Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Δύση: Προβολή αποκεφαλισμών και ποινικοποίηση της ελεύθερης σκέψης

Δεν θα φτάσουμε απότομα στο απολυταρχικό καθεστώς που έχουν σχεδιάσει …αλλά σταδιακά. Κάποιοι κάφροι-δημοσιογράφοι φροντίζουν να «κουρδίζουν» και να εξοργίζουν τους αναγνώστες τους με προπαγάνδα, με ψέματα και ρητορική μίσους, ώστε να τους εξωθήσουν σε λεκτική ή ακόμα και σε φυσική βία εναντίον μεταναστών, αλλόθρησκων κλπ.

Κι ενώ η Δικαιοσύνη αγνοεί επιδεικτικά τους «εμπρηστές» …τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της βίας, που ξεκινάει από βρισιές στο Facebook και μπορεί να καταλήξει σε ξυλοδαρμό, επάνω σε ένα λεωφορείο …εντούτοις δεν κάνει το ίδιο με όσους πέσουν στην παγίδα αυτής της ρητορικής.

Στην σημερινή Γερμανία, που όπως μάθαμε …της επιτρέπουν να υπάρχει για να εξασφαλιστεί η ύπαρξη του Ισραήλ, η αστυνομία μπούκαρε σε 36 σπίτια χρηστών του internet, που ανέπτυξαν «ρητορική μίσους».

Πηγή: emea.gr

Πηγή: nytimes.com


Μάλιστα το Γερμανικό κράτος απειλεί με πρόστιμα το Facebook και το Twitter αν δεν «καθαρίζουν» έγκαιρα τα σχόλια μίσους. Για τους αποκεφαλισμούς μικρών παιδιών στη Συρία …ούτε λόγος. Αυτά μπορούν να συνεχίσουν να προβάλλονται ελεύθερα διότι εξυπηρετούν ως προπαγάνδα ενάντια στους Σύριους, που συνεχίζουν να αντιστέκονται στην επίθεση των «διαφωτιστών» και «δημοκρατών» της Δύσης των Τραπεζών.




Ενδεικτική περίπτωση …ο αποκεφαλισμός μίας γυναίκας στη Λατινική Αμερική, που παρά τις χιλιάδες αναφορές χρηστών …το Facebook αρνήθηκε πεισματικά να κατεβάσει το videο. Κι έγινε θέμα σε μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες για την πληροφορική (GIZMODO).


Πηγή: gizmodo.com


Αν κατέβαζε αυτό το video θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και με αυτά των αποκεφαλιστών μισθοφόρων του Ισραήλ που δρουν στη Συρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ