Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ο "ΦΥΛΑΞ" ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΤΕΡΑΤΙΣΜΟΣ

Όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν ότι ο Ελληνικός πολιτισμός δεν είναι εθνικός, αλλά οικουμενικός. Και μάλιστα, διεθνιστικές οργανώσεις όπως η UNESCO κηρύττουν όλα τα εθνικά μνημεία του πλανήτη, όπως και τον δικό μας Παρθενώνα, ως παγκόσμια κληρονομιά.

Κι όμως, εάν ο Δημοσθένης, ο κατ' εξοχήν πολέμιος του διεθνιστικού εγχειρήματος της εποχής του, επέστρεφε από τα Ηλύσια Πεδία του Άδους και περιφερόταν ανάμεσά μας για αρκετό καιρό ώστε να μας αξιολογήσει, καταλήγοντας στον "Φύλακα Άγγελο" που κοσμεί τον παραλιακό στο Φάληρο, μάλλον θα μας έλεγε:

"Ω ανόητοι! Ο Ελληνικός πολιτισμός και φυσικά είναι οικουμενικός, αλλά μόνο ως προς το ανεκτίμητο μήνυμα που δίνει στον κόσμο - και αυτό είναι το εξής: Να κρατάτε και να διαφυλάττετε τις εθνικές σας ταυτότητες σεβόμενοι αυτές των άλλων. Μην ανακατεύετε τις φυλές αδιακρίτως κατά τον ίδιο τρόπο που δεν θα προσθέτατε ξένες ουσίες αδιακρίτως σε ένα βαρέλι όπου ήδη ζυμώνεται ο μούστος από σταφύλια που επιλεκτικά διαλέξατε από το αμπέλι σας!

Εάν πράξετε ούτως, αντί για άριστον οίνον, θέλετε παράξη οξύδιον (ξύδι)!

Τα εθνικά κράτη είναι ο μόνος δρόμος προς τον υψηλόν πολιτισμόν κάθε φυλής, κάθε λαού. Ό, τι παρεκκλίνει εθνικών οραμάτων παράγει τερατισμόν, και εσείς οι σύγχρονοι είστε ζωντανά παραδείγματα...

Αυτό που πετύχαμε εμείς οι "Αρχαίοι," και για το οποίο μας θαυμάζετε, επιτεύχθη, επειδή παρά τις διαφορές και
συγκρούσεις μας, πάντοτε εορτάζαμε την εθνική μας ταυτότητα. Μιμνήσκετε, ώ παίδες, ότι αποκλείαμε συμμετοχές αλλόφυλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή εορτάζαμε την κοινή μας καταγωγή, το δικό μας έθνος.

Αυτό που εσείς αποκαλείτε "ρατσιστικό" τε και "φασιστικό" εμείς θεωρούσαμε επιλεκτικό, σεβόμενοι την διαφορετικότητα και την ομορφιά της φυλής μας.
Με όραμα αυτήν την διαφορετικότητα υπερτερήσαμε έναντι των βαρβάρων σε όλους τους τομείς, την διαφορετικότητα που ενέπνευσε το απαράμιλλο κάλλος των αγαλμάτων ημών, αιέν αναδεικνύοντες το φυλετικό πρότυπον ον ηθέλαμε διαιωνίσουμε. Ενώ εσείς, ω ανάξιοι, όχι μόνον επιτρέψατε βαρβάρων γένη να εγκατασταθούν στις πόλεις σας, αλλά και αδιακρίτως αποδίδετε Ελληνικές ιθαγένειες σε αλλόφυλους διαλύοντας την ιδίαν διαφορετικότητα δια την οποίαν εμείς σε πολέμους αιμορραγίσαμε!

Ω ανόητοι! Ουδέν εμάθατε από τις συνέπειες του εγχειρήματος εκείνου που εσείς αποκαλείτε Μέγα; Παρά τις τόσες κτίσεις του μεγίστου στρατηλάτου Αλεξάνδρου, πέραν κάποιων ερειπίων, τί ουσιαστικώς Ελληνικόν έχει απομείνει στην Ινδία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράν, στην Συρία σήμερον;
Η κατάρρευση κάθε αυτοκρατορίας δεν σας δίδαξε ότι πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά πειράματα είναι καταδικασμένα να αποτύχουν;

Ακούω τους υποστηρικτές ενός "παγκοσμίου χωριού"... Ουκέτι αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται περί ορεγόμενων απολύτου αρχής επί απάτριδων ανθρωπίνων αγέλων; Ουκέτι καταλαβαίνετε ότι σας θέλουν όλους "ίσους" τε και πολιτισμικώς αδύναμους ίνα τυγχάνετε ευκόλου χηραγωγήσεως;

Κλείνοντας, ασπαστείτε την διαφορετικότητα των άλλων, πρωτίστως καλλιεργώντας την δικήν σας!

Αλλιώς όχι μόνο θα σας αξίζει η τρέχουσα οικονομική σας κρίση, καλλιεργώντας πικραμένους (εν δυνάμει "μισάνθρωπους") που γράφουν κείμενα όπως το παρόν, αλλά θα δένετε και απολύτως με την τέχνη που παράγει ο "οικουμενικός" σας πολιτισμός..."

Ρίχνοντας μία τελευταία περιφρονητική ματιά στο σκουλικόμορφο "έργο τέχνης" που καλωσορίζει τον επισκέπτη στην παραλιακή του Φαλήρου, θα του έριχνε μία μούτζα και κατόπιν θα παρακαλούσε να ξανανοίξουν οι πύλες του Άδους για να φύγει από την κόλαση...

-Παναγιώτης Τερπάνδρου Ζαχαρίου- 15/12/2017


πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (κάτω) - Το σατανικό γλυπτό Phylax του Π. Φαλήρου, απεικονίζει Αιγυπτιακές, Βαβυλωνιακές Δαιμονικές οντότητες!
    Ο Καραμασώνος Δήμαρχος Διον. Χατζηδάκης που το τοποθέτησε, σε ποιά Στοά ανήκει; (δείτε τι έχει στο πέτο του)!!!
    Από ποιόν παίρνει εντολές;;;
    Γιατί η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος δεν αντιδράει;;;
    Πόσοι άλλοι Καραμασώνοι ψευτο-ιεράρχες κρύβονται στα σπλάχνα της Ελλαδικής Εκκλησίας;
    Τι διαολεμένη κατάντια είναι αυτή για την πατρίδα μας και την πίστη μας;
    Τρίζουν τα κόκκαλα των Ηρώων και των Αγίων μας!
    Να πέσει Φωτιά να τους κάψει τους προδότες Κρυπτο-Μασώνους Δαιμονο-λάτρες!!! Να έρθουν Σεισμοί, λοιμοί, Καταποντισμοί και να πέσουν πάνω στα κεφάλια τους. Τα Μασονικά Διαβολικά Καθάρματα να ψοφίσουν !!!
    ΦΩΤΟ-ΣΟΚ: https://i.imgur.com/iJ71ms0.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ