Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΡΟΥΣΚΑ (βιντεο ντοκουμέντο)

Χθες, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 18 πλειστηριασμοί.

Οι 6 εξ αυτών αφορούσαν σε πρώτες κατοικίες συμπολιτών μας (4 Alphabank, 1 Τράπεζα Πειραιώς, 1 μεταξύ ιδιωτών).

Οι 3 εξ αυτών αφορούσαν σε οφειλές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ (2 Alphabank και 1 Εurobank).

Οι συμβολαιογράφοι που είχαν αναλάβει να εκπλειστηριάσουν τα ακίνητα για χρέη άνω του 1 εκατομμυρίου ανά περίπτωση, ήταν η Σιμοπούλου Ευφροσύνη και η Βαλσαμίδου Βασιλική.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Αναμένουμε για ακόμη μια Πέμπτη, το ψευδές και συκοφαντικό δελτίο τύπου του υπόδικου για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2, πρόεδρου του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών , Γιώργου Ρούσκα, σύμφωνα με το οποίο θα κατονομάζονται οι
περιπτώσεις μεγαλοοφειλετών που δήθεν το Κίνημα Δεν Πληρώνω και οι υπόλοιπες συλλογικότητες, “προστάτευσαν” από τον πλειστηριασμό, λόγω υποτιθέμενης “οικονομικής δοσοληψίας με τους στρατηγικούς κακοπληρωτές”.

Για ακόμη μια Τετάρτη γίναμε θεατές στο ίδιο κακόγουστο σενάριο:

Την Τετάρτη, η συμμορία των πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων της Αττικής, με “εγκέφαλο” τον εκπρόσωπο των τραπεζιτών και των δανειστών, Ρούσκα, να σχεδιάζει και να επιβάλει την μη προσέλευση στο Ειρηνοδικείο, συμβολαιογράφων που οφείλουν να εκπλειστηριάσουν ακίνητα μεγαλοοφειλετών και την Πέμπτη με ανακοινώσεις να κατηγορεί το Κίνημά μας ότι ματαιώνει τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς, επειδή “τα παίρνει” από τους μεγαλοοφειλέτες.

Όπως την προηγούμενη Τετάρτη 18/10/17, που είχαν προσέλθει στο Ειρηνοδικείο Αθηνών μόλις 2 συμβολαιογράφοι από τους 10 που αναμένονταν στο Ειρηνοδικείο, εκ των οποίων η μία (Ανδριανοπούλου Δήμητρα) είχε αναλάβει 2 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας (1 Eurobank, 1 HSBC) τους οποίους και ματαιώσαμε και ο έτερος (Δράγιος Αθανάσιος) είχε αναλάβεει έναν πλειστηριασμό μεταξύ 2 ιδιωτών στον οποίο δεν παρεμβήκαμε.

Και τότε ο Ρούσκας είχε ΨΕΥΔΩΣ κάνει λόγο για πλειστηριασμούς για χρέη πολλών εκατομμυρίων, μεγαλοοφειλετών, που το Κίνημά μας ΔΗΘΕΝ απέτρεψε, ενώ στην πραγματικότητα οι συμβολαιογράφοι που όφειλαν να τους διενεργήσουν, ουδέποτε εμφανίστηκαν στο χώρο του Ειρηνοδικείου.

Δεν ήταν τυχαία η διπλή συνάντηση του υπόδικου Ρούσκα και των συνεργών του, την Δευτέρα και την Τετάρτη, με εκπροσώπους της τρόικας.

Στις συναντήσεις αυτές, ουσιαστικά συζητήθηκε το μέλλον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, και με ποιον τρόπο θα παρακαμφθούν οι 8 από τους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους της χώρας που ήδη απέχουν από τους συμβατικούς πλειστηριασμούς και έχουν λάβει αποφάσεις να μην συμμετέχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, γυρίζοντας ουσιαστικά την πλάτη στο κύκλωμα του Ρούσκα, του Τσίπρα και των τραπεζιτών.

Συζητήθηκε δηλαδή ο τρόπος κατά τον οποίο η συμμορία του Ρούσκα θα αναλάβει εργολαβικά από την Αθήνα, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς όλης της χώρας, προκειμένου να βγουν στο σφυρί μαζικά μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο, 25.000 ακίνητα.

Αυτό καθιστά κατανοητό και στον πλέον αδαή, τους λόγους για τους οποίους στήθηκε το προηγούμενο διάστημα, ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντίας ενάντια στο Κίνημά μας.

Ένας πόλεμος ο οποίος τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ και τους έχει φέρει σε ακόμη πιο δεινή θέση.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, που αναρτήθηκε χθες στη σελίδα του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, που επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της καταγγελίας μας.

Δείτε στο βίντεο στην πηγή της ανάρτησης (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »