Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Aυτό που έγινε στο Ρέθυμνο δεν ήταν gay pride…

Δυστυχώς αυτό που έγινε στο Ρέθυμνο δεν ήταν gay pride, να μαζευτεί όλος ο κοινοβουλευτικός και εξωκοινοβουλευτικός πολιτικός κόσμος, να ζητωκραυγάσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, να καταραστούν τους «σεξιστές», τους «ρατσιστές» και τους «ομόφοβους», να τους καλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Ήταν μόνο μια περίπτωση κατάσχεσης μιας μικροεπιχείρησης, παρόμοια με τις κατασχέσεις σπιτιών και το ξεσπίτωμα χιλιάδων ανθρώπων.
Όμως αυτές οι περιπτώσεις δεν αφορούν τον δρόμο για τον σοσιαλισμό ή την αταξική κοινωνία. Αφορούν μόνο κάτι ξεβράκωτους αντιδραστικούς, που βλέπουν τα παιδιά τους να υποσιτίζονται και ζουν χωρίς ρεύμα, επειδή δεν μπορούν να ξεχρεώσουν τη ΔΕΗ, τις τράπεζες και την ΑΑΔΕ.

Οι αγωνιστές δεν ασχολούνται με τέτοια. Παλεύουν για τα φεστιβάλ τους και για την κατάληψη του Σίτυ Πλάζα.
Ο Σύριζα έχει ξεπουλήσει μέχρι και τα σκατά του, αλλά οι υπόλοιποι είναι τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα της ιστορίας. Αν υπήρχε κίνημα, θα ξεκαθάριζε τους λογαριασμούς του πρώτα με αυτούς.






Προκόπης Μπίχτας

Ύστερα από την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας, ήρθε και η σειρά της ιδιωτικής περιουσίας. Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και πρώτη κατοικία αρπάζονται από τα κοράκια, ενώ τα καθάρματα ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών κομμάτων ασχολούνται με ο,τιδήποτε εκτός από την αγωνία και τον θάνατο ενός ολόκληρου λαού.

Τα μεγαλύτερα αναχώματα των μνημονίων, του ιμπεριαλισμού, του καπιταλισμού και, οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές και υπηρέτες των παγκόσμιων δολοφόνων είναι η κυβέρνηση και ολόκληρη η πουλημένη αντιπολίτευση.
Όλες οι φροντίδες τους στοχεύουν στο να μην ενωθεί ο πληττόμενος λαός, ενώ οι ίδιοι έχουν σχηματίσει ένα αραγές μέτωπο, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Οι ψευδεπίγραφες σημαίες τους είναι κομμάτια μόνο μίας: αυτής που γράφει «Θάνατος στον ελληνικό λαό και σε κάθε λαό».
Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, θα διώξουμε τους προδότες.


Με την παρουσία ισχυρής δύναμης των ΜΑΤ, εκπρόσωποι του αμερικανικού fund που έχει εξαγοράσει το δάνειο επιχειρηματία που έχει κατάστημα στην οδό Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, επιχείρησαν εκ νέου σήμερα τα ξημερώματα να κατασχέσει το κατάστημα.


Μάλιστα μπήκαν σπάζοντας το τζάμι της πόρτας, αδυνατώντας να ανοίξουν την κλειδαριά.Από τις 6.30 το πρωί έξω από το κατάστημα είχαν μαζευτεί μέλη του ΣΑΟΡ και άλλοι πολίτες του Ρεθύμνου, προκειμένου να εμποδίσουν την “αρπαγή” όπως λένε του καταστήματος από το ξένο fund και υπήρχε κλίμα έντασης επί πολλές ώρες.Όπως μεταδίδει το goodnet.gr, η διαδικασία ήταν επεισοδιακή, αφού πολίτες επιχείρησαν επανειλημμένα να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, ομάδα πολιτών έδιωξε και προκάλεσε καταστροφές στο όχημα τεχνικού που πήγε να εγκαταστήσει συναγερμό στο κατάστημα, ενώ πέταξαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα εναντίον του εκπροσώπου του Fund, όταν εξήλθε από το μαγαζί.Ο εκπρόσωπος έφυγε με την βοήθεια της αστυνομίας.Δυο άτομα έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου.


https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgoodnet.gr.3%2Fvideos%2F1860432477318518%2F&show_text=0&width=560

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »