Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

M. Schulz: «Η Γερμανία υπάρχει μόνο για να εξασφαλίσει την ύπαρξη του Ισραήλ»

M. Schulz: «Η Γερμανία υπάρχει μόνο για να εξασφαλίσει την ύπαρξη του Ισραήλ»
ΠΗΓΗ


O αγράμματος μέθυσος …Schulz έγινε «λαμπρός διανοούμενος και βαθυστόχαστος πολιτικός» για τους σιωνιστές δημοσιογράφους …γιατί δήλωσε συμπαραστάτης στα εγκλήματα των σιωνιστών εναντίον των Παλαιστινίων. Μάλιστα έθεσε όλη τη Γερμανία στις υπηρεσίες του Σιωνισμού.

Συγκεκριμένα σε άρθρο της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz του αρθρογράφου Avraham Burg στις 14 Φεβρουαρίου 2014, που τιτλοφορούσε «Πείτε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Martin Schulz», γράφει μεταξύ των άλλων στην τέταρτη παράγραφο: 

Για μένα, η νέα Γερμανία υπάρχει μόνο για να εξασφαλίσει την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού. (Martin Schulz)

«Και τέταρτον, ο Martin Schulz, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι στενός φίλος μου. Στα
περισσότερα θέματα που σχετίζονται με την ισραηλινοπαλαιστινιακή διαμάχη, διαφωνούμε. Είναι πιο κοντά στη κυρίαρχη τάση του Ισραήλ, και οι θέσεις του μοιάζουν με εκείνες του προέδρου του Εργατικού Κόμματος Isaac Herzog.

Μου είπε κάποτε, κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς και σοβαρής συνομιλίας: ‘Για μένα, η νέα Γερμανία υπάρχει μόνο για να εξασφαλίσει την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού.’ Είναι ένας λαμπρός διανοούμενος και βαθυστόχαστος πολιτικός και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε – δεν θα εγκαταλείψει την υπαρξιακή του φιλία τόσο εύκολα. Και σίγουρα όχι λόγω του Bennett ή του συνάδελφού του Orit Strock, υπεύθυνου για την πειθαρχία εντός του κόμματος.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ