Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!! ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ GAY PRIDE ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ !!!

Όταν γράφαμε εδώ και χρόνια πως πίσω από την «προοδευτική» επιβολή της ΧΟΥΝΤΑΣ των κίναιδων βρίσκονται ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ, κάποιοι μας λέγανε συνωμοσιολόγους!!!
Τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί, που η Αμερικανική Πρεσβεία Αθηνών - δηαδή το ίδιο το αμερικανικό κράτος!!! - βάζει τη «σφραγίδα» του στη διοργάνωση της «παρέλασης» του αίσχους, μαζί με τον πάντα πρόθυμο σε τέτοια καραγκιοζιλίκια Δήμο Αθηναίων;;;
Μήπως τελικά οι ελεεινοί κίναιδοι δεν είναι τόσο «επαναστάτες» όσο παρουσιάζονται, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;


Διαφορετικά, ας μας εξηγήσουν τι δουλειά έχουν οι «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» - μιας και οι περισσότεροι εξ αυτών δηλώνουν αριστερούληδες - στην βρωμερή τους «εκδήλωση»...!.
Τέρμα πια.Δεν θέλουμε τέτοιες ανώμαλες εκδηλώσεις στην χώρα μας που σκοπό έχουν να διαφθείρουν την
νεολαία μας...
Να τις κρατήσετε για την κρεβατοκάμαρα σας...Έξωωωωωωωωωω........
Αυτή η εκδήλωση δεν πρέπει να γίνει και δεν θα γίνει...
πηγη

Φρίκη…Αποκάλυψη…Το βρήκα τυχαία...Το βρήκα στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής πρεσβείας Ελλάδος όπου έβγαλε ανακοίνωση για τον διαγωνισμό που διοργανώνει για τον σχεδιασμό λογότυπου για το Pride τον Ιούνιο και Athens Pride 2013.



Ποιός νομίζατε ότι είναι απο πίσω απο την διοργάνωση;
Μα ποιος άλλος. http://athens.usembassy.gov/pr-2013-9.html


U.S. Embassy Launches LGBT Logo Contest
Athens (May 9, 2013) – To commemorate International Pride Month in June and Athens Pride 2013, U.S. Embassy Athens is pleased to announce the launch of the second annual Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgendered (LGBT) Pride logo contest.
We are looking for an original design that represents LGBT pride and incorporates the U.S. Embassy in the logo.
The winning designer will receive a brand new iPad Mini and the winning logo will be used on the Embassy’s Facebook page during the month of June.
LGBT pride is the positive stance against discrimination and violence of the LGBT community -- promoting self-affirmation, visibility as a social group, and celebrating diversity.
The deadline for submissions is May 30, 2013. The contest is open to Greek citizens 18 and over. Entries can be submitted via e-mail to athembpress@gmail.com, or directly through our Facebook page at https://www.facebook.com/USEmbassyAthenshttp://athens.usembassy.gov/pr-2013-9.html



https://www.facebook.com/USEmbassyAthens

Μετάφραση.
Για τον εορτασμό του Διεθνούς Μήνα για το Pride τον Ιούνιο και Athens Pride 2013, η Πρεσβεία των ΗΠΑ της Αθήνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της δεύτερης ετήσιας Lesbian, Gay, Bisexual, και τρανσεξουαλικών (LGBT) διαγωνισμού λογότυπου της Pride εκδήλωσης.
Ψάχνουμε για ένα πρωτότυπο σχέδιο που αντιπροσωπεύει LGBT υπερηφάνειας και να ενσωματώνει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο λογότυπο.
Ο νικητής σχεδιαστής θα λάβει ένα ολοκαίνουργιο Mini iPad και το νικητήριο λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί στο Facebook στην σελίδα της Πρεσβείας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου.
(ΝεοΈλληνες στείλτε mail να κερδίσετε το ipad.Τι είναι η Ελλάδα μπροστά σε ένα ολοκαίνουργιο ipad.)

hellasxg.blogspot.com
το είδα





<<<     Οι Οικολόγοι Πράσινοι του Τρεμόπουλου στο πλευρό της Ρεπούση. Φταίει ότι έχουν τον ίδιο εργοδότη ; 



 Μεγάλη ήττα των σουνιτών στη Συρία    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »