Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Το …αυτό ο «Jason-Αντιγόνη» και το λουρί της Χάϊδως.

Ας δεχτούμε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει το κορμί του… Ακόμη κι αν ότι δεν είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να είναι απόλυτα αποδεκτό. Και η φύση, ο Θεός ή όπου αλλού πιστεύει ο καθένας, είναι φαντάζομαι αντιληπτό από τον καθένα ότι δεν έφτιαξε τον Μηνά για να πηγαίνει με τον Μήτσο. Απλό και κατανοητό.
Για την περίφημη υπόθεση του αυτοαποκαλούμενου Jason - Αντιγόνη που προσδιορίζεται ως «άφυλος» και ζητά τη νομική κατοχύρωση αυτής της ιδιότητας εγράφησαν πολλά τις τελευταίες ημέρες.
Άλλα υπέρ κι άλλα κατά. 
Πολλοί υπερθεμάτισαν και κάποιοι άλλοι χλεύασαν αστειευόμενοι όλο αυτό το περιστατικό.
Αλλά για την οικονομία της συζήτησης και για να μην δώσουμε πάσα σε όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους να… κρυφτούν και πίσω από λέξεις όπως «ομοφοβικός», «ρατσιστής» κλπ. ας δεχτούμε την ατομική ελευθερία του καθενός για το κορμί και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις…
Φαντάζομαι όμως ότι των πάντων προηγείται η αξιοπρέπεια. Και φαινόμενα τύπου «Jason-Αντιγόνη», είναι όχι απλά αναξιοπρεπή αλλά εξευτελιστικά… Το να φοράει ένας μουσάτος, το λουλουδάτο φουστανάκι του και να φωτογραφίζεται δίπλα στον τσολιά, δεν είναι πρόοδος. Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ. Και σίγουρα όχι για τον τσολιά.
Είναι επίδειξη γελοιότητας. Και προσβολή ακόμη και για τους ομοφυλόφιλους. Γιατί ομοφυλόφιλος ήταν και
ο Μάνος Χατζιδάκις αλλά δεν τον είδαμε ποτέ με φουστάνια πλάι στον Άγνωστο Στρατιώτη, ούτε καν να διατυμπανίζει την επιλογή του. Ότι έκανε, ότι κι αν είχε επιλέξει ή έστω τον είχε οδηγήσει σε αυτή την επιλογή ήταν προσωπική του υπόθεση. Για πάρτη του που λένε.
Όπως δεν έκανε ποτέ την οποιαδήποτε μορφή προσηλυτισμού, προκειμένου να πείσει έστω και έναν ακόμη πως η ομοφυλοφιλία είναι ΙΝ ή ακόμη χειρότερα πρόοδος. Αυτό δηλαδή που γίνεται κατά κόρον σήμερα… Από το Jason-Αντιγόνη μέχρι τη show business και φυσικά το πολιτικό σύστημα…
Ας καταλάβουν λοιπόν όλοι αυτοί πως με εικόνες σαν κι αυτή, με παρελάσεις και με προπαγάνδα που φτάνει στα όρια της πλύσης εγκεφάλου, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξευτελίζονται…

Α… Υπάρχει και κάτι θετικό ή όπως έλεγαν οι αρχαίοι, ουδέν κακόν αμιγές καλού:
Ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, που αντιλαμβάνεται πια ότι το να μην μιλάς, να μην παίρνεις θέση, να δέχεσαι το «όλα φλατ» δεν σε κάνει προοδευτικό αλλά συνένοχο στην ξεφτίλα.

Νίκος Συρίγος στο Instagram

Η επιστήμη λέει ότι αν ένα ανθρώπινο ωάριο κληρονομήσει ένα χρωμόσωμα Χ και από τους δύο γονείς, τότε το έμβρυο θα γεννηθεί θηλυκό. Αν κληρονομήσει ένα χρωμόσωμα Χ από τη μητέρα και ένα Υ από τον πατέρα, τότε θα γεννηθεί αρσενικό. Αν η σεξουαλική συμπεριφορά του εμβρύου στη συνέχεια επηρεαστεί από ορμονικές επιδράσεις και κοινωνικό περιβάλλον, τότε αυτό αποκτά μια νέα "παραφύση" που δεν υπάρχει στα…ζώα. 


πηγή


Jason - Αντιγόνη

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε απρεπή και βωμολοχική φρασεολογία.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »