Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

«Ελληνικά» χαρτονομίσματα, που δεν υπήρξαν ποτέ Ελληνικά…

Ελπίζω πλέον όλοι να γνωρίζουν ότι τα χαρτονομίσματα που χρησιμοποιούμε ΔΕΝ είναι κρατικά έγγραφα όπως είναι οι πινακίδες αυτοκινήτων που φέρουν τη σφραγίδα της «Ελληνικής Δημοκρατίας».

Τα χαρτονομίσματα είναι ιδιωτικά έγγραφα, για τα οποία η Ελλάδα υποχρεώθηκε να τα αναγνωρίζει ως κατάλληλα για την πληρωμή φόρων. Δεν μπορείς να πληρώσεις φόρους με μήλα, ούτε με πολύτιμες πέτρες. Μπορείς όμως να πληρώσεις φόρους με τραπεζογραμμάτια που εκδίδουν ιδιωτικές τράπεζες …αλλά όχι το κράτος. Η Τράπεζα της Ελλάδας δεν είναι ούτε κρατική, ούτε Ελληνική ως προς τη μετοχική της σύνθεση.

Έτσι απαγορεύεται αυστηρά στα κράτη να τυπώνουν το νόμισμά τους …ως προϋπόθεση να πάρουν δανεικά από τις γνωστές οικογένειες τοκογλύφων (Rothschild και συνεργάτες/συγγενείς αυτών).

Επιτρέπεται περιέργως, στα κράτη να εκδίδουν μεταλλικά νομίσματα, τα οποία βέβαια υποχρεούνται να «κόβουν» στα νομισματοκοπεία των τοκογλύφων, με τις χρεώσεις που αυτοί επιβάλλουν.

Σε αντίθεση με τα χαρτάκια μηδαμινού κόστους… που εκδίδουν οι ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες και
που μπορούν να έχουν αξία και 500 ευρώ (170.000 δραχμές) …τα μεταλλικά νομίσματα …χρεώνονται από την ΤτΕ στο Ελληνικό κράτος με κόστος υψηλότερο από την αξία που αναγράφουν …κι έτσι οι τοκογλύφοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να παράγουν μεταλλικά νομίσματα για λογαριασμό του κράτους. Αυτός είναι και ο λόγος που τα μεταλλικά νομίσματα δραχμών ανέγραφαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κάτι που δεν αναγράφηκε ΠΟΤΕ στα χαρτονομίσματα που ήταν ιδιοκτησίας της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Τράπεζας της «Ελλάδας».

Και για να καταλάβετε με αριθμούς πόσο μας κοστίζει η υποδούλωση στους αιμοβόρους τοκογλύφους …ετοιμάζονται να προμηθευτούν νομίσματα ευρώ για το Ελληνικό Κράτος, που θα κατασκευαστούν από την Τράπεζα της Ελλάδας και τα οποία …ενώ θα έχουν ονομαστική αξία 5.820.000 ευρώ …η Τράπεζα της Ελλάδας …θα μας τα χρεώσει …7.141.563 ευρώ!

Δηλαδή το Ελληνικό Κράτος …θα αγοράσει λεφτά …ακριβότερα από την ονομαστική τους αξία!

Δεν ξέρουμε πόσο είναι το κόστος κατασκευής των μεταλλικών νομισμάτων …αλλά η Τράπεζα της Ελλάδας θα βγάλει ένα καλό μεροκάματο εκατομμυρίων, το οποίο θα καταλήξει στις τσέπες των ξένων μετόχων της.

Αυτός που «κόβει» το χρήμα, είναι αυτός που κυβερνά πραγματικά κι όχι οι τενεκέδες της Βουλής.

Τις εξουσίες της Τράπεζας της Ελλάδας …δεν τόλμησε να αμφισβητήσει …ούτε η Χούντα φυσικά. Αυτό, για όσους νομίζουν ότι στην Ελλάδα μπορεί να βρεθεί κάποιος στην εξουσία, χωρίς να πάρει το χρίσμα των ξένων τοκογλύφων.

Οι ίδιοι που ανέβασαν και κράτησαν στην εξουσία όσο τους βόλευε τη Χούντα …είναι ακριβώς οι ίδιοι που ανέβασαν στην εξουσία το «τεράστιο» κι «επαναστατικό» κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν μπορούσε να πουλήσει ούτε 1.000 φύλλα της εφημερίδας «ΑΥΓΗ».




Πηγή: koutipandoras.gr




1 σχόλιο:

  1. και τι θα γινει με αυτη την ιστορια θα τραβηξει μακρυα η βαλιτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ