Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αφρίν... οι Κούρδοι αρνήθηκαν τη βοήθεια Άσαντ!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να θυμάσαι, ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»...


«Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν»
Ευριπίδης, 480 - 406 π.Χ.
(Τυχερός αυτός που διδάχτηκε ιστορία)

Αφρίν... κατεχόμενη από κουρδικές δυνάμεις (Τσέτες) που "φιλοξενούν" αμερικάνικες βάσεις και δέχονται επίθεση από το τουρκικό φασιστικό καθεστώς με βομβαρδισμούς και από τους πρώην συμμάχους τους εναντίον του "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ", το αμερικάνικο κατασκεύασμα του "ελεύθερου συριακού στρατού".
Σήμερα η κυβέρνηση της Συρίας στην οποία συμμετέχουν και τα δύο Κομμουνιστικά Κόμματα Συρίας, για πέμπτη (5η) φορά πρόσφερε στην ηγεσία των Κούρδων την πλήρη προστασία τους με αντάλλαγμα την παράδοση των κατεχόμενων Συριακών εδαφών, των όπλων και των θέσεων τους.

Οι Τσέτες (τα ΜΜΕ τους παρουσιάζουν αποκλειστικά ως Κούρδους, θέλοντας ν'
αποσιωπήσουν οι Γενοκτονίες που διενήργησαν για λογαριασμό των Νεότουρκων: Ποντιακός Ελληνισμός, Αρμένιοι, Ασσύριοι και Ελληνισμός της Μικράς Ασίας) αρνήθηκαν.
"Θα υπερασπιστούμε μόνοι μας"... ήταν η απάντησή τους, βασιζόμενη στη βοήθεια των αμερικανικών κατοχικών στρατευμάτων στην περιοχή.
Αυτή η εγκληματική άρνηση της κουρδικής ηγεσίας θέτει σε κίνδυνο χιλιάδες άμαχους πολίτες που έχουν παγιδευτεί από την τουρκική επίθεση.
Αυτή η εγκληματική άρνηση της κουρδικής ηγεσίας στοχεύει την... εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στη βόρεια Συρία και την αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών στην περιοχή.
Αυτή η εγκληματική άρνηση της κουρδικής ηγεσίας βρίσκει αντίθετους και τους χιλιάδες Κούρδους που βρήκαν στη Συρία προστασία και φιλοξενία εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

Τέλος, η κουρδική ηγεσία για μία ακόμη φορά παρακαλεί και προτείνει την αμερικάνικη πρόταση από το 2012, για να τεθεί η περιοχή σε "no fly zone". Μία Νατοϊκή πρόταση που ποτέ δεν είχε γίνει αποδεκτή από την κυρίαρχη κυβέρνηση της Συρίας το 2012.

Για ποιους και ποια συμφέροντα μία "no fly zone" σε Συριακά εδάφη;

Η ανοχή κι υπομονή της Συρίας και του Άξονα της Αντίστασης εξαντλείται. Η κατοχική και παράνομη παρουσία 20 αμερικάνικων βάσεων σε Συριακά εδάφη κατεχόμενα από Κούρδους αποτελεί καθημερινή καταγγελία της Συριακής κυβέρνησης στον ΟΗΕ.


Να μην αποκλείουμε, αφού ελευθερωθεί η Γκούτα, οι δυνάμεις του Άξονα της Αντίστασης να καθαρίσουν την κατεχόμενη περιοχή από Κούρδους και Αμερικανούς. Ο Αραβικός στρατός της Συρίας, η Χεζμπολάχ, οι Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες κι οι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης, απλώς αναμένουν την εντολή!




Ο πρόεδρος Άσαντ έχει δεσμευτεί: "Θα ελευθερωθεί κάθε σπιθαμή Συριακής γης"... Δεσμεύτηκε και για το Χαλέπι Assad: "Το Χαλέπι θα είναι το νεκροταφείο των ονείρων του φασίστα δολοφόνου Ερντογάν" και σήμερα είναι Λεύτερο.


Το παιχνίδι των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και με τον Ερντογάν και με τους Κούρδους δεν θα περάσει!


Οι Έλληνες κι Ελληνίδες έχουμε ηθικό χρέος για τη στάση των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στη φίλη Συρία: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!


Οι λακέδες των ιμπεριαλιστών... Τσέτες (Κούρδοι), "ελευθερος συριακός στρατός made in USA" κι Αλ Κάιντα made in USA...







Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους: 69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωϊκών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... (πηγή: "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!)

πηγή


 Εξέγερση Κούρδων εναντίον της ηγεσίας του αμερικανοκίνητου YPG! 




Χιλιάδες οικογένειες Κούρδων μετά την άρνηση της ηγεσίας του YPG να δεχθούν τη βοήθεια από τον Άσαντ [ΕΚΤΑΚΤΟ! Αφρίν... οι Κούρδοι αρνήθηκαν τη βοήθεια Άσαντ!] και βλέποντας ότι οι υποσχέσεις των λακέδων του YPG για την επέμβαση των Αμερικανών πεζοναυτών υπέρ των Κούρδων δεν υλοποιούνται, φεύγουν μαζικά κι εγκαταλείπουν την Αφρίν για το Χαλέπι.


Η πλειοψηφία των Κούρδων που φιλοξενούσε, προστάτευε και παρείχε ειδικά προνόμια η κυβέρνηση της Δαμασκού φεύγουν μαζικά από την Αφρίν μέσω διαδρόμου που προστατεύει ο Αραβικός στρατός της Συρίας.


Μπλε χρώμα: η περιοχή που έχουν εισβάλει οι δυνάμεις του "ελεύθερου συριακού στρατού" (μέχρι χθες πολεμούσαν μαζί με τους Κούρδους του YPG εναντίον του χασάπη Άσαντ και τώρα ανέλαβαν "υπηρεσίες" για το φασιστικό τουρκικό καθεστώς), μαζί με τουρκικές δυνάμεις...


Πράσινο χρώμα: υπό τον έλεγχο της νόμιμης κυβέρνησης της Δαμασκού...

Κόκκινο χρώμα: περιοχή που υποδέχεται τους Κούρδους από την Αφρίν... υπό τον έλεγχο της νόμιμης κυβέρνησης της Δαμασκού...

Τώρα οι Τσέτες (Κούρδοι) λακέδες των ιμπεριαλιστών εναπόθεσαν τα πάντα στ' αφεντικά τους... τις ΗΠΑ. Το μίσος της πλειοψηφίας των Κούρδων που καταπιέστηκαν από το αμερικανόδουλο YPG φουντώνει με απρόβλεπτες συνέπειες για τους συνεργάτες των ΗΠΑ του YPG.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ