Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η απάτη της κατάκτησης της σελήνης

Η ΑΠΑΤΗ

Ισχυριζόμενοι πως ολόκληρη η αποστολή της ΝΑΣΑ στη σελήνη ήταν μια καλά σκηνοθετημένη φωτο-κινηματογραφική παραγωγή της τότε τεχνολογικής εξέλιξης των Ηνωμένων Πολιτειών, παραθέτουμε παρακάτω και σε συνδυασμό με τα βίντεο, ΟΧΙ ΕΝΑ αλλά 21 διαφορετικές αποδείξεις – ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ΠΟΤΕ στην σελήνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ







  1. Έλλειψη άστρων στις φωτογραφίες.

  2. Κυματιζόμενη σημαία.

  3. Έλλειψη Blast Crater από την σεληνάκατο.

  4. 1969 – Ψυχρός Πόλεμος.

  5. Στοιχεία δοκιμών πριν την αποστολή.

  6. CAPRICORN ONE – Συνεντεύξεις.

  7. AREA 51.

  8. Περίεργοι Θάνατοι αστροναυτών και συντελεστών της αποστολής.

  9. Θόρυβος μηχανής σεληνακάτου.

  10. Ίχνη – Αποτυπώματα αστροναυτών στην σελήνη (Σκόνη).

  11. Εκτόξευση σεληνακάτου από την σελήνη.

  12. Φωτογραφίες με σταυρό.

  13. Φαινόμενο Van Allen

  14. Πλάνα TV με έλλειψη λεπτομερειών.

  15. Βαρύτητα στη σελήνη.

  16. Πολλαπλές πηγές φωτός στη σελήνη – Φωτογραφίες.

  17. Σκιές με διαφορετική γωνία.

  18. Πανομοιότυπα περιβάλλοντα σελήνης σε διαφορετικές αποστολές.

  19. Στολές αστροναυτών.

  20. Ρωσικές απορίες και συνεντεύξεις.

  21. Όχι σχέδια για επάνοδο στη σελήνη.


1. Έλλειψη άστρων στις φωτογραφίες


Η παρατήρηση του ουρανού από το περιβάλλον της σελήνης θεωρείται ιδανική για αστρονομική και τηλεσκοπική παρατήρηση λόγω της έλλειψης ατμόσφαιρας, (το όνειρο κάθε αστροφυσικού). Ο ουρανός από την επιφάνεια της σελήνης θα πρέπει να είναι σχεδόν 100 φορές πιο καθαρός σε άστρα από αυτόν της γης. Ως εκ τούτου στις φωτογραφίες της ΝΑΣΑ από τη σελήνη δεν υπάρχει ούτε ένα άστρο στον ουρανό της σελήνης.


2. Κυματιζόμενη σημαία


Η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών κυματίζει στα videos που μας έδειξε Η ΝΑΣΑ. Ο κυματισμός της σημαίας θεωρείται ως ατράνταχτη απόδειξη πως το όλο σκηνικό της λήψης του video είναι τραβηγμένο σε περιβάλλον που μπορεί να υπάρξει άνεμος, δηλαδή σε συνθήκες γήινου περιβάλλοντος και όχι σεληνιακού, όπου δεν υπάρχει καν ατμόσφαιρα.


3. Έλλειψη Blast Crater από την σεληνάκατο


Τόσο στα videos αλλά και στις φωτογραφίες της ΝΑΣΑ, δεν υπάρχουν ίχνη από σημάδια που άφησε η σεληνάκατος κατά την προσσελήνωση, (Blast Crater). Η σεληνάκατος για να προσσεληνωθεί χρειάστηκε να εκτοξεύσει από το ακροφύσιό της, τεράστιες ποσότητες ωστικής προωθητικής καύσης , για τις οποίες δεν υπάρχει κανένα απολύτως ίχνος – σημάδι κάτω από το μέρος που βρίσκεται η σεληνάκατος.


4. 1969 – Ψυχρός Πόλεμος


Όλοι γνωρίζουμε την κοινωνικο – πολιτική κατάσταση του λεγόμενου «Ψυχρού Πολέμου» στο έτος 1969. Αμερικάνοι και Ρώσοι μάχονταν για το ποιος θα μπορέσει να κάνει κάτι πρώτος και να τεθεί κυρίαρχος στον πλανήτη. Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που έστειλαν για πρώτη φορά μη επανδρωμένο δορυφόρο στη σελήνη όμως οι Αμερικάνοι δεν έπρεπε να χάσουν αυτόν τον πόλεμο. Την δεκαετία του ΄60 υπήρχε μια καλώς ειπωμένη παροιμία στις Ηνωμένες Πολιτείες: “If you can’t make it, fake it”.


5. Στοιχεία δοκιμών πριν την αποστολή


Το 1969 δεν υπήρχαν computers. Όλα έπρεπε να δοκιμαστούν πρακτικά και να υπολογιστούν στο «χέρι». Έγιναν δεκάδες δοκιμές, τόσο για την προσσελήνωση της σεληνακάτου όσο και για την εκτόξευση του Apollo 11 σε γήινο περιβάλλον. Όλες ήταν αποτυχημένες και ίσως ένα καμουφλάζ για τους δημοσιογράφους. Λίγο αργότερα και ως δια μαγείας, ολόκληρη η αποστολή του Apollo 11 στέφεται με απόλυτη επιτυχία.


6. CAPRICORN ONE – Συνεντεύξεις


Το ίδιο έτος (1969) βγαίνει στους κινηματογράφους μια παραγωγή επιστημονικής φαντασίας με τίτλο CAPRICORN ONE. Δείτε τι λέει σήμερα ο σκηνοθέτης αυτής της ταινίας για την ΝΑΣΑ και τα studios που έγιναν τα τραβήγματα της ταινίας αυτής.


7. AREA 51


Η περιοχή 51, 71 περίπου μίλια βορειοδυτικά του Las Vegas είναι ακόμα και σήμερα μία απαγορευμένη και μη προσβάσιμη περιοχή για όλους. Οι «εισβολείς» είτε αυτοί είναι απλοί πολίτες είτε περίεργοι δημοσιογράφοι, απειλούνται κυριολεκτικά από τους φύλακες – στρατιωτικούς τις περιοχής με την ίδια τους τη ζωή. Η περιοχή 51 θεωρείται το μέρος όπου έγιναν τα γυρίσματα της «κατάκτησης της σελήνης». Τα βουνά της περιοχής αυτής και γενικά το σεληνιακό τοπίο στο νότιο-δυτικό τμήμα της το φανερώνουν ξεκάθαρα. Με μια απλή χρήση του Google earth από οποιονδήποτε, μπορεί να γίνει κατανοητή η ομοιότητα που παρουσιάζει ένας κρατήρας της περιοχής αυτής με αυτόν που φωτογράφησαν οι αστροναύτες του Apollo 11 λίγο πριν την προσσελήνωσή τους στο φεγγάρι.


8. Περίεργοι Θάνατοι αστροναυτών και συντελεστών της αποστολής


Οι δοκιμές για την κατάκτηση της σελήνης ξεκίνησαν το 1966. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε να πατήσει πρώτος στη σελήνη ήταν ο Gus Grissom, και μαζί του ο Ed White και ο Roger B. Chaffee. Ο Gus Grissom είχε δώσει μία παράξενη συνέντευξη και άφησε να διαφανεί πως δεν είναι από αυτούς που μπορεί να κρατήσει «μεγάλα μυστικά». Και οι τρείς τους σκοτώθηκαν σε ατύχημα δοκιμής της ΝΑΣΑ το 1967. Κατόπιν αυτού του ατυχήματος επιλέχθηκαν εκ νέου οι Neil Alden Armstrong, ο Michael Collins, και ο Edwin Eugene Aldrin για το Apollo 11. Το 1967 πεθαίνει επίσης ο Thomas Ronald Baron, o επιθεωρητής ποιοτικού ελέγχου και ασφάλειας της ΝΑΑ (North American Aviation) σε αυτοκινητιστικό ατύχημα με τραίνο, μία εβδομάδα μετά τη συγγραφή μιας έκθεσης 500 σελίδων σχετικά με την παραβίαση πρωτοκόλλου ασφάλειας της NASA και του παραπάνω ατυχήματος των τριών αστροναυτών. Τόσο η γυναίκα του, η κόρη του αλλά και η έκθεση των 500 σελίδων χάθηκαν στο ατύχημα.


9. Θόρυβος μηχανής σεληνακάτου


Η σεληνάκατος πριν προσσεληνωθεί βάζει μπρος την μηχανή της για την εκτόξευση ωστικής προωθητικής καύσης. Την ίδια ώρα μιλάει στο radio ο Armstrong Χωρίς ωστόσο να γίνεται αντιληπτός ο θόρυβος της μηχανής, ούτε διαφαίνεται πως ο ίδιος έχει κάποιο πρόβλημα ώστε να φωνάξει περισσότερο στο radio, από ένα θόρυβο που ξεπερνάει, κατά τα λεγόμενα της ΝΑΣΑ, τα 140 με 150 ντεσιμπέλ.


10. Ίχνη – Αποτυπώματα αστροναυτών στην σελήνη (Σκόνη)


Από τις φωτογραφίες και τα video της ΝΑΣΑ στην σελήνη διακρίνουμε δεκάδες αποτυπώματα – ίχνη από τις μπότες των αστροναυτών γύρω και κάτω από την σεληνάκατο. Το παράξενο είναι πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει σκόνη στην οποία οφείλονται αυτά τα αποτυπώματα στο συγκεκριμένο σημείο λόγω της ωστικής προωθητικής καύσης που εκτοξεύει η σεληνάκατος πριν την προσσελήνωση. Η ΝΑΣΑ παρόλ’ αυτά, εξηγεί το γεγονός λέγοντας πως η σκόνη που εξοστράκισε η σεληνάκατος κατά την προσσελήνωσή της, κατακάθισε ξανά λόγο της βαρύτητας μετά την προσσελήνωση στο συγκεκριμένο μέρος. Ωστόσο σε λεπτομερή παρατήρηση των φωτογραφιών της ΝΑΣΑ δεν υπάρχει ούτε κόκκος άμμου πάνω στο πλατύ στρογγυλό πόδι της σεληνακάτου, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει άφθονη άμμος μερικά εκατοστά μακρύτερα και γύρω από αυτό.


11. Εκτόξευση σεληνακάτου από την σελήνη


Η ώρα της επιστροφής έφτασε και η κάμερα που αφήνουν οι αστροναύτες στην επιφάνεια της σελήνης έχει σαν σκοπό να κινηματογραφήσει την εκτόξευση της σεληνακάτου για το ταξίδι της επιστροφής. Ωστόσο δεν υπάρχει στο video καμιά ένδειξη προωθητικής καύσης αλλά μόνο κάτι σαν έκρηξη. Δεν γίνεται ταυτόχρονα αντιληπτό το φαινόμενο της επιτάχυνσης αλλά φαίνεται σαν να είναι η σεληνάκατος κρεμασμένη από κάποιο είδος σχοινιού που τραβιέται προς τα επάνω.


12. Φωτογραφίες με σταυρό


Οι φωτογραφίες που μας έδωσε η ΝΑΣΑ τραβήχτηκαν με μηχανή Hasselblad 500 EL Data Camera και φακό f-5.6/60 mm. Η συγκεκριμένη μηχανή ενσωμάτωνε την τεχνολογία «Reseau Plate» κατά την οποία αποτυπώνονταν οι φωτογραφίες πάνω σε φιλμ που απεικονιζόταν από σταυρούς, (cross grid), όπως οι στρατιωτικές κάμερες και τα κιάλια. Οι σταυροί καταγράφονται σε κάθε εκτεθειμένο πλαίσιο και παρέχουν τις γωνιακές αποστάσεις μεταξύ των αντικειμένων στο οπτικό πεδίο, όπως επίσης και ασφάλεια για τυχών αλλοίωση ή διαστρέβλωση του φιλμ. Σε μερικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ από τη σελήνη ο σταυρός είναι πίσω από το αντικείμενο θέασης πράγμα που μαρτυρεί και αποδεικνύει το προφανές. Πως δηλαδή οι φωτογραφίες αυτές είναι προϊόν μοντάζ.


13. Φαινόμενο Van Allen


Γύρω από τον πλανήτη Γη υπάρχουν δύο θανατηφόρες περιοχές ακτινοβολίας που βρίσκονται όμως πολύ πιο πέρα από την θερμόσφαιρα. Οι ζώνες Βαν Άλεν αποτελούνται από σωματίδια με μεγάλο ηλεκτρικό φορτίο που φέρονται να παγιδεύτηκαν από το γήινο μαγνητικό πεδίο και είναι άκρως ραδιενεργά θανατηφόρες για τον άνθρωπο σε έκταση χιλιάδων μιλίων. Η κάθε ζώνη απ΄ αυτές έχει το σχήμα ενός πελώριου δακτυλιδιού και που η μία βρίσκεται στο εσωτερικό της άλλης. Το δε ισχυρότερο τμήμα της εσωτερικής ζώνης βρίσκεται γύρω στα 3.200 χλμ. από το έδαφος. Η προέλευσή της πιθανολογείται ότι οφείλεται στην ακτινοβολιακή ή ακτιενεργό δράση του Ήλιου, ενώ η ύπαρξη της εξωτερικής ζώνης κρίνεται πως έχει ηλιακή και κοσμική καταγωγή. Η ισχυρότερη περιοχή της δεύτερης βρίσκεται γύρω στα 16.000 χλμ. πάνω από τον Ισημερινό της Γης. Το Apollo 11 φαίνεται πως ξεπέρασε αυτές τις ζώνες ως δια μαγείας χωρίς το πλήρωμά του να πάθει το παραμικρό και χωρίς ωστόσο να πάρει τα απαραίτητα μέτρα διότι η επίσημη δικαιολογία της ΝΑΣΑ ήταν πως το διαστημικό σκάφος Apollo 11 πέρασε μέσα από τις ζώνες Van Allen αρκετά γρήγορα, έτσι ώστε στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα δεν εκτέθηκαν, οι αστροναύτες και δεν έλαβαν αρκετή δόση ακτινοβολίας ώστε να θεωρηθεί επικίνδυνη. Στο video της επιστροφής των αστροναυτών δεν υπάρχει καμία παρέμβαση «καραντίνας» για τυχών ραδιενέργεια, απλά βλέπουμε την επιστροφή ηρώων σαν να επιστρέφουν από μια απλή αεροπορική αποστολή.


14. Πλάνα TV με έλλειψη λεπτομερειών


Τα τηλεοπτικά πλάνα (video) που μας δίνει η ΝΑΣΑ είναι παραδόξως πολύ χαμηλής ανάλυσης σε σχέση με το φωτογραφικό υλικό που μας παρέχει η ίδια, ενώ η τεχνολογία τόσο της φωτογραφικής μηχανής όσο και της βιντεοκάμερας βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Πρακτικά το video, εκτός από την εικόνα, μας παρέχει και τον χρόνο σε σχέση με το χώρο. Αυτό είναι και ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα της τη ΝΑΣΑ που δεν είναι σε θέση να απαντήσει αλλά γίνεται ταυτόχρονα κατανοητός ο λόγος για τον οποίο η ΝΑΣΑ μας παρέχει αυτά τα video σε χαμηλή ανάλυση: “If you can’t make it, fake it”.


15. Βαρύτητα στη σελήνη


Η ΝΑΣΑ μας διαβεβαιώνει πως η βαρύτητα στο φεγγάρι είναι το 1/6 της γης. Αν όμως απλά διπλασιάσουμε την ταχύτητα των videos που μας παρέχει η ΝΑΣΑ από το φεγγάρι βλέπουμε με έκπληξη πως εξομοιώνεται η βαρύτητα με αυτήν της γης. Είναι σαν να βλέπουμε ένα κανονικό γήινο περιβάλλον.


16. Πολλαπλές πηγές φωτός στη σελήνη – Φωτογραφίες


Στη σελήνη και συγκεκριμένα στο σημείο προσσελήνωσης της σεληνακάτου υπάρχει μία και μοναδική πηγή φωτός, ο ήλιος. Αυτό μας το διαβεβαιώνει και η ΝΑΣΑ αφού παραδέχεται πως δεν χρησιμοποιήθηκαν λαμπτήρες ή άλλου είδους πηγές φωτισμού κατά την παραμονή των αστροναυτών στη σελήνη παρά μόνο αυτή του ήλιου. Αυτό και μόνο το γεγονός μας βάζει σε σκέψεις αφού υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που το αντικείμενο της εστίασης βρίσκεται μπροστά από τον ήλιο και μεταξύ του ήλιου και της κάμερας. Ωστόσο οι λεπτομέρειες της έκθεσης του αντικειμένου φαίνονται με κάθε λεπτομέρεια, χωρίς σκιές και «σκοτάδια» πράγμα που δηλώνει την ύπαρξη προβολέων και περιβάλλων προηγμένης στουντιακής κατάστασης. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώνεται και από το «τέλειο» κεντράρισμα του θέματος των φωτογραφιών διότι οι αστροναύτες δεν μπορούσαν να κοιτάξουν μέσα από την μηχανή, αλλά απλά μπορούσαν να πατήσουν μόνο το κουμπί λήψης. Η μηχανή Hasselblad 500 EL που χρησιμοποιήθηκε από τους αστροναύτες δεν είχε “view finder” και ήταν προσαρμοσμένη στο στήθος της στολής των αστροναυτών.


17. Σκιές με διαφορετική γωνία


Σε πολλές φωτογραφίες που μας δίνει η ΝΑΣΑ από την σελήνη γίνεται φανερό πως πολλά αντικείμενα όπως βράχοι, πέτρες αλλά και οι ίδιοι οι αστροναύτες που δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, δημιουργούν σκιές με διαφορετική γωνία (κλήση) από αυτήν που έχει το αντικείμενο του πρώτου πλάνου. Αυτό φανερώνει, όπως και προηγουμένως πως χρησιμοποιήθηκε φωτισμός studio και το περιβάλλον δεν είναι το πραγματικό περιβάλλον της σελήνης.


18. Πανομοιότυπα περιβάλλοντα σελήνης σε διαφορετικές αποστολές


Πανομοιότυπα περιβάλλοντα αποτυπώνονται σε φωτογραφικό υλικό της ΝΑΣΑ αν και η ίδια ισχυρίζεται πως τραβήχτηκαν σε διαφορετικά μέρη. Το ίδιο βουνό, την μια μόνο του και την άλλη με πρώτο πλάνο τη σεληνάκατο. Τον ίδιο λόφο με τις ίδιες πέτρες να τον διασχίζουν οι αστροναύτες την μία μέρα της αποστολής και πάλι τον ίδιο λόφο με τις ίδιες πέτρες να τον διασχίζουν οι αστροναύτες την δεύτερη μέρα που κατά τη ΝΑΣΑ η τοποθεσία αυτή ήταν περίπου 2.5 μίλια μακριά από την πρώτη. Έχουν μάλιστα εντοπίσει, οι ιδικοί της φωτογραφίας, μια πέτρα που ταυτοποίησαν και επιβεβαίωσαν σαν την ίδια πέτρα σε δύο διαφορετικές αποστολές της ΝΑΣΑ στη σελήνη και σε διαφορετική τοποθεσία. Η απόδειξη πως πρόκειται για studio φαίνεται να είναι και η μόνη εξήγηση. Και μάλιστα για το ίδιο studio, του ίδιου χώρου της περιοχής 51.


19. Στολές αστροναυτών


Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες τόσο το διαστημικό όχημα του Apollo 11 όσο και η σεληνάκατος θα έπρεπε να διαθέτει 6 feet ή 1,8 μέτρα με ειδικό προστατευτικό τοίχος για την προστασία των αστροναυτών τόσο λόγω του φαινομένου Van Allen όσο και για την καθαρά ραδιενεργή ακτινοβολία του ήλιου στην επιφάνεια της σελήνης που προέρχεται από τις λεγόμενες ηλιακές – μαγνητικές καταιγίδες. Αντιθέτως οι στολές των αστροναυτών, που περπατάνε ανέμελοι στην επιφάνεια της σελήνης, δεν έχουν καμιά απολύτως προστασία. Είναι κατασκευασμένες από απλά φύλα αλουμινίου που επιστημονικώς δεν παρέχουν καμία προστασία από ραδιενέργεια στους αστροναύτες.


20. Ρωσικές απορίες και συνεντεύξεις


Η επιστημονική δικαιολογία των Ρώσων, το ότι δηλαδή δεν έστειλαν ποτέ άνθρωπο στο φεγγάρι, έχει να κάνει με το προηγούμενο θέμα. Δεν είναι σε θέση, μέχρι και σήμερα, να βρουν κάποιον τρόπο ώστε να υπερνικήσουν την επικινδυνότητα του φαινομένου Van Allen και του ραδιενεργού περιβάλλοντος της σελήνης έτσι ώστε να στείλουν με ασφάλεια κάποιον άνθρωπο στην σελήνη, πράγμα που χωρίς κόπο και προστασία κατάφεραν οι Αμερικάνοι το έτος 1969. Δείτε την συνέντευξη του Ρώσου κοσμοναύτη που δίνει για το συγκεκριμένο θέμα στο video.


21. Όχι σχέδια για επάνοδο στη σελήνη


Το έτος 1969 η ΝΑΣΑ ισχυρίζεται πως κατάφερε για πρώτη φορά να στείλει άνθρωπο στη σελήνη και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1969 με το Apollo 11. Μέχρι το 1972, άλλες 5 αποστολές της ΝΑΣΑ κατάφεραν το ίδιο πράγμα: Στις 19 Νοεμβρίου του 1969 με το Apollo 12, στις 5 Φεβρουαρίου του 1971 με το Apollo 14, στις 30 Ιουλίου του 1971 με το Apollo 15, στις 20 Απριλίου του 1972 με το Apollo 16, και στις 11 Δεκεμβρίου του 1972 με το Apollo 17. Όλες οι αποστολές έγιναν με πλήρη επιτυχία και ουδέποτε ταλαιπώρησε τους επιστήμονες της ΝΑΣΑ το θέμα της ραδιενέργειας και της προστασίας των αστροναυτών από αυτήν. Από τότε έως σήμερα δεν υπάρχουν σχέδια ούτε από τους Αμερικάνους αλλά ούτε από άλλα κράτη για επάνοδο στη σελήνη. Το εγχείρημα από επιστήμονες άλλων κρατών θεωρείτε άκρως επικίνδυνο και ακόμα και με τη σημερινή τεχνολογία θεωρείται εκπληκτικά δύσκολο ώστε να έχει μόλις 10% επιτυχία. Η ΝΑΣΑ όμως το 1969 χωρίς υπολογιστές και δοκιμές τα κατάφερε 6 φορές και μάλιστα χωρίς την παραμικρή απώλεια.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:


Η απάτη της κατάκτησης της σελήνης (Ελληνική αφήγηση):




Η αλήθεια πίσω από τις προσεληνώσεις:



Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού | Στάνλεϊ Κιούμπρικ
και οι ψεύτικες προσεληνώσεις:



Απόρρητο βίντεο της NASA στην…Σελήνη :



Ο Stanley Kubrick ομολογεί την απάτη της προσσελήνωσης :
(H αυθεντικότητα του βίντεο αμφισβητείται)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ



Διοικητής της NASA στο ISS αποκαλύπτει την αλήθεια:



Παραδοχή / Γκάφα της NASA για επικινδυνότητα των ζωνών Van Allen:



Δείτε το αντίστοιχο άρθρο:
Παραδοχή / Γκάφα της NASA για επικινδυνότητα των ζωνών Van Allen

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »