Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Είναι όντως Έλληνες οι Anonymous Greece;

Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ …που κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene …και τους κατηγορούσαν για «εθνικισμό» και «ρατσισμό» επειδή «φύτευαν» την Ελληνική Σημαία στις ιστοσελίδες Σκοπιανών και Τούρκων …τάσσονται κι αυτοί υπέρ των Τούρκων Πραξικοπηματιών …όπως είχαν κάνει αντίστοιχα εναντίον του Καντάφι και του Άσαντ. Στην Ελλάδα ευτυχώς όλα πάνε καλά …και η «αντίσταση» θέλει να σώσει και τους γείτονες Τούρκους από τον Ερντογάν τώρα…

Το κατόρθωμα των «Ελλήνων» Anonymous …δημοσιεύθηκε σε γνωστή Αμερικάνικη ιστοσελίδα (medium.com) …την όποια λατρεύουν όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ του πλανήτη …και δεν ενδείκνυται για πραγματικούς Hacker από πλευράς ασφαλείας.

Η σελίδα medium.com έχει δημιουργηθεί από τον ιδρυτή του Twitter. Το δε άρθρο είναι γραμμένο σε Αγγλικά που βγάζουν πολύ γέλιο.

Hacker που γράφουν Αγγλικά του επιπέδου ενός μαθητή της έκτης Δημοτικού …είναι να
απορεί κανείς …πως διαβάζουν τις ρυθμίσεις των υπολογιστών που παραβιάζουν.


Εκτός αν κάποιος επίτηδες γέμισε με γελοία συντακτικά λάθη το άρθρο για να μην καταλάβει κανείς …την πραγματική του καταγωγή.


Για χρόνια η Greek Hacking Scene έκανε χτυπήματα σε γειτονικές χώρες και τα ΜΜΕ ουδέποτε αναφέρθηκαν σ’ αυτούς αλλά ασχολήθηκαν μαζί τους …ΜΟΝΟ μετά που τους συνέλαβαν οι αρχές.


Όμως για τους Anonymous τα αφιερώματα είναι 100 περισσότερα κι από τα «χτυπήματα».








https://www.protothema.gr/greece/article/784133/oi-anonymous-greece-apadisan-stous-tourkous-hakers-me-epithesi-sto-kanali-top-channel-24-tv/
Πηγή: protothema.gr





https://medium.com/@AnonGR/anonymous-greece-top-turkish-channel-24tv-and-12-987-cisco-routers-from-turkey-owned-d181a4a7b778
Πηγή: medium.com

ΑΖΝews

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »