Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΛ.ΑΣ. θα ελέγχει την τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας από την ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ η οποία είναι και χορηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ είναι χορηγός της ΕΛ.ΑΣ. (κάντε κλικ στην εικόνα αριστερά).
Η ΕΛ.ΑΣ. για χάρη του χορηγού της παρανομεί (δείτε Για τις κατά νόμον συνέπειες όλων των υπευθύνων, ηθικών αυτουργών, συνεργών και των κατά παράβαση καθήκοντος επιδειξάντων εγκληματική αμέλεια, και κυρίως της ΕΛ.ΑΣ.)
Η ΕΛ.ΑΣ.  τώρα θα ελέγχει το χορηγό της για εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Βρες το λάθος.

Ενίσχυση της συνεργασίας ΕΛΑΣ- ΥΠΕΚΑ για την εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας

Ενίσχυση της συνεργασίας και εντατικοποίηση των κοινών δράσεων ανάμεσα στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της αρμόδιας Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ, για την εφαρμογή της κείμενης περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αποφασίστηκε σε σύσκεψη το μεσημέρι του υπουργού ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτη, με στελέχη της ΕΛΑΣ, υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και τον Γενικό Επιθεωρητή Περιβάλλοντος, Δ. Μέρκο.
Στόχος της συνεργασίας είναι η από κοινού εκτίμηση και αξιολόγηση κινδύνων για το περιβάλλον, η ένταση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση παράνομων πράξεων αποθήκευσης, διακίνησης και διάθεσης αποβλήτων και γενικά της ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος, η αυστηρή εφαρμογή της κείμενης Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας, των εγκεκριμένων Περιβαλλοντικών όρων και των Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων, καθώς και ο προγραμματισμός και η ανάπτυξη κοινών δράσεων πάταξης παράνομων δραστηριοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »