Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Οι Ισραηλινοί φοβούνται μη τους «σφάξουν» οι Παλαιστίνιοι

Έτσι δικαιολογούν την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού οι «χασάπηδες» της Μέσης Ανατολής

To Tribune έχει ξεπεράσει και τις Ισραηλινές εφημερίδες σε αντιπαλαιστινιακή προπαγάνδα… Διαβάζεις το άρθρο και σκέφτεσαι… «Καλά κάνουν και σκοτώνουν οι πάνοπλοι στρατιωτικοί …άοπλα μικρά παιδιά …γιατί αυτά τα παιδάκια …θα τους «σφάξουν» όλους τους Εβραίους», όπως μας μεταφέρει με αγωνία …σε απευθείας σύνδεση με κάποιον Έλληνα Εβραίο που δεν κατονομάζει …γιατί ίσως και να μην υπάρχει.

Τέτοιο ταλέντο δεν πρέπει να το αφήσει η Μοσάντ να πάει χαμένο… Πρέπει να τον προσλάβουν και να του δώσουν το γραφείο τύπου της Πρεσβείας…

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο. Τα συμπεράσματα δικά σας…


https://www.tribune.gr/world/news/article/465767/dramatiki-ekklisi-apo-to-notio-israil-50-000-prospathoyn-perasoyn-ta-synora-gia-na-mas-sfaxoyn.htmlΠηγή: tribune.gr
«Στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα αυτή τη στιγμή έχουν μαζευτεί περίπου 50.000 άνθρωποι με σκοπό να μπουν στο Ισραήλ και να σκοτώσουν όποιον βρουν μπροστά τους, μέχρι να μας σκοτώσουν όλους», αναφέρει σε μήνυμά του στο TRIBUNE Έλληνας Εβραίος που ζει στον νότο του Ισραήλ, σε μικρή απόσταση από τη Λωρίδα της Γάζας.


«Όταν ο Ισραηλινός στρατός απαντά όπως αρμόζει σε μια τέτοια πολεμική κατάσταση, οι Παλαιστίνιοι διαμαρτύρονται στους διεθνείς οργανισμούς ζητώντας να σταματήσει το Ισραήλ να τους πολεμά.


Προφανώς ζητάνε από όλους εσάς να ανεβάσετε φωτογραφίες από τους νεκρούς ώστε να όλοι μαζί να πιέσετε το Ισραήλ να σταματήσει, για να μπορέσουν να μας σκοτώσουν με την ησυχία τους», μας τόνισε ο ίδιος.


Το Ισραήλ σε δαγκάνα θανάτου



Το Ισραήλ βρίσκεται μετά από πολλές δεκαετίες σε πραγματικά δεινή θέση.


Η Λωρίδα της Γάζας, στα νοτιοδυτικά σύνορά του, κατέχεται από τη σουνιτική Χαμάς, που ελέγχεται από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Στα βορειοανατολικά, στα Υψίπεδα του Γκολάν, το Ιράν συγκεντρώνει στο συριακό έδαφος παραστρατιωτικές μονάδες.


Πρόκειται για τη Δύναμη Κουντς, μια λεγεώνα από ξένους -σιίτες στο θρήσκευμα- υπό τις διαταγές Ιρανών αξιωματικών των Φρουρών της Επανάστασης.


Μέσος μηνιαίος μισθός στους εθελοντές τα 500 δολάρια. Οι άνδρες αυτοί εκτός από χρηματική αμοιβή λαμβάνουν και την ιρανική υπηκοότητα μετά από δύο μήνες θητεία στην πρώτη γραμμή.


Στα βόρεια σύνορα με τον Λίβανο, η υποστηριζόμενη από το Ιράν σιιτική Χεζμπολάχ έχει μετεξελιχθεί σε εμπειροπόλεμο στρατό.


Λέγεται ότι έχει στην κατοχή της περισσότερους από 100.000 πυραύλους και ρουκέτες για να βομβαρδίσει το Ισραήλ, πολλοί τελευταίας τεχνολογίας.


Το Ισραήλ φαίνεται ότι κινδυνεύει να δεχθεί συντονισμένη επίθεση από τρία σημεία.


Από τον βορρά η Χεζμπολάχ και η Δύναμη Κουντς και συγχρόνως από τον νότο δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι της Γάζας, υποκινούμενοι από τη Χαμάς, θα παραβιάσουν τα ισραηλινά σύνορα ως άμαχοι διαδηλωτές εκτελώντας σχέδιο υβριδικού πολέμου.


Θεωρούν ότι με αυτή τη συνδυασμένη ταυτόχρονη επίθεση ενόπλων και αμάχων σε δύο διαφορετικά μέτωπα θα αποδιοργανώσουν πλήρως τους Ισραηλινούς και θα προκαλέσουν χάος που θα εξουδετερώσει την υπεροχή τους σε όπλα και τεχνολογία.


Οι παλαιστινιακές διαδηλώσεις των προηγούμενων εβδομάδων στα σύνορα της Γάζας εκτιμώνται ως εκπαίδευση σε αυτό τον σχεδιασμό.


Παράλληλα, οι Κουντς επίσης εκπαιδεύονται εξαπολύοντας επιθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ