Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Με κάθε τρόπο γελοιοποιούν τον Χριστό: Εξοργιστικές εικόνες από τη Νάξο

Του Αρη Δημόπουλου

Μόλις χθες πληροφορηθήκατε από το el.gr για την ύπαρξη μίας φάτνης-εκτρώματος μέσα στο Βατικανό, που παρουσίαζε με τρόπο μάλλον…τρομακτικό όσους βρίσκονταν παρόν την στιγμή της γέννησης του Χριστού.

Κάτι τέτοιο , θα σκεφτόταν κάποιος, ήταν αδύνατον να συμβεί στην Ελλάδα. Ωστόσο η πραγματικότητα διαψεύδει ακόμη και τους πιο καλοπροαίρετους.

Ο λόγος για την φάτνη στην Νάξο που ελάχιστα έχει παιχτεί στα ΜΜΕ και αποτελεί το λιγότερο ύβρις, τουλάχιστον προς τις άγιες αυτές μέρες των Χριστουγέννων. Πρόκειται για μία φάτνη που θυμίζει σκηνικό από…θρίλερ, με τους πρωταγωνιστές (;) να παρουσιάζονται πολύ περισσότερο ως ζόμπι, παρά σαν την παρθένο Μαρία και τον Ιωσήφ.

Η εικόνα από την φάτνη – έκτρωμα μιλάει από μόνη της και
είναι το λιγότερο εξοργιστική:


Αξίζει δε να σημειωθεί πως παρά την γενική αποστροφή των κατοίκων και παρά τις διαμαρτυρίες, η συγκεκριμένη φάτνη παραμένει σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νάξου (!!) όλες αυτές τις γιορτινές μέρες, δίχως καμία πρόθεση από τις τοπικές αρχές να την απομακρύνουν έστω και καθυστερημένα.

Αυτό ωστόσο που επιτεύχθηκε, μαζί με τον εκνευρισμό των κατοίκων, είναι πως για άλλη μία φορά δόθηκε η ευκαιρία μίας….γελοιοποίησης του Χριστού, ο οποίος μάλιστα δεν απεικονίζεται καν στην συγκεκριμένη φάτνη.

Μάλλον οι εμπνευστές της ιδέας αυτής είχαν σαν πρότυπο την παρακάτω φάτνη, που μας έρχεται από τις ΗΠΑ και παραπέμπει περισσότερο σε μυστικιστική – σατανιστική τελετή:


el.gr
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »