Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας απαίτησε από το CNN να εξηγήσει την ιστορία με το αγόρι από το Χαλέπι

Ο Omran, το αγόρι από την Συρία με τον πατέρα του στο Χαλέπι. 6 Ιουνίου 2017

ΜΟΣΧΑ, 29 Ιουνίου - RIA Novosti. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας απέστειλε μια αποστολή στο Προεδρείο του Αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού CNN με την απαίτηση να εξηγήσει στο κοινό την «μαζική χειραγώγηση της δημόσιας συνείδησης» για το παιδί Omran Danise από το Χαλέπι, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαρία Ζαχάροβα.

Η ιστορία έλαβε μια ευρεία απήχηση αφού τα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν ένα βίντεο από το «Ιατρικό κέντρο του Χαλεπίου » για την διάσωση ενός παιδιού το σπίτι του οποίου καταστράφηκε αφού το είχαν καταλάβει οι αντάρτες στην ανατολική περιοχή της πόλης.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με ακτιβιστές του
κέντρου ανέφεραν ότι το κτίριο καταστράφηκε από τα χτυπήματα που έπληξαν οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις VKS.

Το βίντεο το οποίο δείχνει τον Omran να είναι σε κατάσταση σοκ πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε στις ιστοσελίδες της κοινωνικής δικτύωσης. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του UNICEF Anthony Lake σε σχέση με την ιστορία αυτή είπε ότι « πρέπει να τερματιστεί ο εφιάλτης», στον οποίο ζουν περισσότερα από 100.000 παιδιά Χαλέπι της Συρίας.

Η παρουσιάστρια του CNN Christian Amanpour κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έδειξε τη φωτογραφία του αγοριού με τις λέξεις 'αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας'.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοφ, διαφώνησε με τα μηνύματα των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την αεροπορική επίθεση στην περιοχή Al-Kvaterdzhi του Χαλεπίου της Συρίας που φέρεται ότι έγινε το βράδυ της 17ης Αυγούστου. Τόνισε ότι η περιοχή αυτή γειτνιάζει με δύο διαδρόμους.
Τόνισε ότι αυτή η περιοχή είναι δίπλα σε δύο λωρίδες για την απελευθέρωση των αμάχων που δημιουργήθηκαν ως μέρος της ανθρωπιστικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με αυτόν, επανειλημμένα τονίστηκε ότι στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας τα Ρωσικά αεροσκάφη της VKS ποτέ δεν εργάζονται σε στόχους εντός των οικισμών.

Νωρίτερα, ο πατέρας του αγοριού είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό πρακτορείο του Ruptly RT TV ότι η σοβαρότητα των πληγών του γιού του ήταν σε μεγάλο βαθμό υπερβολική και η φωτογραφία φτιάχτηκε για να χρησιμοποιηθεί για τους δικούς τους σκοπούς ιδιαίτερα για να επιτεθούν στη Κυβέρνηση της Δαμασκού.

'Χθες το απόγευμα στείλαμε μια επίσημη επιστολή στο Προεδρείο του CNN με μια υπενθύμιση σχετικά με τη χειραγώγηση της δημόσιας συνείδησης από την κορυφαία παρουσιάστρια αυτού του καναλιού της κυρίας Αμανπούρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Σεργκέι Λαβρόφ παραμονές των Αμερικανικών εκλογών' Δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών σε εβδομαδιαία ενημέρωση.

«Αναγνωρίζουμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός και η παρουσιάστρια πρέπει ούτως ή άλλως να αντιδράσουν, με κάποια μορφή - για να το λύσουν, αλλά πρέπει να μιλήσουν ενώπιον του κοινού» - δήλωσε.

Ο Ζαχάροβα κάλεσε το τηλεοπτικό κανάλι και την παρουσιάστρια του Amanpour για άμεση επικοινωνία 'να διορθώσει ... την ακατέργαστη πλαστογραφία που διαπράχθηκε στα τέλη του 2016'. 'Λαμβάνοντας υπόψη το κοινό του CNN, ήταν μια παγκόσμια μαζική χειραγώγηση. Αναμένουμε αυτή την αντίδραση' - δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.

Η εξέλιξη της κατάστασης - σε ένα ειδικό έργο της RIA Novosti 'Ο πόλεμος στη Συρία [1]' >>

 References





  •  Война в Сирии
       ( https://ria.ru/syria/ )
  •  https://ria.ru πηγή


    Για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.. αυτή είναι η φωτογραφία του Omran που χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο προπαγάνδας
    και που έδειξε η παρουσιάστρια του CNN Christian Amanpour στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.



    Η ψεύτικη ιστορία του Omran στο Χαλέπι ήταν στην πρώτη σελίδα, την ίδια μέρα, σε όλο τον κόσμο! Για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ φυσικά..

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ