Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Δευτέρα Παρουσία» η δεύτερη θητεία του Ομπάμα, για το Newsweek!

Παρά το γεγονός ότι είναι πλέον ψηφιακό, το Newsweek γιόρτασε την ορκωμοσία του Ομπάμα με ένα «εξώφυλλο» που ονομάζει την εκδήλωση "Δευτέρα Παρουσία," μια προφανή αναφορά στον δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.
Το εξώφυλλο αναφέρεται σε ένα άρθρο από τον πρώην συντάκτη Evan Thomas, ο οποίος είχε συγκρίνει τον Ομπάμα με τον Θεό.

"Λοιπόν, ήμασταν οι καλοί το 1984, έτσι το βλέπαμε. Δεν το αισθανόμασταν αυτό τα τελευταία χρόνια. Έτσι ο Ομπάμα είχε, πραγματικά, ένα διαφορετικό έργο. Νιώθουμε πάρα πολλές φορές ως οι κακοί. Και ο ίδιος - έχει μια πολύ διαφορετική δουλειά από – τον Ρέιγκαν που μίλαγε όλο για την Αμερική. Ο Ομπάμα είναι «είμαστε πάνω από αυτό τώρα». Δεν είμαστε πια τοπικιστές, δεν είμαστε πια σοβινιστές, δεν είμαστε πια μόνο της περιοχής μας. Στεκόμαστε για κάτι - θέλω να πω με έναν τρόπο που στέκεται ο Ομπάμα πάνω από τη χώρα, - πάνω από τον κόσμο, είναι σαν Θεός", δήλωσε ο Chris Matthews το 2009. 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό Newsweek έχει χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο θέμα, όταν
απεικονίζει τον Ομπάμα.
Ένα άρθρο το 2010 τον αποκάλεσε «θεό όλων των πραγμάτων» και ένα άλλο άρθρο χρησιμοποίησε θρησκευτικές εικόνες και υμνούσε τον πρόεδρο για την τελευταία του στάση υπέρ του «γάμου» των ομοφυλοφίλων.
Αφότου ο Ομπάμα κέρδισε την επανεκλογή, το Newsweek τον απεικόνισε ως κατακτητή ντυμένο με στολή του 18ου αιώνα.
Πολλοί συντηρητικοί έδειξαν ότι ενοχλήθηκαν στο Twitter. «Δεν έχω την τάση να προσβάλλομαι εύκολα, αλλά αυτό το εξώφυλλο του Newsweek με έχει αρρωστήσει», έγραψε ο Ben Howe.
«Η Δευτέρα Παρουσία; Αλήθεια; Πλάκα μου κάνετε», έγραψε ένα άλλο πρόσωπο.
Ένας άλλος χρήστης του Twitter δήλωσε ότι του θυμίζει τον Jim Jones, τον ηγέτη της σέκτας που είχε οδηγήσει το 1978, τους οπαδούς του να πιούν δηλητήριο και να πεθάνουν.
<<<     Τσίπρας και «Ινστιτούτο Μπρούκινγκς» 



 Τα παράλογα χαράτσια έφεραν ζημία 15 δισ. ευρώ     >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »