δικές τους δουλειές , ενεργοί και άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι της μερικής απασχόλησης, αλλά και μισθωτοί του 12ωρου….
Χρόνια τώρα αυτοί οι ΖΩΝΤΑΝΟΊ άνθρωποι, αυτοί οι ωραίοι τρελοί τρέχουν ανιδιοτελώς κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία αλλά και στα σπίτια με τα κομμένα ρεύματα (με δικά τους μεταφορικά έξοδα) για να βοηθήσουν συμπολίτες τους με προβλήματα διαβίωσης.. Άνθρωποι που προτιμούν ν΄αντιδρούν έμπρακτα προκειμένου να μην πέσουν στην κατάθλιψη αλλά και στην αιχμαλωσία του φόβου και της απόγνωσης!

Άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και θίγεται η αξιοπρέπια τους γιατί όλοι αυτοί οι κόκκινοι, πράσινοι , μπλε,φούξια κίτρινοι, βεραμάν (ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ) αποφάσισαν να εξαθλιώσουν αυτό το λαό και να τον καταντήσουν δούλο και μετανάστη στη χώρα του!!!
Κάθεσαι εσύ και κοιτάς!! Σχολιάζεις απ΄
το καθιστικό του σπιτιού σου, μουρμουράς ,κρίνεις, βρίζεις , παραπονιέσαι, εκτονώνεσαι στο διαδύκτιο και περιμένεις να έρθει ο από μηχανής Θεός να σε σώσει!

Σε καλούν να έρθεις και να διαθέσεις έστω και 1 ώρα απ’ το χρόνο σου αλλά δεν ιδρώνει το πτερύγιο του αυτιού σου…
-‘Ελα μωρέ δε βαριέσαι..? έχω ευτυχώς το μισθό μου μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, μου τον μειώσανε αλλά έχω ακόμα να τους πληρώνω οπότε μένω στο σπίτι μου! (δεν κινδυνεύω να μου το κατασχέσουν..)

-Που να τρέχω τώρα άσε τα κορόιδα να βγάλουν το φίδι απ΄την τρύπα!
-Μπορεί τα χρήματα να μου τελειώνουν πριν βγει ο μήνας και να τη βγάζω με δανεικά αλλά έχω προς το παρών να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου (ρεύμα,νερό, νοίκι)
-Ευτυχώς που τσοντάρει η μάνα μου με τη σύνταξη και τα ψιλοβολεύω…

Και έρχεται η μέρα που αδυνατείς πλέον να πληρώνεις (τα χαράτσια που σου επιβάλλουν οι επίσημοι νταβατζήδες σου και σε ειδοποιούν ότι χάνεις το σπίτι σου!!
Μπαίνεις στο σπίτι σου πατάς το διακόπτη και δεν έχεις φως ενώ στην πολυκατοικία σου οι υπόλοιποι έχουν ρεύμα!
Τότε σε πιάνει αμόκ και συνειδητοποιείς ότι είσαι ΜΟΝΟΣ σου απέναντι στου »λύκους».. Σου λέγαμε έλα κοντά μας κι εσύ αδιαφορούσες, κοίταζες μόνο την πάρτυ σου και δεν πίστευες ότι θα ερχόταν κι η δική σου η σειρά !

Ζητάς βοήθεια και θεωρείς ότι αυτοί οι ωραίοι τρελοί είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν και να σου βάλουν πλάτη γιατί ξαφνικά ξεβολεύτηκες!!! Σου φωνάζαμε ότι ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ κι εσύ αδιαφορούσες ή γέλαγες… Εύχομαι εσύ που τα διαβάζεις τώρα να μην είσαι ένας απ΄αυτούς αλλά δυστυχώς το σύστημα είναι ΑΝΕΛΕΗΤΟ και δεν κάνει εξαιρέσεις! Να στο πω και αλλιώς!

ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΛΑΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ…..



https://www.facebook.com/mary.kappatou/posts/1672948496055895


πηγή
https://antifimotro.wordpress.com/2017/04/26/ksipniste-sas-klevoun-ti-zoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »