Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Οι αμερικανοί φορτώνουν στον ελληνικό προϋπολογισμό τους πράκτορες τους

Ο Τούρκοσκοπιάνος Ερόλ
που θα τον πληρώνει ο Τζώνυ Γουώκερ με τα λεφτά μας

Λεφτά υπάρχουν για τους Λαθραίους της «Ανοιχτής Κοινωνίας» και τους πράκτορες τω ΗΠΑ. Εδώ και μήνες η USAid στα Σκόπια έχει ενημερώσει τους υπότροφους πράκτορες της στα μέσα ενημέρωσης της πΓΔΜ ότι θα γίνουν απολύσεις , αφότου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ περιέκοψε δραστικά τον προϋπολογισμό της οργάνωσης.

Στην πΓΔΜ, η USAid για δύο δεκαετίες μοίραζε εκατομμύρια δολάρια των αμερικανών φορολογουμένων μέσω του Σόρος σε υπότροφους σε ΜΚΟ και τα ΜΜΕ.

Τώρα που η USAid πετσόκοψε τις «υποτροφίες» μια μεγάλη μερίδα αυτών «υποτρόφων» μπήκανε στο μισθολόγιο της κυβέρνησης Ζάεφ αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.
Η κυβέρνηση αδυνατεί να μοιράζει εκατομμύρια σε κάποιες δικτυακές πύλες όπως έκανε η USAid αυτό προκάλεσε σημαντικές τριβές ανάμεσα στους κυβερνητικούς και τους «δημοσιογράφους» που εισέπρατταν χιλιάδες ευρώ ετησίως, για να υπογράψουν ένα άρθρο που ήθελαν στην Ουάσιγκτον ή στις Βρυξέλλες.

Ένας τέτοιος ήταν ο Ερόλ Ριζάοφ, (Rizaov),Τούρκος με
υπηκοότητα Σκοπίων που πέρασε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην μισθοδοσία της USAid ως «δημοσιογράφος».
Τώρα, θα είναι αρχισυντάκτης σε μια νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, που χρηματοδοτείται από την ελληνική κυβέρνηση. Στα Σκόπια λένε ότι θα τον πληρώνουν τα κονδύλια από το Υπουργείο Άμυνας.
Μπορεί και από το υπουργείο εξωτερικών. Σημασία έχει ότι αναλάβαμε να ταΐζουμε τον σύμμαχο Τούρκο στο πλαίσιο της συμμαχίας με τις ΗΠΑ. Και οι άνθρωποι της USAid είναι και δικοί μας άνθρωποι.

Μαζί με τον Ερόλ στο ελληνικό μισθολόγιο μπήκε και η ανεπίσημη σύζυγος του Σλομποντάνκα Γιοβανόσκα (Slobodanka Jovanovska ).

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Τούρκου θα χρηματοδοτείται 100% από Αθήνα και οι ελληνικές εταιρείες στη πΓΔΜ θα «τσοντάρουν» με διαφημίσεις.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »