Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Σοκάρει η είδηση: «Μαζικές εκτρώσεις λευκών μωρών»

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την ώρα που στην Ελλάδα, το Κράτος καλωσορίζει με κάθε επισημότητα τον φεμινισμό, περιοδικό φεμινιστριών στις ΗΠΑ καλεί τις λευκές γυναίκες να σκοτώσουν τα μωρά τους, προκειμένου «να τερματιστεί η κυριαρχία των λευκό και να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα του ρατσισμού»

Ναι πολύ καλά διαβάσατε. Οι φεμινίστριες καλούν να γίνουν εκτρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με αρχή τις ΗΠΑ, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, η οποία προωθεί την δημιουργία ενός γκρι δουλικού λαού, είδηση που σοκάρει!

Γράφει αναλυτικά σε άρθρο η γνωστή φεμινίστρια, Nicole Valentine:

«Η λύση στην Λευκή Κυριαρχία είναι Λευκές Εκτρώσεις»!

Η συγγραφέας του άρθρου κατηγορεί τις «λευκές οικογένειες» πως στέκονται εμπόδιο στον δρόμο για μία «προοδευτική κοινωνία», τις ονομάζει «παράσιτα» και τις κατηγορεί πως «ασκούν πλήρη εξουσία πάνω στους σκλαβωμένους και
καταπιεσμένους έγχρωμους ανθρώπους».



«Οι Λευκοί έχουν ενσωματωθεί εκ γενετής στην αίσθηση της κοινής λευκής ταυτότητας και αυτή η ταυτότητα προϋποθέτει την αναπαραγωγή των λευκών στοιχείων και κατ’ αυτόν τον τρόπο επιμηκύνεται ο κύκλος της λευκής κυριαρχίας στην Αμερική. Ως εκ τούτου τα στοιχεία (οι μονάδες, τα πλάσματα) της λευκής οικογένειας πρέπει να καταστραφούν», γράφει η Valentine και συνεχίζει το «δαιμονικό» κρεσέντο της:

«Λευκές γυναίκες: ήρθε η ώρα να κάνετε το κομμάτι σας: Τα λευκά παιδιά σας ενισχύουν την λευκή ρατσιστική κοινωνία, από την οποία επωφελείστε. Αν ισχυρίζεστε πως είστε προοδευτικές και παράλληλα γεννάτε αυτοβούλως λευκά παιδιά, τότε είστε υποκρίτριες. Οι λευκές γυναίκες πρέπει να ενθαρρύνονται με σκοπό να ρίξουν τα παιδιά τους και έπειτα να χρησιμοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και το εισόδημά τους, βοηθώντας τις έγχρωμες γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».



Έχετε μείνει άφωνοι; Και εμείς! Οι φεμινίστριες ζητούν να γίνουν μαζικές εκτρώσεις λευκών μωρών, δολοφονίες παιδιών δηλαδή, προκειμένου οι λευκές γυναίκες στην Αμερική αλλά και σε όλον τον πλανήτη να βοηθήσουν στην αύξηση και ενδυνάμωση του έγχρωμου πληθυσμού.

Το περιοδικό, στο οποίο φιλοξενούνται αυτά τα άρθρα, αυτοχαρακτηρίζεται ως «αφιερωμένο στην προώθηση της διαφορετικότητας και των πολυπολιτισμικών αξιών», κατηγορώντας ακόμα και τα παιδικά παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια ως ρατσιστικά.



Τα σχόλια λοιπόν δικά σας! Δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες τέτοιων «παραινέσεων» και εδώ.

Πηγή: Prisonplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ