Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Αλυτρωτικός ο χαρακτήρας του ονόματος «Μακεδονία του Βαρδάρη»


Πρόταση που είχε γίνει και πριν από 25 χρόνια το «Μακεδονία του Βαρδάρη» ...και που την αποδέχονται οι Σκοπιανοί, γιατί πάντα έτσι ονόμαζαν την περιοχή τους. Έτσι ανέγραφαν και στους δικούς τους χάρτες.

Και φυσικά είναι αλυτρωτικός ο χαρακτήρας του ονόματος ...αφού υπάρχουν και οι άλλες «Μακεδονίες» όπως δείχνουν στους χάρτες τους κι όπως βροντοφωνάζουν με κάθε ευκαιρία... Του Βαρδάρη, του Πιρίν ή του Αιγαίου ...η Μακεδονία είναι μία... Αυτό είναι το σύνθημά τους. Δεν το έκρυψαν ποτέ και βάζουν τέτοιους χάρτες ακόμα και στις τάξεις των σχολείων.

Πάντως έχει ενδιαφέρον η κατάσταση. Μόλις ο Γκρούεφσκι άρχισε να πλησιάζει τον Πούτιν και να απομακρύνεται από το ΝΑΤΟ... τα Σκόπια έπαθαν ξαφνικά «τρομοκρατία», «αναταραχές» και «πραξικόπημα». Εκλογές άρον-άρον και πριν καν σχηματιστεί κυβέρνηση ...έσπρωχναν όλοι να τους βάλουν άμεσα στο ΝΑΤΟ... ακόμα και οι δικοί μας οι «αναρχοκομμουνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ και οι πατριδέμποροι των ΑΝΕΛ.

Ο Καραμανλής που ήταν δεξιός είπε ΟΧΙ στην επέκταση του ΝΑΤΟ... οι «αναρχικοί» του ΣΥΡΙΖΑ ...δεν βλέπουν την ώρα να βάλουν όλα τα Βαλκάνια στο ΝΑΤΟ.

Προδότες και πράκτορες μέχρι το μεδούλι, από
πάππου προς πάππου...







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ