Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Η προπαγάνδα περί των 140 κρατών που έχουν υποτίθεται αναγνωρίσει την Μακεδονία και η ασφυκτική πίεση και χειραγώγηση που δέχεται ο λαός για να μην διαμαρτυρηθεί συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου 2018.

«...Ο όρος «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας»,χρησιμοποιείται και από όλους τους διεθνείς οργανισμούς, όπως ο Οργανισμός Ηνωμένων ΕθνώνΕυρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο της Ευρώπης, το ΝΑΤΟ και πολλά κράτη. ... Πολλά κράτη την έχουν αναγνωρίσει και με το συνταγματικό της όνομα, όσον αφορά στις κατ' ιδίαν διμερείς τους σχέσεις, ενώ σε διεθνές επίπεδο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον όρο με τον οποίο αναφέρεται προσωρινά από τον ΟΗΕ.»

Η αναφορά περί 130 ή 140 κρατών που έχουν αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ είναι παραπλανητική, για τους εξής λόγους:

Α) Σύμφωνα με το παραπάνω απόσπασμα: «Πολλά κράτη την έχουν αναγνωρίσει και με το συνταγματικό της όνομα, όσον αφορά στις κατ' ιδίαν διμερείς τους σχέσεις, ενώ σε διεθνές επίπεδο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον όρο με τον οποίο αναφέρεται προσωρινά από τον ΟΗΕ.»
Επομένως επισήμως δεν την έχουν αναγνωρίσει με το συνταγματικό της όνομα.
Επίσης όμως, πολλά κράτη ΔΕΝ την έχουν αναγνωρίσει καθόλου με το συνταγματικό της όνομα που ίσως να είναι και τα περισσότερα

Β) Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εκπροσωπεί περίπου 200 κράτη και αυτός ΔΕΝ την έχει αναγνωρίσει με το συνταγματικό της όνομα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπεί 27 κράτη - χωρίς την Ελλάδα, και η Ευρωπαϊκή Ένωση ΔΕΝ την έχει αναγνωρίσει με το συνταγματικό της όνομα. Και όπως είναι γνωστό εκπροσωπεί αυτά τα κράτη και στις διεθνείς τους σχέσεις.
Το Συμβούλιο της Ευρώπης και το ΝΑΤΟ επίσης.
Δηλαδή όλοι οι ισχυροί διεθνείς επίσημοι οργανισμοι ΔΕΝ έχουν αναγνωρίσει το συνταγματικό της όνομα

Γ) Επομένως παραπειστικές δηλώσεις όπως
γνωστής πολιτικού ότι: «Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’ και εμείς να τους λέμε ‘‘φούφουτους’’», είναι προδήλως δημαγωγικές, κουτοπόνηρες και ανόητες.

Δ) Όσα κράτη την έχουν αναγνωρίσει με το συνταγματικό της όνομα, που είναι μάλλον μειοψηφία, αποτελούνται κατά ένα μεγάλο μέρος του συνολικού τους αριθμού από μικρά τριτοκοσμικά κράτη – δορυφόρους, άνευ της οποιασδήποτε διεθνούς σημασίας, οι κάτοικοι των οποίων δεν έχουν ακούσει ποτέ τους το όνομα Μακεδονία. Αυτά τα κράτη είναι συνήθως εξαρτώμενα προτεκτοράτα, και απλώς πιέζονται να κάνουν κάτι που δεν τους απασχολεί καθόλου. Είναι αστείο και μόνο να το σκεφτούμε: να δεχόμαστε να επηρεάζει την πολιτική της χώρας ένα ασήμαντο κρατίδιο στην άλλη άκρη της γής, σε ένα ζωτικό γιά αυτήν θέμα και μάλιστα χωρίς να ασκείται καμία απολύτως πραγματική πίεση εκ μέρους αυτού του κρατιδίου, και να λέμε ότι αυτό είναι το σωστό και το πρέπον.

Ε) Η Ελλάδα όπως και κάθε αξιοπρεπής χώρα οφείλει να φροντίζει την προώθηση των δικαίων συμφερόντων της και να προασπίζεται τα δικαιώματά της. Αυτό είναι το πρυτανεύον κριτήριο και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Επί 25 χρόνια δεν αναγνωρίσαμε αυτήν την ονομασία. Τώρα πρέπει να την αναγνωρίσουμε για να μην πάθουμε αυτό που επί 25 χρόνια δεν πάθαμε;
Η εξαπάτηση είναι προφανής.
Η μόνη πίεση που υφιστάμεθα είναι η πίεση που δέχεται ο λαός από το συλλογικό πολιτικό σύστημα και τα ποικίλα παρελκόμενά του – που όλα αυτά σε σύνολο αποτελούν την Πέμπτη Φάλαγγα εντός της Ελλάδας, με σκοπό να καταστείλουν την αντίδραση του λαού στην πλήρη διάλυση της πατρίδας του, ένα μέρος της οποίας διάλυσης θα προκληθεί μεσομακροπρόθεσμα από το παρόν ζήτημα.

Βλέπε και:

Ποιές χώρες τελικά έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας";


ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ 140 ΚΡΑΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »