Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο πράκτορας Γουίλιαμ Μπαζίλ, η Cia και η δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη

του Σπύρου Χατζάρα

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) του Στρασβούργου, καταδίκασε ομόφωνα την Ελληνικη Δημοκρατία, για παραβίαση του άρθρου 2
της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για την διερεύνηση του θανάτου του στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν μπορούσε να καταδικάσει το «Κράτος Δικαίου», αλλά καταδίκασε την Ελληνική Δικαιοσύνη, τους Έλληνες αστυνομικούς και τους Έλληνες ιατροδικαστές, που ήσαν απολύτως βέβαιοι ότι ο Κώστας Τσαλικίδης αυτοκτόνησε.

Ο ομόφωνη απόφαση κατεξευτέλισε την Ελληνική Μπανανία, το αμερικανικό προτεκτοράτο, και τους συνεργάτες του Τομ Καραμεσίνης, του Πήτερ Κορομηλάς, και του Γκας Αβράκωτου, που παριστάνουν το Ελληνικό Κράτος.

Οι 7 δικαστές του ΕΔΑΔ που εξέτασαν την υπόθεση, υπογράμμισαν την «έλλειψη αυτοκτονικού κινήτρου», την οποία παρέκαμψαν οι έλληνες δικαστές, ιατροδικαστές, και ανακριτικού υπάλληλοι. Το γιατί το ξέρουμε όλοι.

Οι γονείς του Κώστα Τσαλικίδη, Παναγιώτης και Γεωργία Τσαλικίδη και
ο αδελφός του Γεώργιος, δεν αποδέχθηκαν ποτέ  τα συμπεράσματα της «έρευνας» των υπηρεσιών της Μπανανίας και υποστήριξαν ότι ο θάνατός του ήταν συνδεδεμένος με τις υποκλοπές των τηλεφωνικών επικοινωνιών του  τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή  από τους Αμερικανούς .

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που δεχτηκε το πόρισμα του ειδικού ανακριτή Δημήτριου Φούκα , από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι και το Μάρτιο του 2005, ο ελληνοαμερικανικός πράκτορας της Cia, Γουίλιαμ Βασιλείου , (William Basil), οργάνωσε την υποκλοπή των επικοιωνιών του πρωθυπουργού και του μισού υπουργικού συμβουλίου του, μεταξύ των οποίων και κορυφαίων στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης.

«Ο Αμερικανός πράκτορας, με πρόθεση να λάβει γνώση απόρρητων πληροφοριών που αφορούσαν στα συμφέροντα της Ελληνικής Δημοκρατίας
το επιχείρησε μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών. Η σύζυγος του συγκεκριμένου προσώπου, ήταν εκείνη που είχε αγοράσει τα καρτοκινητά-σκιές από την Ακτή Μιαούλη με το ψευδώνυμο Πέτρος Μάρκου, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση δεκάδων πολιτικών-μελών της τότε κυβέρνησης .
Από την άρση απορρήτου μιας εκ των τεσσάρων τηλεφωνικών συνδέσεων προέκυψε ότι η τηλεφωνική σύνδεση ενεργοποιήθηκε και σε άλλη συσκευή με στοιχεία συνδρομητή American Embassy. Μετά την αποκάλυψη των υποκλοπών ο William Basil, που «συνεργαζόταν με υπάλληλους της ΕΥΠ «επιρρεπείς σε διαρροές» που ήσαν «δυσαρεστημένοι»», εξαφανίστηκε από την Ελλάδα.

Ο Τσαλικίδης βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του, στις 9 Μαρτίου του 2005, παραμονή αποκάλυψης μεγάλου σκανδάλου.

Αλλά αυτό που κάνει νιάου-νιάου στα Κεραμίδια, δεν το βρήκαν οι ανακριτές της Μπανανίας του Ελλαδιστάν, οι ιατροδικαστές της Μπανανίας του Ελλαδιστάν,
και οι δικαστές της Μπανανίας του Ελλαδιστάν, που φρόντιζαν να μην ανησυχήσουν τους Συμμάχους.

Ο Κώστας Τσαλικίδης ήταν θύμα της Cia και των ντόπιων συνεργατών της, από την «Κόκκινη Προβιά». Ελπίζω τωρα να συσχετίσουν την υπόθεση «Πυθία» με τον «φάκελο Τσαλικίδη».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ