Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Και ο Μπους υπέρ των μεταναστών. Να τους βλέπετε με «φιλάνθρωπο» πνεύμα, είπε (video)


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, αποφάσισε να πάρει μέρος στη συζήτηση για τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης, με μια ομιλία του στο Ντάλας, στην οποία επαίνεσε τους μετανάστες και ζήτησε το θέμα να προσεγγιστεί με ένα "φιλάνθρωπο" πνεύμα.
Ο Μπους, ήταν ο πρώτος ομιλητής σε ένα ολοήμερο συνέδριο για τη μετανάστευση και την οικονομική ανάπτυξη, που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Τζορτζ Μπους και την Federal Reserve Bank του Ντάλας. Οικονομολόγοι, διευθύνοντες σύμβουλοι και εμπειρογνώμονες της πολιτικής μιλούν στην εκδήλωση αυτή που συμμετέχουν μόνο προσκεκλημένοι.
"Οι μετανάστες έρχονται με νέες δεξιότητες και νέες ιδέες. Γεμίζουν ένα κρίσιμο κενό στην αγορά εργασίας μας. Εργάζονται σκληρά για μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή", είπε ο Μπους. "Όχι μόνο βοηθάνε οι μετανάστες στην οικοδόμηση της οικονομίας μας, αλλά ενδυναμώνουν την ψυχή μας. Η Αμερική μπορεί να είναι μια νομοταγής κοινωνία και μια
φιλόξενη κοινωνία την ίδια στιγμή. "

Δείτε το βίντεο:




 
Ο πρώην πρόεδρος δεν κατέθεσε συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες. Αντ 'αυτού, ζήτησε από τους πολιτικούς που ασχολούνται με το θέμα "να το κάνουν με έναν φιλάνθρωπο πνεύμα και να έχουν κατά νου τη συμβολή των μεταναστών."

Οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του Μπους για το θέμα της μετανάστευσης συνάντησαν πολλές δυσκολίες από τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο. Αργότερα είπε στους Washington Times ότι αν θα μπορούσε να κάνει ένα πράγμα ξανά, θα προωθούσε τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης στον απόηχο των εκλογών του 2004, αντί να επικεντρωθεί σε μια αποτυχημένη αναμόρφωση του συστήματος Κοινωνικής Ασφαλείας.

Τώρα, μετά από την ήττα των εκλογών, οι Ρεπουμπλικάνοι όλο και περισσότερο συμφωνούν ότι η σκληρή γραμμή του κόμματος για τη μετανάστευση είναι πολιτικά απαράδεκτη.

Τρεις Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές με επιρροή εισήγαγαν πρόσφατα μια νομοθεσία που θα παρέχει νόμιμη παραμονή στους νέους που ήρθαν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν θέλουν να παρακολουθήσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή να καταταχθούν στο στρατό. Την ίδια στιγμή φιλο-μεταναστευτικοί συντηρητικοί ακτιβιστές πήγαν στην Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα για να πιέσουν σημαντικούς Ρεπουμπλικάνους να στηρίξουν τη μεταρρύθμιση για την μετανάστευση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή




<<<   Καζάκης ο Νεοταξίτης.... 


Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 ΔΙΣ δολάρια από τόκους !   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »