Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το gazzeta.gr στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την επίθεση με πυραύλους Tomahawk που εξαπέλυσε το ΝΑΤΟ απέναντι στην Συρία. Η επίθεση κατά της Συριακής αεροπορικής βάσης Ash Sha’irat πραγματοποιήθηκε μετά την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά από τις δυνάμεις του Συριακού Στρατού και της Ρωσικής αεροπορίας.

Πριν από αυτή την επίθεση του ΝΑΤΟ, είχε προηγηθεί μία ακόμα προσπάθεια από τις χώρες που ανήκουν στην Δυτική Συμμαχία, να στοχοποιήσουν με νέα προβοκάτσια την ενοχλητική ηγεσία του Συριακού λαού με σκοπό να επιτεθούν στην χώρα.
Οι λαοί που ζουν στις χώρες που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, πρέπει να δίνουν την απαραίτητη νομιμοποίηση στις ηγεσίες τους ώστε αυτές εν’ συνεχεία να μπορούν να προχωρήσουν ελεύθερα στις νέες Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους.
Για να το πετύχουν αυτό, χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα προπαγάνδας που έχουν στην διάθεση τους και όλες τις ομάδες επιρροής που ελέγχουν, για να διεκπεραιώσουν την Δυτική προπαγάνδα.
Από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα μέχρι ραδιοφωνικούς σταθμούς, από δημοσιογραφικά σάιτ μέχρι την «από τα κάτω» εναλλακτική ενημέρωση. Πάντα πλαισιωμένα από πολιτικούς φορείς, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες, υποκινούμενοι και στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, επιχείρησαν με πολύωρες εκπομπές, με κεντρικά δελτία ειδήσεων και με πλούσια αρθρογραφία να κάνουν το άσπρο μαύρο και να «ευαισθητοποιήσουν» την διεθνής κοινή γνώμη ώστε αυτή με την σειρά της να καταδικάσει τον «εγκληματία» Άσαντ. Τον «εγκληματία» Άσαντ που οι Δυτικοί θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως σφάζει τον λαό του και όχι τους χιλιάδες φυτευτούς τρομοκράτες της Δύσης.

Σε όλο αυτόν τον μηχανισμό προπαγάνδας που στήθηκε, στρατολόγησαν τους πάντες, ακόμα και τους αθλητικογράφους και
τα μεγάλα αθλητικά σάιτ, τα οποία με την σειρά τους ανέλαβαν να κάνουν την απαραίτητη ενημέρωση στους φίλους του αθλητισμού, για την "εγκληματική ηγεσία του Συριακού λαού" η οποία πρέπει να φύγει πάση θυσία.

Με αυτό το κομμάτι θα ασχοληθώ με αυτό το άρθρο και συγκεκριμένα με το μεγαλύτερο αθλητικό σάιτ της Ελλάδας, το Gazzeta.gr, το οποίο κατάφερε και έγραψε το πιο εμετικό και ξεδιάντροπο άρθρο προπαγάνδας που έτυχε και διάβασα ποτέ.

Το άρθρο του Πολύδωρου Παπαδόπουλου του Gazzeta.gr Τι ψυχή θα παραδώσετε φονιάδες;”  είναι η επιτομή της Δυτικής Προπαγάνδας και δείχνει το πόσο βρώμικοι και σάπιοι είναι αυτοί που ηγούνται τον πλανήτη και όσοι τους υπηρετούν.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ