Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Αποκαλύπτουμε όλα τα στοιχεία για την ψεύτικη ρίψη χημικών των Δυτικών ΜΜΕ

Kατέρρευσε η προπαγάδα των Δυτικών για την χημική επίθεση στην Douma. Οι ρώσσοι δημοσιογράφοι και ένας αμερικανός μαζί με τον τραγουδιστή των Pink Floyd ξεσκέπασαν τον βρώμικο ρόλο των White Helmets των Δυτικών

Δημοσιογράφοι της ρωσικής εφημερίδας  « KP » μίλησαν στην πόλη της Douma στην περιφέρεια Δαμασκού με κατοίκους  της που συμμετείχαν στο χημικό θέατρο των « White  Helmets »
Мальчик по имени Хасан фигурирует на съемке «белых касок». Фото: Александр КОЦ
« Σήμερα στην πόλη της  Douma, κατόρθωσα να μιλήσω μ΄ενα αγόρι που ονομάζεται Hasan Diab. Αυτό εμφανίζεται στα βίντεο των «White Helmets». Έτρεξαν άτομα με
 κάμερες, άρχισαν να χύνουν  νερό στα παιδιά  και όλα καταγράφηκαν στο  βίντεο. Μετά από αυτό, το βίντεο διανεμήθηκε σε δίκτυα και αυτός ήταν ο λόγος για τις αμερικανικές επιθέσεις στο έδαφος της Συρίας « , δήλωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Radio Komsomolskaya Pravda.

Хасан на кадрах видеозаписи "белых касок". Фото: YouTube

Ο νεαρός μάρτυρας ανέφερε ότι την ημέρα της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης ήταν στο καταφύγιο στο υπόγειο, και κρύβονταν με άλλους κατοίκους της περιοχής μια και ήταν σ΄εξέλιξη εχθροπραξίες. Απροσδόκητα, τα λευκά κράνη κατέβηκαν στο υπόγειο και ζήτησαν από τους παρόντες να μετακινηθούν στο κτίριο του νοσοκομείου.

Хасан с папой во время общения со спецкором "Комсомольской правды". Фото: Александр КОЦ

« Έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου, μόλις μπήκαν  του έβγαλαν τα ρούχα και αμέσως άρχισαν να του ρίχνουν νερό από το σωλήνα. Δεν γνώριζε τότε γιατί συνέβαινε αυτό.  Θυμάται μόνο ότι το νερό ήταν κρύο και πως ήταν φοβισμένος. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η σύζυγός  του  και η κόρη του μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, και όλα ήταν επίσης ποτισμένα, για να απολυμανθούν οι περιοχές που υπέστησαν ζημιές από τη χημεία. Ωστόσο, όπως είπαν και ο Ηasan και ο πατέρας του Omar, δεν είχαν προβλήματα με την αναπνοή, δεν είχαν προβλήματα με εγκαύματα.Мальчик помнит, что вода была холодной, ему было холодно и очень страшно. Фото: YouTube

Τους ζητήθηκε απλώς να μετακινηθούν από το καταφύγιο στο νοσοκομείο, όπου παίχτηκε αυτή η παράσταση « , ανέφερε ο πατέρας του παιδιού στη συζήτησή του με τους ρώσους δημοσιογράφους.

O Omar Diyab αναζητούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του. Ήρθε στο σπίτι του και δεν βρήκε την οικογένειά του.

« Τη στιγμή εκείνη τα πάντα ήταν ήρεμα εκεί, ούτε αισθανόμουν κανένα αέριο », είπε ο Ομάρ. «Πήγα στο νοσοκομείο και είδα ανθρώπους με κάμερες». Οι δικοί μου ήταν μια χαρά. Αφού τους έδωσαν μπισκότα κ.α.

Μεγάλη πληρωμή για την απόδοση, η οποία έφερε τον κόσμο στο χείλος του Τρίτου Παγκόσμιου…

kp 18.4.18



Παράλληλα άλλος ρώσος δημοσιογράφος της αποστολής επισημαίνει ότι το παιδί που ταυτοποιήθηκε ήταν 11ετών και είπε ότι συμμετείχαν στα γυρίσματα αφού γιατί τους το ζήτησαν οι « White Helmets» και γιατί θα τους έδιναν φαγητό.



« Kανένα τραυματία από τοξικές ουσίες δεν δεχθήκαμε στο νοσοκομείο μας στις 7 Απριλίου », δήλωσε ο νεαρός γιατρός Baraa Badran. ..δεν υπήρχαν συμπτώματα. Εκείνη την ημέρα, πολλά κτίρια κατέρρευσαν, πυρκαγιές άρχισαν. Λόγω της σκόνης και του καπνού, πολλοί είχαν δυσκολία στην αναπνοή. Ήρθαν εδώ, βοηθήσαμε όταν ξαφνικά κάποιος έτρεξε και φώναξε « Χημική επίθεση! Χημική επίθεση! » Και οι άνθρωποι άρχισαν να βρέχονται με νερό. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε κανένα σημάδι γι ‘αυτό δήλωσε.

Военкор "КП" Александр Коц в сирийской Думе. Фото: Александр КОЦ


«Eίμασταν στο υπόγειο .Η μαμά μου είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα να φάμε και ότι θα τρώγαμε αύριο. Ακούσαμε κραυγές στο δρόμο « πηγαίνετε στο νοσοκομείο ». Σπεύσαμε στο νοσοκομείο και όταν μπήκα με βούτηξαν και άρχισαν να με λούζουν με νερό. Έπειτα μας έβαλαν στα κρεβάτια δίπλα από άλλα άτομα», ανέφερε το παιδί στην  Rossiya 24.

O ρώσος πολεμικός ανταποκριτής  Evguéni Poddoubny, σημείωσε ότι υποχρέωσαν το παιδί να παίξει σε αυτό το βίντεο. .


«Το παιδί δεν είχε τίποτα να φάει . Του έδωσαν  ρύζι, ξηρούς καρπούς και μπισκότα γι αυτό το γύρισμα», είπε ο ρεπόρτερ.

Ο πατέρας Hassan επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίθεση χημική στην πόλη




«όταν έμαθα ότι το παιδί μου ήταν στο νοσοκομείο ζήτησα ν΄αποσυιάσω από τη δουλειά μου για να πάω. Κάπνισα έξω δεν αισθάνθηκα τίποτα.Μπήκα στο νοσοκομείο και είδα τη ν οικογένειά μου. Οι εξτρεμιστές έδωσαν ξηρούς καρπούς, μπισκότα και ρύζι στους συμμετέχοντες σε αυτό το γύρισμα  πριν να μας αφήσουν να επιστρέψουμε σπίτι μας. Το παιδί μου ήταν τέλεια », a ανέφερε.sputnik



«Το νοσοκομείο περιέθαλψε πολλά άτομα με ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα γιατί αυτή την μέρα υπήρξαν πολλές πυρακγιές στην  Douma. Σε μια στιγμή οι εξτρεμιστές κραυγάζοντας  « χημική επίθεση » έφθασαν τρέχοντας στο νοσοκομείο . Οδήγησαν τους ηθοποιούς τους που έπεσαν στο πάτωμα κι άρχισαν τους χύνουν νερό. .», αναφέρει ο δημοσιογράφος στο  reportage. [

Δείτε το βίντεο εδώ

https://www.instagram.com/p/Bhth5YVH3rF/

 

O 11χρονος Hassan Diab, από τη Douma που εμφανίστηκε στο fake video των White Helmets καταγγέλει: « μας είπαν να κάνουμε τους νεκρούς για το γύρισμα.

»



https://www.vesti.ru/doc.html?id=3008643#/video/https%3A%2F%2Fplayer.vgtrk.com%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1779975%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D751695




Ο ανταποκριτής της Washington News, ο Pearson Sharp στις 16.4.18, πήγε στην Douma, για να επιθεωρήσει τον τόπο της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης στην πόλη της Douma,αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος χημικού.

Ο Sharp είπε ότι τα άτομα που συνάντησε του είπαν ότι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα αναφορικά με το συμβάν.Oι κάτοικοι διαψεύδουν τους ισχυρισμούς για επίθεση και λένε ότι αυτό έγινε για να βοηθήσει τους αποκαλούμενους αντάρτες να διαφύγουν από την προέλαση του στρατού.Για παράδειγμα όπως λέει στο ρεπορτάζ του μια γυναίκα που ρώτησε στη Ντούμα του είπε ότι δεν υπήρξε χημική επίθεση.Στο ερώτημά του γιατί οι τζιχαντιστές οργάνωσαν αυτή την επίθεση οι κάτοικοι είπαν στον απεσταλμένο του OAN ότι δημιούργησαν οι τρομοκράτες την προβοκάτσια για να επιτεθούν οι δυτικές δυνάμεις στον Assad, και τους έδωσαν την κάλυψη καθώς είχαν την ανάγκη να διαφύγουν από την πόλη καθώς ο στρατός προχωρούσε σε όλη την πόλη.



Η αμερικανική τηλεόραση δια του δημοσιογράφου που τον ρώτησε επικαλέστηκε το γιατρό που ήταν στο νοσοκομείο της πόλης τη μέρα της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης που είπε ότι στις 7 Απρίλη στο νοσοκομείο εισέβαλαν άγνωστοι και ανακοίνωσαν μια χημική επίθεση κι έριχναν νερό στα άτομα που είχαν οδηγηθεί στο νοσοκομείο. και κατέγραψαν με κάμερα κι ύστερα εγκατέλειψαν το νοσοκομείο.




Emails αποκαλύπτουν πως η fake οργάνωση  White Helmets αποπειράθηκε  να δωροδοκήσει έναν μύθο της ροκ μουσικής το βρετανό συνιδρυτή του συγκροτήματος Pink Floyd τον Roger Waters με σαουδαραβικά χρήματα. Οι αποκαλύψεις δημοσιεύθηκαν στο n Max Blumenthal’s project.
Σ΄ένα Email του Οκτώβρη του 2016 ο Roger Waters προσκλήθηκε σ΄ένα έρανο που διοργάνωσε ο σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος Hani Farsi – για να τιμήσει την δουλειά των White helmets. Σε αυτό τον παροτρύνουν να δει ένα ντοκυμαντέρ για το group.



Κι αυτό δεν σταματά εδώ – καθώς ακριβώς λίγες μέρες πριν τη πρόσφατη συναυλία του στη Βαρκελώνη ο Waters επικοινωνήθηκε από ένα γάλλο δημοσιογράφο που εργάζεται για τους White Helmets. Ο reporter ζήτησε από το  Waters για λίγα λεπτά από σκηνής να απευθύνει ένα μήνυμα για τα παιδιά της Συρίας.


White Helmets Emails to Roger Waters by RT America on Scribd

Ο Waters απέρριψε και τα 2 τους αιτήματα και δημοσίως από σκηνής κατά τη συναυλία κατήγγειλε τους White Helmets .

Ο Roger Waters αποκάλεσε τους  White Helmets ως μια ‘fake organisation’. Πρόσθεσε ότι υπάρχει ‘μόνο για να δημιουργεί propaganda για τζιχαντιστές και τρομοκράτες’.rt 19.4.18


 πηγή


Το βίντεο όπου σε συναυλία του στην Βαρκελώνη ο τ. μουσικός των Pink Floyd ο Roger Waters καταγγέλει το « fake » White Helmets, που κάνει προπαγάνδα για τζιχαντιστές τρομοκράτες.


Μην βομβαρδίζετε τη Συρία είπε επευφημούμενος, με βάση αυτή την προπαγάνδα. « Μην πιστεύετε την προπαγάνδα τους, ενθαρρύνει τις κυβερνήσεις μας να βομβαρδίσουν τη Συρία » είπε. Τώρα αρχίζει η Αντίσταση…..




Το βίντεο με τον Pearson Sharp.



OAN Investigation Finds No Evidence of Chemical Weapon Attack in Syria





Επίσης,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ