Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η CIA αποσυναρμολογήθηκε από τον Panetta, η συλλογή πληροφοριών πλέον από τον Στρατό

Οι πολίτες εναντίον του στρατού … αυτό αντιμετωπίζουμε πλέον καθώς η CIA μας αφήνει χρόνους και αντικαθίσταται από στρατιωτικούς άνδρες και γυναίκες. Όταν ψάξει κανείς το υπόβαθρο της, αντιλαμβάνεται ότι δημιουργήθηκε από και για όφελος των τραπεζιτών της Wall Street. Το άρθρο είναι της Rayelan Allan, δεν σημαίνει ότι οι απόψεις της εκφράζουν το terrapapers αλλά τις βρίσκουμε ενδιαφέροντες πληροφοριακά!

Μια από τις παλαιότερες πηγές μου με κάλεσε σήμερα και μου είπε ότι η CIA … που είναι πολιτική … διαλύεται και θα αντικατασταθεί προφανώς από την DIA η Defense Intelligence Agency. Ο Leon Panetta ήταν ο
γερουσιαστής μου για χρόνια. Τον ήξερα. Μετά την άρνηση του να βοηθήσει τον σύζυγό μου Gunther που δούλευε στην CIA με οποιονδήποτε τρόπο, και μου έγραψε το πιο αισχρό γράμμα που έλαβα ποτέ. Λυπάμαι που τον βοήθησα να εκλεγεί.
Ένα πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τον Leon είναι πιανίστας συναυλιών, ναι όπως η Condelezza Rice. Ίσως μια μέρα παίξει και για την Βασίλισσα! Όσο και να αντιπαθώ τον Panetta … με αυτές τις νέες πληροφορίες, διερωτώμαι … είναι ο παλιάνθρωπος που νόμιζα … ή είναι ο καλός που παίζει τον κακό;
Πως μπορώ να θεωρήσω ότι κάποιος που πολύ πιθανόν την έστησε στο στρατηγό David Howell Petraeus είναι ο Καλός Τύπος στην υπόθεση αυτή;
Για σκεφθείτε …



Πόσες φορές έχω πει ότι η CIA ελέγχεται από την WALL STREET;
Εάν η Wall Street ελέγχει την CIA τότε οι πληροφορίες που μαζεύουν είναι κυρίως για το συμφέρον των πολυεθνικών που ελέγχει η Ελίτ (sic). Ξαναδιαβάστε το με άλλα λόγια. H CIA δουλεύει για τις Πολυεθνικές … η κύρια δουλειά της είναι να μαζεύει πληροφορίες που θα ωφελήσουν τις εταιρείες … και έτσι να δημιουργήσουν τα false flags που οδηγούν τις ΗΠΑ σε πολέμους … και οι εταιρείες που επωφελούνται από τους πολέμους είναι οι κατασκευάστριες όπλων. Οι άνθρωποι που δεν επωφελούνται από τους πολέμους είναι οι άνδρες και οι γυναίκες του Αμερικανικού Στρατού που πιστεύουν ότι πολεμάνε για να διατηρήσουν την ελευθερία εδώ στις ΗΠΑ.
Η CIA είναι μια Εταιρεία που διοικείται από την Wall Street ακόμη από τις ημέρες που ονομαζόταν  OSS… Office of Strategic Services… γεμάτη από τα Άσπρα Παπούτσια … που ήταν οι γιοί των οικογενειών της Wall Street και του Federal Reserve. Τα Άσπρα Παπούτσια είχαν τις κορυφαίες θέσεις στον OSS. Αυτοί που είχαν γεννηθεί στην δεξιά πλευρά του Federal Reserve ονομάζονταν «οι Καουμπόηδες». Οι Καουμπόηδες ήταν Αμερικανίδες γυναίκες και άνδρες που πίστευαν ότι πολεμούσαν για να αποτρέψουν τους Αμερικανούς να μιλήσουν Γερμανικά … η Γιαπωνέζικα.



Όταν τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, οι Καουμπόηδες έγιναν πιο σοφοί και κατάλαβαν ότι τα Άσπρα Παπούτσια δεν αναγνώριζαν την ύπαρξη εθνικών συνόρων. Πίστευαν ότι ολόκληρος ο πλανήτης τους ανήκει … και αν δεν μποούσαν να βγάλουν λεφτά πουλώντας καουτσούκ στον Χίτλερ η βασικές προμήθειες στην Κομμουνιστική Ρωσία, ήταν εντάξει … ήταν «απλώς δουλειά» και αυτός που πέθαινε με τα περισσότερα παιχνίδια ΚΕΡΔΙΖΕ!  Η πίστη στις ΗΠΑ ήταν κάτι με το οποίο τα Άσπρα παπούτσια γέλαγαν.
Οι Καουμπόηδες απέκτησαν σοφία γιατί η ομάδα των «Ναζί» που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Χίτλερ πέρασαν λαθραία στις ΗΠΑ … μερικοί ακόμη πριν το τέλος του πολέμου. Έδωσαν αναφορά σε στρατιωτικούς. Αυτοί οι στρατιωτικοί ήταν πιστοί στις ΗΠΑ. Ο ΑΡΧΗΓΌΣ ΤΩΝ «Ναζί» ήταν ο ναύαρχος Κανάρης. Ο Κανάρης ήταν ο μέντορας ενός Καουμπόι με βαθειά κάλυψη που εργαζόταν στην καρδιά του οικονομικού συστήματος των ΗΠΑ. Ο άνδρας αυτός ήταν ο William J. Casey  πρώην OSS που έκανε μια μακρά καριέρα στην Wall Street. Ήταν αυτός που εμπνεύστηκε την επιχείρηση October Surprise όταν ήταν υπεύθυνος της προεκλογικής καμπάνιας του Reagan. Συνέχισε σαν αρχηγός της CIA κάτω από τον Reagan.
Θυμηθείτε … δεν μπορείτε να κρίνετε τον Casey γιατί δεν ξέρετε ποιος ήταν στην πραγματικότητα και το τι ακριβώς έκανε. Προχωράμε …

Οι Καουμπόηδες άλλαξαν το όνομα τους σε Φατρία Δύο κάπου στην δεκαετία του 1980. Άλλαξαν επίσης το όνομα των Άσπρων Παπουτσιών σε Φατρία Ένα. Δείτε εδώ την εξήγηση για τις δύο Φατρίες. Δεν χρειάζεται να πούμε, ότι τα Άσπρα Παπούτσια δεν συμφώνησαν με την αλλαγή και πολλά χρόνια αργότερα ακόμη αναφέροταν από τους δημοσιογράφους σαν «Τα Άσπρα Παπούτσια» λες και η λέξη άσπρα τους έκανε καλούς «ανθρώπους».
Obama ένα Reverse Trojan; Ένα άλλο σημείο που θέλω να σταθώ … είναι η πίστη μου πως ο Obama είναι ένας Ανάστροφος Δούρειος Ίππος … εννοώντας ότι ποζάρισε σαν κάτι άλλο για να εκλεχθεί … και να εξασφαλίσει ότι δεν θα σκοτωθεί από τους Συνωμότες του Σικάγου που τον έκαναν πρόεδρο.

Τώρα που έχει ανθρώπους σαν τον Leon Panetta να προσέχει την πλάτη του, μπορεί να στραφεί εναντίον των Συνωμοτών του Σικάγου … ελπίζοντας πριν τον δολοφονήσουν εκδικούμενοι την προδοσία του.
Νομίζω ότι ο Obama είναι ένας Ανάστροφος Δούρειος Ίππος και έχει δημιουργηθεί από την Φατρία Δύο. Το νομίζω γιατί η γιαγιά του ήταν τραπεζίτης στην Honolulu. Αυτή η περιοχή ήταν προπύργιο της Φατρίας Δύο ακόμη και κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο μακαρίτης άντρας μου ο Gunther δούλευε στις οικονομικές επιχειρήσεις στην περιοχή. Επαγωγικά καταλαβαίνω ότι οι δύο παππούδες του δούλευαν για την Φατρία Δύο. Ο παππούς του ερευνήθηκε κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου γιατί νόμιζαν ότι συνεργαζόταν με την Γερμανική  Abwehr. Γιατί είναι αυτό τόσο σημαντικό; Διότι ο άνδρας που δίδαξε τον William Casey την αλήθεια για το Federal Reserve και τις Πολυεθνικές ήταν ο ναύαρχος  Wilhelm Canaris που ήταν επικεφαλής της Γερμανικής Στρατιωτικής Κατασκοπείας … η οποία τότε ονομαζόταν Abwehr.
Όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν όταν κοιτώ τους Stanly και Madeleine Dunham. Αμφότεροι δείχνουν ότι έχουν εργαστεί για την Φατρία Δύο. Δεν ξέρω για την μητέρα του. Υποπτεύομαι ότι δούλευε για την CIA λόγω κάποιων πραγμάτων που έκανε και τα μέρη στα οποία έζησε. Μου φαίνεται ότι δούλευε για την Φατρία Ένα … τις Πολυεθνικές.

Μοιάζει με επιχείρηση που κράτησε γενεές … έχει έννοια να δημιουργήσουν μια μητέρα και έναν πατριό που ταιριάζουν στο πλαίσιο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Κανένας δεν θα υποπτευόταν ότι ένα παιδί μπορεί να ήταν ένας κοιμώμενος πράκτορας δημιουργημένος από την Φατρία Δύο.
Η πραγματική δύναμη και επιρροή θα ήταν οι παππούδες του … που δούλευαν στην αντιπολίτευση της ΝΤΠ … στην Φατρία Δύο.
Διορίζοντας έναν άνθρωπο που εγώ και οι περισσότεροι νομίζαμε για τσιράκι της ΝΤΠ … τον Leon Panetta … ως αρχηγό της CIA, φαίνεται ότι κατάφερε να γκρεμίσει την CIA της Wall Street … έναν θεσμό που υπηρετεί τα αφεντικά της Πολυεθνικής Νέα Τάξεως.
Μια άλλη πλευρά: Αμφότεροι ο Leon και εγώ έχουμε επηρεαστεί από μια απίστευτη γυναίκα ονομαζόμενη Jean D’Orge Cherry. Δείτε ένα link με την βιογραφία της.
H Jean D’Orge είχε μεγάλη επιρροή για μι γυναίκα η οποία με την σειρά της επηρέασε εμένα … και η Jean είχε μεγάλη επιρροή στον Leon Panetta. Σύμφωνα με τα κουτσομπολιά του Carmel … η Jean ήθελε ο Leon να γίνει πιανίστας κονσέρτων. Διερωτώμαι τι θα σκεφτόταν η Jean για αυτόν όταν στρατολογήθηκε από την CIA όταν είκοσι χρονών … τελικά να γίνει ο αρχηγός της … και τώρα αρχηγός του Υπουργείου Αμύνης … όπου θα δημιουργήσει μια νέα CIA … που θα διοικείται από τον Στρατό.

Τώρα ας μιλήσουμε για τον Petraeus … ένας στρατηγός που ήταν ο αγαπημένος της οικογένειας Bush. Μήπως η οικογένεια Bush δημιούργησε τον στρατηγό Petraeus; Δεν ξέρω. Ενώ ο Leon Panetta ήταν αρχηγός της CIA, μάλλον διάλεξε μόνος του την Paula Broadwell και την έβαλε μαζί με τον Petraeus ξέροντας τι θα επακολουθήσει. Ο Panetta μάλλον σχεδίασε την διάλυση της CIA ενόσω ήταν εκεί και έριξε το σφάλμα στον στρατηγό Petraeus και σε άλλους επί μακρόν εργαζόμενους πολίτες.
Πολίτες εργαζόμενοι για τις Πολυεθνικές. Δεν ξέρω αν ο στρατηγός Petraeus κατάλαβε ότι εργαζόταν για τις πολυεθνικές. Νομίζω ότι ήταν καλός στρατιωτικός και μάλλον δεν κατάλαβε την διαφορά να δουλεύει για τις πολυεθνικές ή τις ΗΠΑ. Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω … αλλά προσπαθώ να δώσω το προνόμιο της αμφιβολίας σε έναν αγαπητό από τον κόσμο στρατηγό.
Δεν λέω ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην CIA  είναι τσιράκια της ΝΤΠ. Υπάρχουν πολλοί που πραγματικά πιστεύουν ότι υπερασπίζουν την χώρα τους από τους κακούς. Αλλά οι περιχαρακωμένοι επί πολύ καιρό πράκτορες της CIA παίρνουν τις διαταγές τους απ ευθείας από τον George Herbert Walker Bush που δουλεύει για τις πολυεθνικές. Μια πολιτική οικογένεια που ανέβηκε απίστευτα ψηλά από τα αφεντικά τους των πολυεθνικών.  
Εντάξει το είπα! Ο George Herbert Walker Bush έχει ιδιοκτησία του και λειτουργεί την CIA για το όφελος των τραπεζιτών της Wall Street που είναι οι κύριοι μέτοχοι των πολυεθνικών. Εάν ο Leon Panetta είναι πίσω από την διάλυση της CIA … τότε διαλύει την ιδιωτική του υπηρεσία συλλογής πληροφοριών. Τώρα ας δούμε τα μειονεκτήματα.
Οι πολίτες υπάλληλοι μπορούν να αρνηθούν να πάρουν διαταγές από τον Obama. Οι στρατιωτικοί δεν μπορούν. Θα περάσουν στρατοδικείο και θα χάσουν τα πάντα για τα οποία έχουν αγωνιστεί.
Οι πολίτες μπορούν να απολυθούν … αλλά θα πάρουν μια θέση σε μια εταιρεία της Wall Street όπου θα αμειφθούν πλουσιοπάροχα για την χρόνια υπηρεσία που προσέφεραν στους τραπεζίτες της Wall Street … αυτούς που κατέχουν τις περισσότερες μετοχές στην Πολεμική Βιομηχανία … και σε άλλες εταιρείες που παρέχουν τα χρειαζούμενα στον Στρατό σε περιόδους πολέμου.
Εάν αυτή η είδηση φθάσει ποτέ στα νέα, θα παρουσιαστεί από το Fox News σαν κακό γιατί θα μπορεί ο Obama να διατάξει τους στρατιωτικούς να κάνουν ότι θέλει. Επίσης το Fox News θα τονίσει ότι η πολιτική CIA δημιουργήθηκε έτσι ώστε να είναι σχετικά ανεξάρτητη.
Τότε … τι συνέβη πραγματικά στην Βεγγάζη; Δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί δεν έχω πρόσβαση σε πληροφορίες που θα χρειαζόμουν για να το αποδείξω. Αλλά πιστεύω ότι η CIA προμήθευε όπλα σε διάφορα γκρουπ τύπου Αλ Κάιντα που πιθανότατα τα προωθούσαν στην Συρία και τους Παλαιστίνιους.

Εάν παρατηρήσατε το Ισραήλ ακόμη ΔΕΝ επιτέθηκε στο Ιράν. Οι ΗΠΑ δεν κήρυξαν τον πόλεμο στο Ιράν … και ακόμη ένα μουλάς πλησίασε τις ΗΠΑ για συνομιλίες. Εάν είχε εκλεγεί ο Romney πιθανότατα θα βλέπαμε ήδη το Ισραήλ να βομβαρδίζει το Ιράν και μόλις εκλεγόταν θα κήρυσσε τον πόλεμο στο Ιράν. Θυμηθειτε ότι ο καλύτερος φίλος του είναι ο Netanyahu.
Ο Obama δεν είναι φίλος με το Ισραήλ που δημιουργήθηκε από τις πολυεθνικές με σκοπό να αποσταθεροποιήσει την Μέση Ανατολή ώστε αυτές να ελέγχουν το πετρέλαιο.
Σημείωσις:  Για την ειρωνεία του πράγματος διαβάστε ένα άρθρο μου από το 2006 που δημοσιεύτηκε αρχικά στο περιοδικό Άβατον. «Ατελείωτο Πετρέλαιο Σε 70 – 150 Μίλια Βάθος»
Νομίζω πως πρέπει όλοι να πάψουμε να τον βλέπουμε σαν κομμουνιστή που θα υλοποιήσει μια δικτατορία, αλλά σαν κάποιο που αρκετά τρελούς να θέλουμε να διαλύσουμε τις πολυεθνικές ΗΠΑ και να ξαναγυρίσουμε στην χαλαρή συνομοσπονδία των πολιτειών που οι Ιδρυτές Πατέρες επιθυμούσαν με μια μικρή ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να λύνει τις διαφορές μεταξύ τους.

Ίσως οδηγούμαστε σε ένα νέο εμφύλιο μεταξύ των κόκκινων (Φατρία Δυο)  πολιτειών και των μπλε (Φατρία Ένα). Θα διατηρήσουμε τις ελευθερίες μας; Δεν ξέρω.
Θυμηθείτε τι είπε ο Thomas Jefferson είπε: Το δέντρο της ελευθερίας πρέπει να ανανεώνεται από καιρού εις καιρόν με το αίμα των πατριωτών και των τυράννων. Είναι το φυσικό λίπασμα του.

http://www.terrapapers.com/?p=21426



<<<   Εταιρείες «off shore»...Ζουν το μύθο τους στην Ελλάδα!


Ἡ διαφορὰ ἀνάμεσα στὴν ἀνάπτυξι καὶ τὴν καταστροφή!    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »