Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Δημοσιογραφία: Διεθνής Εγκληματική οργάνωση!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Θυμάστε ή ξεχάσατε τον μικρό Ομράν, το τραγικό θύμα της "γενοκτονίας" του Χαλεπιού, από τον "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ";

Ήταν 18 Αυγούστου 2016, όταν συγχρονισμένα και συντονισμένα όλα τα ΜΜΕ κι οι "λειτουργοί της δημοσιογραφίας" διέδωσαν σ' ολόκληρο τον πλανήτη φωτογραφίες και βίντεο του μικρού Ομράν, ενός θύματος της "γενοκτονίας" που επιτελούσε ο "χασάπης Άσαντ" κι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί.

Στην Ελλάδα οι πιο έγκυρες κι αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης και πληροφόρησης, πρωτοστατούντος του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων - ΑΠΕ (που πληρώνουν αδρά με αίμα, θέλουν δεν θέλουν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες), η κρατική ΕΡΤ (που κι αυτή πληρώνουν αδρά με αίμα, θέλουν δεν θέλουν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες), όλες οι εφημερίδες της δεξιάς, κεντροδεξιάς, αριστεράς και...


κεντροαριστεράς, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ηλεκτρονικός τύπος, ιστολόγια (blogs)... μας συγκλόνισαν με το δράμα, τη "γενοκτονία" στο ηρωικό Χαλέπι της "αραβικής άνοιξης".


Πρώτη στο χορό της έγκυρης ενημέρωσης η δημοσιογραφία της "αριστεράς" με επικεφαλής την ιστορική εφημερίδα της αριστεράς "Αυγή" και πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ που διευθύνει ο σοβαρός, έμπειρος κι έγκυρος δημοσιογράφος, στέλεχος της ομάδας "Πράττω" του Ν. Κοτζιά, επιλογή της κυβέρνησης "πρώτη φορά αριστερά", ο κύριος Μιχάλης Ψύλλος.


Μας ενημερώνει η ναυαρχίδα της δημοσιογραφίας "Αυγή" και ακριβώς τα ίδια λόγια επαναλαμβάνουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ κι ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι: "Όλη η φρίκη του πολέμου της Συρίας αποτυπωμένη στην εικόνα του πεντάχρονου Ομράν Ντακνίς στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου. Σοκαριστική η εικόνα του μικρού παιδιού, το οποίο διεσώθη μετά από αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι... Από το κεφάλι ως τα δάχτυλα είναι καλυμμένο μέσα σε σκόνη, ζαλισμένο, φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται την ανοικτή πληγή στο μέτωπό του, ούτε τον παραλογισμό της βίας που τον περιβάλλει...".





Η ΑΥΓΗ Εφημερίδα της Αριστεράς - βίντεο: Η φρίκη του πολέμου στη Συρία στα μάτια του 5χρονου Ομράν





Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών - βίντεο: Ο θρήνος δυο παιδιών στη Συρία που μαθαίνουν για το θάνατο του αδελφού τους


Σ' αυτό τον οργασμό "έγκυρης ενημέρωσης και πληροφόρησης" για τη "γενοκτονία" στο Χαλέπι από το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", δίνει δυναμικά το παρών ΟΛΗ η "επαναστατική" εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" και φυσικά οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι φιλάνθρωποι των "ανοικτών συνόρων" της "κοινωνίας των πολιτών", των "δικαιωμάτων" και σια... οι ίδιοι που θα διαδηλώσουν σε λίγες ημέρες στο "Φεστιβάλ Υπερηφάνειας" με κεντρικό σύνθημα "ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" και την ευγενή χορηγία, μεταξύ άλλων, της ισραηλινής κι αμερικάνικης πρεσβείας των Αθηνών και μεταφερόμενους από κάθε μεριά του πλανήτη επαγγελματίες πολύχρωμους καρναβαλιστές με τα αεροπλάνα του φιλάνθρωπου Σόρος.


Εντυπωσιακές, γεμάτες πάθος για έγκυρη ενημέρωση οι περιγραφές των εγχώριων δημοσιογράφων (;): Η φρίκη του πολέμου στη Συρία στα μάτια του πεντάχρονου Ομράν... Ο Ομράν, παιδί θύμα όπως τόσα άλλα στον συριακό πόλεμο, τραυματίζονται ψυχικά από τις επιδρομές, ακρωτηριάζονται ή ετοιμάζονται να πεθάνουν σε πολιορκημένες πόλεις (πολιορκημένες από τον χασάπη Άσαντ, για να μπορούμε να συνεννοηθούμε)... Το βλέμμα του μικρού παιδιού που μας στοιχειώνει όλους... Ένας 6χρονος Αμερικανός θέλει να γίνει αδελφός του μικρού Ομράν... Έστειλε γράμμα στο Μπαράκ Ομπάμα και του ζητά να μεσολαβήσει για να έλθει στο σπίτι του ο μικρός από τη Συρία... Είναι μόλις 5 ετών και είναι ακόμα ένα θύμα των βομβαρδισμών (πάντα του  χασάπη Άσαντ, για να μπορούμε να συνεννοηθούμε)...


Φυσικά τα εγχώρια ΜΜΕ κι οι εγχώριοι δημοσιογράφοι δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από όσα περιγράφει από τη Νέα Υόρκη η Παλαιστινιακής καταγωγής με ισραηλινή και ιταλική υπηκοότητα Rula Jebrel, με σπουδές φυσιοθεραπείας στη Μπολόνια της Ιταλίας, αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία και το πάθος των αναλύσεων εξωτερικής πολιτικής.


Τότε στο φιλόξενο "PRESS-GR" είχαμε επισημάνει κι αποκαλύψει: Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια! Όμως, «Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης» μας παραμυθιάζουν και μ' αυτή τη "δικαιοσύνη" που έχει μετατραπεί σε δημοσιογραφική πορνεία και εγκληματική οργάνωση του 4ου Ράιχ, είναι δύσκολο να βρεθείς απέναντι.



Αυτός είναι σήμερα ο μικρός Ομράν κι η οικογένειά του αποφάσισε κι επέλεξε ελεύθερα να μείνει στο απελευθερωμένο Χαλέπι από τον "δικτάτορα Άσαντ", γιατί θα μπορούσε να εγκαταλείψει το Χαλέπι υπό την προστασία του ΟΗΕ.

Επέλεξαν να μείνουν στη γη τους, την ελεύθερη πατρίδα τους χωρίς φυλακές πολιτικών κρατουμένων -μόνον για εγκληματίες δολοφόνους-, χωρίς κρεματόρια για την παρασκευή σαπουνιών (το 'πε κι αυτό το τέιτ Ντιπάρτμεντ): Το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!

Τώρα ο πατέρας του μικρού Ομράν διηγείται πως με χρήματα, ψυχολογικούς εκβιασμούς για αποκεφαλισμούς απαίτησαν να τους δώσει το παιδί του για να γυριστεί το βίντεο της Γκεμπελικής προπαγάνδας.


Όπως είναι απολύτως "φυσιολογικό" κανένα ΜΜΕ και κανένας δημοσιογράφος δεν θα ντραπεί και δεν θα μεταδώσει την αλήθεια. Μην την αναζητήσετε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ΕΡΤ και το σύνολο των ΜΜΕ... Πως να ζητήσεις συγνώμη όταν είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία;


Κυρίες και κύριοι εγχώριοι "δημοσιογράφοι", η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ του της Βέροιας Kinana Allouche, έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Ομράν, από τη μαρτυρική Βέροια (σημερινό Χαλέπι) σας χαιρετούν! 


Επειδή στη Γερμανία το έργο της διατεταγμένης δημοσιογραφίας είναι δυσκολότερο από αυτό που διαπράττουν οι εγχώριοι ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι μας της ΕΣΗΕΑ, γιατί στην καρδιά του 4ου Ράιχ, όσο κι αν φαίνεται περίεργο υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που δεν πουλάνε την ψυχή τους στην παγκοσμιοποίηση όπως οι δικοί μας, τη ναυαρχίδα της προπαγάνδας οδήγησε ο τζιχαντιστής Julian (ο Julian Ropcke της Bild) και σήμερα θα είναι θλιμμένος.

Εγκαταλείποντας την ευγένεια, τον καθωσπρεπισμό "Radical chic" ας πούμε και στον Julian Ropcke κι όλες τις δημοσιογραφικές πόρνες (πορνεία είναι να "ενημερώνεις" σε διατεταγμένη υπηρεσία με δικαιολογία την προσωπική επιβίωση) να πάνε στο διάβολο, να πάνε να γαμηθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ